Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X0X0

piersi po ciazy ....real pictures

Polecane posty

Gość gfgfhhhh
zero jędrności,, smaruj sie jakimis kremami, mialam podobne,ale rózne zabiegi sprawily,ze dziś sie ich nie wstydze.

Gość za to figura bez zarzutu

Gość X0X0
smaruje rozowym z eveline.....i cwicze i masuje....poprawia sie ich wyglad.....:)

Gość sdsgfgss
ja proponuje jeszcze nauczyć się dobierać stanik. Jak będzie ładnie trzymał to się piersi będą przyzwyczajać, a jak i w staniku będą swobodnie dyndać, to życzę powodzenia....

Gość fgvbhnjm
Ehhhhhh ja mam prawie takie same. Z tym, że moja prawa jest troszkę większa od lewej 😭 Zakońcyzłam karmienie misiąc temu i właśnie biorę się za poprawę ich wyglądu.

Gość już raz tu pokazywałaś te cyce
nie wiem po co znów to robisz??

Gość tgvfhvty
ciesz się że masz takie ja mam jeszcze gorsze ...

Gość X0X0
po to zeby ktos mi doradzil jak cwiczyc lub cos co pomoze im lepiej wygladac.... a schudlam strasznie wiec moze troszke przytyje to sie polepszy......masaze pomagaja...ale moze cos innego pomoze...moze ziola jakies....???

Gość sgsggsg
napisałam: najpierw zainwestuj w stanik, potem w całą resztę. Jak Ci stanik nie będzie biustu trzymał, tam gdzie być powinien, to wtedy kremy i inne nie pomogą. A i silikony potrafia opaść bez dobrego stanika. Spójrz co znaczy dobrze dobrany stanik: http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?2 Poglądaj inne z serii biust na żywo i wtedy spójrz w lustro czy Twój biust jest w staniku tam gdzie pownien. Dopiero potem bierz się, ża kremy zioła itd...

Gość X0X0
pojde na operacje....

Gość obrzydliwe te tzytze
wielkie obwodki i brodawy, az mi sie rzygac zachcialo. nie wierze, ze facet chce tego zwisu dotykac i mietosic te obrzydlistwa

Gość X0X0
ojej oprocz operacji nie ma dla mnie ratunku ... zrobie to ...

Gość konwaklikjja
ja mam podobne, ale szykuję się na serię zabiegów koszt niższy niż operacja, bo coś koło 2 tyś może pomoże

Gość daam
a czy ty tak czasem nie podniosłaś rąk do góry?

Gość Iza_30
A jaki jest stan piersi po ciazy jesli nie karmiło się piersią?

Gość X0X0
Iza to nie zaleznie czy kobieta karmi czy nie ...piersi w ciazy kazdej sie powiekszaja przez produkcje mleka... chyba ze ktos zatrzyma laktacje bo tez tak mozna....ale mimo wszytsko po ciazy sie naciaga skora i co potem ???????

Gość faktycznie niezbyt ładne
ratuje Cię dobrze dobrany stanik ale przed ciążą chyba tez nie były idealne, bo nie wierzę, że piersi mogą się bardzo zmienić.

Gość mama3miesięczniaka
hej Jestem mamą 3 miesięcznego chłopca którego karmię piersią, mały wisi na cycku niemal co 1,5 godz, czasem nawet częsciej....używam do biustu kremu Pharmaceris i uwazam ze jest b.dobry. no a moje wyglądają tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/627f373d0bf1c9e4.html

Gość Iza_30
Podobno normalni lekarze i normalne połozne (a nie laktacyjne terrorystki) pomagają zatrzymac po porodzie laktację, sa na to odpowiednie leki. Ja jeszcze nie jestem w ciązy ale stanę przed decyzją karmic czy nie i na dzien dzisiejszy chyba nie podejmę się karmienia dziecka piersią. Nie rozumiem tej nagonki na karmienie piersią. Odbiera się nam mozliwosc decydowania o wlasnych ciałach. Droga autorko, jezeli zabiegi kosmetyczne zawiodą pamietaj, ze jest jeszcze chirurg :)

Gość Iza_30
Do mam3miesiaczniaka Całkiem niezłe :)

Tylko, że piersi powiększają się już w trakcie ciąży. Potem jeszcze przy nawale pokarmu. Nie wiem czy coś by dało zatrzymanie laktacji, bo wtedy szybciej się straci masę piersi:-/ Nie wiem jak Wam, ale mi przybyło już 12 cm. Nie wiem ile może jeszcze przybyć przy nawale, ale zamierzam karmić m.in. po to, żeby powoli z biustu schodziło, a nie nagle jak po zatrzymaniu laktacji. Miałam w rodzinie przypadek, gdzie laktację trzeba było zatrzymać i dosłownie w tydzień wszystko z piersi zeszło. Wyobraźcie sobie jak wyglądają piersi, które odrazu tracą. 9 miesięcy przybierało a tracą w tydzień.

Gość mamo 3miesieczniaka
twoje piersi na razie wygladaja w miare dobrze, nie sa piekne, ale to chyba juz taka ich uroda, ten trojkatny ksztalt. na razie sie nimi tak nie chwal bo wciaz karmisz i sa pelne mleka. pokaz je jak przestaniesz karmic. ale watpie bys byla tak odwazna pokazac tym razem rowniez trojkatne ale puste i obwisle woreczki.. taka jest prawda, moja kolezanka tez sie chwalila jakie to ma cudne piersi gdy karmila, i ze ciaza dodala im uroku. zapytaj sie jej teraz by pokazala swe piersi. nie moze patrzec na te pomarszczone puste zwisy...

Gość absolutnie NIE
do iza_30 chyba jeszcze nie jesteś gotowa na dziecko bo myślisz tylko o sobie, prawdziwy rodzic stawia na 1. miejscu dobro dziecka. To się tyczy kobiet i mężczyzn..

Gość Iza_30
ech, taka nasza dola kobieca....