Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMILIA_22

Mój chłopak nie chce już czekać

Polecane posty

może i go kochasz, ale nie pociaga Cię fizycznie skoro przez 4 lata tylko trzymaliście się za rączki. i jak na moje to nigdy nie pójdziesz z nim do łóżka. to po prostu nie ten chłopak.

Gość vane_ssssa_
Do Nadia- a czemu miałabym mieć problemy? mój facet jest tak cudowny, że nie musi dochodzić do stosunku, żebym czuła się zaspokojona. Obojgu jest nam dobrze i przyjemnie, a na całą resztę mamy jeszcze duuuuużo czasu:)

Gość ylza.........000
Mialam to samo co Ty i skonczylo się tak jak piszą. Pierwszego chłopaka przetrzymałam 3 lata, drugiego 4. Obaj mnie zostawili. Potem mialam kilka krótszych znajomości, aż w końcu zdesperowana i zla na siebie straciłam dziewictwo z jakimś przypadkowym facetem na imprezie, który mnie upił. Wpadki z tego nie było (cale szczęście), ale wszystko przebiegło nie tak jak powinno :(

Gość Nadia*****
Ale to normalne że nie chce czekać. Jest człowiekiem! Ma potrzeby! Po prostu każdy ma inne temperamenty i inne potrzeby. Jak dla mnie jesteś trochę oziębła. Ja kocham się prawie codziennie z moim ukochanym. Jest cudownie i nie nudzi się nam. Kochamy się z miłości. Nie odzielaj sexu od miłości. Sex jest wynikiem miłości - u normalnych ludzi.

Gość monika1993
Strasznie mi przykro gdy czytam ten temat. :( Ten Twój chłopak to jakiś frajer :(:( Uważa że przez groźby zmusi Cię do seksu :( Nie daj się! Im dłużej go przetrzymasz, tym większe brawa Ci się należą! Będzie to znaczyło że naprawdę się kochacie!!

Gość Jangcy
Dobra prowokacja, juz 5 stron wpisów się nazbierało, Reklamodawcy są zadowoleni. Dziękuje wszystkim za aktywny udział. Pozdrawiam Redakcja Kafeteria.pl

Gość Nadia*****
do vane_sssa_ i przez 6 lat nie mieliście stosunku? Ja rozumiem że Twój facet jest cudowny, mój też jest i co? Nie rozumiem jak można przez 6 lat tylko sie pieścić i nie chcieć głębiej się poznać. Dlaczego nie uprawaicie sexu skoro się kochacie i robicie inne rzeczy???????????

Gość svvssvfsvfb
verdine20 - ale 2 osoby musza tego chciec, wiec sie ucisz...

monika1993 Strasznie mi przykro gdy czytam ten temat. Ten Twój chłopak to jakiś frajer Uważa że przez groźby zmusi Cię do seksu Nie daj się! Im dłużej go przetrzymasz, tym większe brawa Ci się należą! Będzie to znaczyło że naprawdę się kochacie!! Dziecko! A co Ty wiesz o miłości?? :D

Gość eehhhh....
sama piszesz ze on ma dosyc obiecanek czyli znaczy ze cos mu musialas obiecywac albo cos w stylu jeszcze troche ,juz nidlugo wiec nie dziw sie..wedlug mni problem wielu dziewczyn i chlopakow tez bierze sie z braku edukacji na temat seksu i swiadomosci wlasnej seksualnosci i ciala..ok sa osoby ktore w ogole nie potrzebuja seksu ale to sa juz zaburzenia i mowcie co checie ale to nie jest normalne...ja uwielbiam seks jestm swiadoma swojej seksualnosci i MAM DO SIEBIE SZACUNEK!!!jezeli komus wystarcza tylko przytulanie i trzzymanie za reke ok ale wtedy trzeba znalezc osobe ktorej tez tylko to wystarcza...fajnie napisala ZLA ZLA ZLA bo wdlug mni taki scenariusz jst wysoce prawdopodny

Gość Nadia*****
Monika chce być Nazaretanką :-)

tak 2 osoby... ale ona chce tego seksu - jak sama napisała... ale czeka na jakis boski znak od boga... :) wiec wychodzi na to, z oboje tego chca ale oboje maja z tym jakis problem :)

Gość eehhhh...
autorka nie wie co znaczy slowo"aseksualnosc" Droga autorko to ni znaczy ze mu sie nie podobasz

im dłuzej czytam wypowiedzi autorki tym bardziej jestem przekonana ze to jakas prowokacja :) dawno nie było tu takiej agresji i tylu wpisów w tak krótkim czasie - komus sie chyba nudziło dzieki czemu urozmaicił nam czas :)

Gość vane_ssssa_
Nie twierdzę, że nie chcemy. I są momenty, kiedy obojgu bardzo nam trudno. Obawiam się ciąży, stąd czekamy.

