Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMILIA_22

Mój chłopak nie chce już czekać

Polecane posty

Ja myślę tak.. chcesz czekać dalej mimo iż on Cię podnieca ale Ty się powstrzymujesz... po co??? Nie mam pojęcia :O ale pozwól mu sobie znaleźć dziewczynę która etap czekania nie wiadomo na co ma za sobą :) a Ty dalej sobie czekaj moze w wieku 30-paru lat do tego aktu dojrzejesz... i skorzysta ten który w tym momencie będzie z tobą akurat... myslę że wielu będzie po drodze bo taki rodzynek który czeka 4 lata rzadko sie zdarza :D

Gość agam999
Ale co ma szanowanie się do sypiania ze swoim facetem, z kótrym jesteś 4 lata. Ło matko.

EMILIA_22 Po pierwsze - bardzo się szanuję, a po drugie - wiem jak ważne jest to przeżycie i chcę żeby było idealne. I skończ z oglądaniem "Mody na sukces" - źle to na Ciebie wpływa :D

on nie patrzy na Twoje potrzeby?? ogarnij się babo głupia, od 4 lat czeka na ciebie, a dla Ciebie jesczze nie nadszedł właściwy moment?? masz grzyba na cipce czy co, bo normalna to raczej nie jesteś - wybacz.

Gość do autorki tego tematu
seks to nie jest najważniejsze przeżycie w życiu :i litości :o Jesteś egoistką, liczą sie tylko Twoje potrzeby :o jego masz w d.... bo TY CHCESZ CZEKAĆ :D

Gość a4 tech myszka
A własnie że jak kocha to poczeka!!! Mój chlopak czekał 6 lat do ślubu!!!! Tak więc autorko, jak on cie zostawi to naprawdę nie masz co żałowac takiego prostaka. Masz rację, miłość JEST najważniejsza, a nie jakieś durne zwierzęce popędy. Na to przychodzi czas w życiu i masz prawo czekać ile potrzebujesz.

Gość Nadia*****
........ale co to znaczy idealnie? Czego Ty oczekujesz? Przez 4 lata nie było ani jednej idealnej chwili? On Twoją decyzję szanował przez 4 lata! Teraz Ty pomyśl o nim! Ten Twój facet to chyba jakiś święty skoro tyle wytrzymał. I z Toba i z nim jest coś nie tak albo to prowokacja bo aż nie chce mi się w to wszystko wierzyć.

Gość o co loto
odpowiedni moment...? Gdy ja czekalam z dziewictwemna tego jedynego to wiedzialam po dwoch miesiacach chodzenia ze to on bedzie moim ksieciem z bajki..(a gdzie cztery lata?-chyba by mnie roznioslo..).Twierdzisz,ze go kochasz? Milosc to taki stan..w ktorym za nim cos zrobisz,najpierw pomyslisz o tej drugiej osobie(co by na to powiedziala,jak by sie dzieki temu poczula,a pozniej o sobie)..a Ty myslisz o nim..?Bo mi sie wydaje ze nie .Zastanawiasz sie jak on musial sie czuc przez te 4 lata?Jest przy osobie ktora kocha..pragie jej ,chce ja piescic,dotykac,lizac glaskac i doprowadzac do ewxtazyy a nie moze.. Nie no chyba to naprawde prowokacja

wiesz co? jak dla mnie to ten facet Cie totalnie nie kręci. Gdyby Cie krecił to na bok poszłyby wszystkie wątpliwości i wskoczyłabys mu do łózka juz po roku. Taka jest prawda. Wam juz brakuje tego żaru, namiętnosci, pożadania, zabiłaś to już dawno temu. I jesli facet z Toba zerwie to nie placz ze zrobił to bo sie z nim nie przespałaś - zrobił to bo miałaś w dupie jego potrzeby. To jest młody chłopak, ile moze jechac na recznym?? Czy przełamanie sie w sprawie oralu to taki problem? wiele par zaczyna od tego. Chyba ze sie brzydzisz... to ja Wam współczuje jesli juz zaczniecie cos ze soba robic. Pewnie skonczy sie tak, ze znajdzie inna - bez zachamowan.

