Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żurawinowapanna

Doradzcie mi, świeży związek-On jedzie do Tunezji z pracy z szefostwem jak zar

Polecane posty

ze jestesmy SWIEZYM ZWIAZKIEM I SZALENIE MI NA NIM ZALEZY" widzisz... fajnie że ci na nim zależy :) ale ci coś powiem , nie pokazuj mu tego ... i powiem więcej ( chociaż to może byc bardzo trudne dla ciebie do zrealizowania) życz mu szczęsliwej i udanej podróży i wczasów daj mu buzi i szepnij mu na ucho " czekam na ciebie" nie okazuj swojej zazdrości i niepokoju a wiedz że jak wróci to możesz być bardzo mile zaskoczona :)

Gość Żurawinowapanna
REGRES- hmm... to bedzie trudne na MAKSA !!!!!!!!!!!!!!!! ale postaram się, mimo ze ten wyjazd to bolesna i trudna dla mnie sprawa, jestes FACETEM i wydaje mi sie ze CIEBIE powinnam posluchac :-)

ania1311 a może miałaś na mysli reQresa,lub innego represa ? słuchac nie warto ? ponieważ ...? ;)

Gość maluch w drodze lalalala
Regres ma racje - wroci Twoj facet do Ciebie z niespodzianka:) Ciekawe, jaka, hehehehe...... :D

zapytaj regresa czy był kiedyś w tunezji bez swojej kobiety na miłym wypoczynku " a sam nie umiesz spytać ? nie nie byłem :) bo nie chciałem i nie miałem okazji ku takim wyjazdom ... widzisz pracuję w takiej firmie że jak robia nam wyjazdy z pracy to albo do Warszawy na nudne jednodniowe szkolenia ,albo na piknik do lasu na wspolne integracyjne zbieranie grzybów :P co zazwyczaj sie konczy jedna wielką impra przy drewnianym stole który znajduje sie przy wejsciu do lasu :D

Gość Żurawinowapanna
No ładnie, i nie wiem juz NIC !

ja rozumiem, ze jak mu zalezy to nie zdradzi itp ale nie wierze, ze wszyscy jestescie tacy pewni siebie i swoich partnerow, ze nie ruszałoby Was, powiedzmy, że Wasz facet siedzi na plaży, gdzie opalają się laseczki w bikini, gdzie szefowa kusi swoimi kształtami, że facet pije sobie drineczka z kolezanką z pracy, która odpowiednio wygieta na leżaku popija drineczka z palemką i kusząco oblizuje oliwkę :) a ty tymczasem siedzisz pod kocem w zimnje Polsce ;) powodzenia, bo ja bym nie wytrzymała :) owszem, facet nie musi zdradzić, ale po co narazać go na takie stresy :)

wyraziłem swoje zdanie na ten temat ... wez moje słowa pod uwagę,wdroż je w życie lub je odrzuć .. decyzja należy do ciebie :)

bezzębna_łachudra weż pod uwagę taki aspekt że nie wszystko musi sie kręcic wokół ukochanej osoby ... czasami takie wyjazdy potrafią wzbudzic taka tesknote że ów zwiazek staje sie piekniejszy i bardziej dojrzalszy ... ( oczywiscie mowimy o zaufanym zwiazku ,gdzie zaden z partnerów nie robi nam boków) wez pod uwagę że jesli wyjezdzam na taki wypad ( z pracy) skupiam sie w tym momencie na totalnym wypoczynku , integracji z kadra ;) :P i wzajemnym spedzaniu czasu ... a ukochany/a ? no cóż istnieja telefony,esemesy , meile .... troche zdrowego egoizmu czasami pomaga !

Regres, nie dogadamy się bo piszemy o zupełnie innych sprawach - Ty o wyjeżdzie bez kobiety, a ja o wyjeździe do Tunezji w takim świetle jak pisałam wcześniej ;) Co do samego wyjazdu, to ok rację masz, ale ja poruszam inny wątek.

Nie powinnaś tak tego wyolbrzymiać. To tylko zwykły, służbowy wyjazd. Moja ciotka pracuje w ubezpieczeniach i raz na trzy miesiące leci gdzieś za granicę. Jej mąż nie ma nic przeciwko, nawet się cieszy, że tak dobrze jej idzie w pracy i wygrywa konkursy. Poza tym, co to za związek, w którym nie ufa się drugiej osobie. A o swoich obawach powinnaś mu powiedzieć, może Cię troche uspokoi.

Gość vatnievat
ale sie rozwlekacie..... facet jedzie na wycieczke z pracy i tyle, a tu wuieeeeeeelkieeeeeeeee intrygi, gadanie, a autorka sie tylko miesza wciaz.... autorko, wypad sprzed kompa!!! idz sobie na kawe, zrob sobie cos do jedzenia, pograj w bierki czy cos...... wyjazd z tej kafeteri, bo zwariuejsz od tego:D

Gość oliwia 78
autorko posłuchaj Regresa , dobrze mówi ,