Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banda wszawców

tarczyca mnie przydusza i jak mam rodzic naturalnie?

Polecane posty

Gość banda wszawców

mam guzka w tarczycy, ona sama w sobie wielka nie jest, ale mam wrazenie ze się przyduszam jak spię. I jak mam przeć z głowa w dół jak mnie będzie dusziło? czy któras miała tarczycę i dusiło ją?

Gość taka jedna mamka
ja po porodzie mialam nadczynnosc tarczycy i podejrzewam ze juz w ciazy ja mialam tylko nie wiedzialam bo jak ja mi juz wykryli to byla w stopniu zaawansowanym...i tez mi wykryto 2 guzki i biopsja leczylam sie 7 miesiecy i teraz tylko kontrolnie....dusialm sie caly czas ale to przy tarczycy doszla nerwica ktora zostala ze mna do dzis ...czyli juz 6 lat

Gość banda wszawców
ja 6 lat przed ciążą leczyłam nadczynnośc i nadal ją kontroluję. Wyleczona jest TSH w normie ,ale guzekjaki był w ciązy się powiększył z 1 cm na 3 cm.Lewy płat więc nieco jest większy. Boję się zaduszenia przy parciu. w ciązy tsh spadło a po kilku miesiącach wzrosło i juz jest stabilne więc choroby nie ma. Biopsję kiedys robiłam i było Ok, zakładam ze teraz tez jest Ok z tym samym guzkiem.

Gość banda wszawców
najlepiej zapyytaj swojego endokrynologa on ci napewno doradzi..ja tez jestem w ciazy 21 tydz ale chce miec cesarke :)

Gość taka jedna mamka
ups ..sorki zamiast swojego nika skopiowalam twoj :P