Gość o co loto
on patrzy tylko na swoje potrzeby ?? Przez cztery lata patrzyl wlasnie wylacznie na twoje potrzeby ... Chyba czas zeby role sie odwrocily..

Gość problem jest
ale nie z nim tylko z tobą :O , na co ty niby księżniczko chcesz czekac bo nie bardzo rozumiem ? :O Zdajesz sobie sprawę z tego że jeśli ten odpowiedni moment nie nadszedł przez 4 lata to może wogóle nie nadejśc ? I to nie twój facet jest egoistą tylko ty , on ma czekac , on ma rozumiec bo co ? Wymyśliłaś sobie jakiś chory układ i oczekujesz od zdrowego faceta takich poświęceń w imię - sama nawet nie wiem jak to nazwac bo na pewno nie miłośc , miłosc to nie tylko jedna osoba ale dwie do cholery a w tym układzie ważna jesteś tylko ty i twoje oczekiwania Zebyś jeszcze miała zasady typu - po ślubie bo jesteś katoliczką , bo taką masz wiarę to ok ale ty sobie zaplanowałaś jakąś cud miód okazję , to może określ co to dokładnie znaczy ?

Gość Nadia*****
Ludu! Jeśli ktoś uważa że seź to durny popęd zwierzęcy to powinien się udać to seksuologa! Masz jakieś problemy emocjonale chyba albo zero libido. Sex jest bardzo ważny w związku, jest czymś normalnym!!!!

Gość EMILIA_22
Seks oralny? Dla mnie takie coś jest znacznie bardziej intymne niż zwykły seks, więc na to przyjdzie pora dopiero po tym jak stracę dziewictwo. Naprawdę nikt z Was mnie nie rozumie? A idealny moment to taki, że będę 100% pewna że mnie nie zostawi, że tego właśnie chcę, że jestem gotowa no i wtedy gdy będę mogła sobie pozwolic na ewentualną wpadkę. Po prostu za dużo jest tych czynników "przeciw". Teraz pojawił się kolejny - gdy on zaczął nalegać.

Gość do autorki tego tematu
czyli powiedz wprost że NIGDY bo tak prawda - nic Ci nie daje 100% pewności że Cie nie zostawi..... A wpadka? no cóż - mamy antykoncepcje ;)

A własnie że jak kocha to poczeka!!! Mój chlopak czekał 6 lat do ślubu!!! co za desperat :D 6 lat?? chyba zadna inna go nie chciała :D poza tym - im dłuzej babka czeka tym wieksze ma potem problemy zeby sie przełamać - i seks kończy sie na 10 min, pod koldrą, raz w tygodniu - z małżeńskiego obowiązku - oczywiście oral, zabawki i anal sa BEEEEE

Gość fghfdhfdhdfg
LUDZIE!!! O CO WAM CHODZI?????Co chwila na kafeteii poajwiają się tematy o szanowaniu się, o czekaniu na tego jedynego, o tym że każdy facet pragnie tak naprawdę dziewicy za zonę. A jak w koncu taka jest, to na nią naskakujecie?!?!!?

Gość bo autorka
nie ma zasad tylko swoje chore wymysły

A idealny moment to taki, że będę 100% pewna że mnie nie zostawi, że tego właśnie chcę, że jestem gotowa no i wtedy gdy będę mogła sobie pozwolic na ewentualną wpadkę. im dłuzej czekasz tym mniejsze prawdopodobieństwo ze z Toba zostanie... wiec moze od razu sie rozstancie?? masz zal ze teraz nalega? z choinki sie urwałas czy z innej galaktyki? wiesz co znacza 4 lata bliskości, siedzenia, dotykania kobiety ktora sie pragnie bez możliwości seksu? to jest gorsze niż wiezienie... tam przynajmniej nie ma kobiet... a Ty odwalasz taka szopke, ze ja na jego miejscu juz dawno znalazłabym sobie jakas dupe na boku - co on z pewnością uczyni!

