Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miliade

niemowlę mało je

Polecane posty

Gość miliade

dziewczyny, pomóżcie proszę. Moja córeczka (2 m-ce) bardzo słabo je (karmię piersią). Ssie 2-3 minuty, a potem zasypia i tylko pomlaskuje czasem przez sen. Czy któraś z was miała podobny problem? czy może się najadać w ten sposób???

Gość miliade
pomoże ktoś?

Gość miliade
nikt? :(

A czy przybiera odpowiednio na wadze? Jeśli tak to nie ma powodu do obaw. Może spróbuj pobudzić ją jakoś jak zasypia, np. głaszcz po policzku albo karm po spaniu a nie jak jest już zmęczona to trochę więcej zje

Gość miliade
do tej pory przybierała, ale dziś idę na kontrolę i już się boję ;( poza tym ten jej sposób jedzenia doprowadza mnie do nerwicy, bo ciągle się martwię, że się nie najada:(( a smyranie po policzku i inne metody budzeniea w jej przypadku w ogóle nie skutkują. Mozliwe, że wystarcza jej to, co zjada w taki sposób?

Możliwe że to jej wystarcza, moja koleżanka tak miała, synek ładnie przybierał a ssał chwilkę dosłownie. Teoretycznie najbardziej treściwe mleko jest później, przez 5minut to bardziej zaspokojenie pragnienia niż głodu no ale jeśli ładnie przybiera to naprawdę nie ma powodu do niepokoju, dziecko raczej nie pozwoli się zagłodzić :) A jak często je?? Bo jeśli co 2godziny albo rzadziej to musi się najadać

Gość miliade
zobaczę, co dziś wskaże waga. mam nadzieję, że przybiera... dzięki za odzew :)