Gość benben
ludzie nie umieją zrozumieć ,że należy dobierać się pod względem temperamentu skoro ona ma małe potrzeby niech znajdzie podobnego mena a nie zawraca dupe normalnemu kolesiowi co to za radocha mieć pannę i żyć jak mnich może jeszcze ją zaszklić i modlić się jak do świętrego obrazka? a potem płacz po slubie ,ze nie dopasowani ,że zdradza puść człowieka wolno i dojrzewaj kto ci broni???ale nie marnuj komuś młodości kto już jest gotowy

Gość to nie może być prawda
ale jaki durny ten chłopak ,jezu ,po co się jej trzyma? szpetny ,kulawy???

Gość Peezda
Kobieto, chcesz żeby facet nerwicy się nabawił? Nie trzymaj go na siłę jakimiś złudnymi obietnicami bo przypadek sprawi, że trafi na kogoś kto mu seksu nie będzie reglamentował jak mięso w PRL-u - ma być, ale nie wiadomo kiedy dowiozą. Poza tym nie bój się, twoja piczka to nie mydło, nie wymydli się od seksu.

vane_ssssa_ Nie twierdzę, że nie chcemy. I są momenty, kiedy obojgu bardzo nam trudno. Obawiam się ciąży, stąd czekamy. Ło matko... to po ślubie też będziecie się parzyć tylko dla celów prokreacyjnych???? Albo.. będziecie się rozmnażać niczym króliki???? :D

Gość a potem buuuuuuu
bo nie dopasowani nikt nie każe sie puszczać pod dyskoteką ale w stałym związku sobie nie wyobrażam czekać na zmarszczki jak trafi na podobną temperamentem to po autorce i niech nie bedzie zdziwiona

żyjemy w XXI wieku a Ty sie obawiasz ciąży? możesz brać piguły a chłopak stosować prezerwatywy. no ale jak to w kabarecie było "jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie"

vane_ssssa_ Nie twierdzę, że nie chcemy. I są momenty, kiedy obojgu bardzo nam trudno. Obawiam się ciąży, stąd czekamy. a od czego sa tabletki? prezerwatywy? spirale i cała masa innej antykoncepcji?

Gość eehhh...
rozwalaja mnie wypowidzi o szanowaniu sie czy nie szanowaniu!!czemu tylu ludzi uwaza ze tylko nie uprawiajaca seksu osoba sie szanuje??!!!niech mi to ktos wytlumaczy i dlaczego ludzie uwazaja ze jesli ktos bdzie czekal iles tam lat to znaczy ze kocha???skad wy bierzcie takie przekonania

Gość vane_ssssa_
Nie o to chodzi. To kwestia odpowiedzialności. Nic na 100% nas nie zabezpieczy. Poza tym póki co tabletki w moim przypadku odpadają. A w obecnej sytuacji nie możemy sobie pozwolić na taką niespodziankę.

hmm... a spirala? a moze niech facet kończy poza Tobą? przeciez mozecie sie kochac w gumce, kiedy koles bedzie dochodził niech sie spusci na chusteczke. Zawsze znajdzie sie jakis dobry plan... a jesli i to zawiedzie, to sa tabletki "po"... a myslisz ze ja w wieku 20 lat chce miec dziecko ?:) ja go nie chce 1000 razy bardziej od Ciebie, ani teraz ani za 5 lat a mimo to nie widze powodu by sobie odbierac przyjemnosc. Moze idz do ginekologa niech Ci zaleci najlepsza metode antykoncepcji?

Gość Nadia*****
Czy to Ciemnogród? Są inne motody! Odmawiacie sobie przyjemności przez niewiedzę! Ło Matko! To ja już nie mam pytań.

Gość Nadia*****
Vane_sssa_ przecież są prezerwatywy,wkładki, plasterki, metoda kalendarzykowa+obserwowanie własnego ciała. Ja Cię uświadamiać nie będę bo i sił juz nie mam jak to czytam. Zabezpieczajcie się nawet na dwa sposoby i do dzieła! Ciesz się życiem, miłością, sexem i facetem!!!!!!! Szkoda życia!

:O no to jest chyba jeszcze bardziej idiotyczny przypadek... odmawiasz sobie seksu bo ciaza????? w ciąze zachodza panny co nawet nie wiedza co to antykoncepcja, ktore nic nie stosuja! a Ty od 6 lat wykrecasz sie ciąża?? no wybacz... jakbys chciała uzywalibyscie gumki, srodków plemnikobójczych i spirali, do tego koles kończyłby poza tobą i mielibyscie 1000000% pewnosci a jakbys miala watpliwosci to mogłabys isc po tabletke 72 po... jak dla mnie to ta ciaza to tylko pretekst - dla chcacego nic trudnego - ty tez jestes aseksualna skoro starcza Ci tylko oral... a Twoj facet? nie ma innej na boku?