Gość Nadia*****
Po 4 latach bycia razem i jego celibatu Ty nie jesteś jego pewna?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy Cię powaliło za przeproszeniem?! Co do wpadki to jest coś takiego jak antykocepcja! Proponuje udać się do seksuologa bo z Toba z pewnością jest coś nie hallo! Ty go chyba po prostu nie kochasz! To musi być prowokacja!

Gość napalonka_niezadowolonka
Mój to impotent i aseksualny . . kupiłam sobie wibrator na paluszki akumulatorki i ładowarkę . . . lepiej się zyje od tamtego momentu . . .

Gość ręcę opadają jak się to
czyta , wez go zostaw bo naprawdę szkoda faceta , ty dalej nie widzisz że w kółko jest tylko JA I JA ? Moje potrzebuy , moje to , tamto , sramto i ty piszesz o związku ? Dawno cię powinien kopnąc w cztery litery ten chłopak , oj dawno Do pani powyżej która twierdzi że potrafiła się powstrzymac przez 6 lat i jej facet na nią czekał przed zwierzęcymi popędami - dawno się tak nie uśmiałam , nie chcę sobie wyobrazac jak wygląda wasz seks teraz , pod kołderką , po bożemu , ło matko :O:O

Gość AUTORKO NIE SLUCHAJ CO CI TU
PISZA! MASZ PRAWO MIEC TAKIE PODEJSCIE DO SEXU I NIKT NIE MOZE CI ZARZUCAC ZE ROBISZ ZLE, BO TO TYLKO TWOJA SPRAWA I TY SAMA WIESZ CO DLA CIEBIE NAJLEPSZE! A JESLI TWOJ CHLOPAK POSTANOWI ODEJSC- NO TRUDNO, WIDOCZNIE TO NIE BYLA PRAWDZIWA MILOSC.

Gość EMILIA_22
Jeśli wam chodzi o to czy doprowadzaliśmy się do orgazmów to odpowiedź jest - nie. Nie jestem zwolenniczką takiej dwulicowości. Jaki byłby sens w czekaniu gdybyśmy robili w tym czasie inne zboczone rzeczy? Chodzi własnie o to, że nie robimy nic, bo na tym polega poczekanie na właściwy moment, a nie jakieś formy zastepcze typu seks oralny czy analny. :O:O:O To byłoby 100 razy gorsze pod względem szacunku do samej siebie niż seks.

Gość Oj kochana
to chyba faktycznie prowokacja :-) Nie rozumiem twoich tłumaczeń, są jakieś dziecinne..... Szkoda trochę chłopaka, że tyle musi czekać. Wg mnie 2 lata to już b. długo :-) A ty powinnaś jak najszybciej skończyć z dziewictwem, jeśli oczywiście twój facet jest dla ciebie kimś wyjątkowym.

Gość A WSZYSCY KTORZY
NAJEZDZAJA TU NA AUTORKE TO PIERDOLENI HIPOKRYCI!!! JAK DOCHODZI CO DO CZEGO TO PIERDOLICIE ZE NIE NALEZY SIE PUSZCZAC NA PRAWO I LEWO I ZE WARTO SZANOWAC DZIEWICTWO, A TUTAJ WYSMIEWACIE SIE Z DZIEWCZYNY KTORA WIE CZEGO CHCE!!! NALEZY JA PODZIWIAC I SZANOWAC A NIE WYMADZRZAC I PRAWIC JAKIES WASZE ZJEBANE MADROSCI!!! GARDZE TAKIMI POJEBAMI JAK WY!!!

a powiedz mi czy Ty uszanowałaś fakt, ze ODPOWIEDNI MOMENT dla Twojego facet nadszedł już dawno temu? dlaczego myslisz tylko o sobie? czy 4 lata to nie jest wystarczajaco dużo? czy on ma Ci sie oświadczyc? ciekawe czy gdyby to zrobił, slub wzielibyście po miesiącu to byłabyś w końcu GOTOWA podczas nocy poślubnej... wiesz ze jesli on odejdzie (co jest bardzooooo prawdopodobne) to skonczysz jako stara panna i na dodatek dziewica? myslisz ze znajdziesz 2 takiego głupiego faceta?