Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamusia dzidziusia

czy ktoras z Was samotnie przechodzi ciaze?

Polecane posty

Gość zdrowe gotowanie po arabsku
Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com zacheca do gotowania w ceramicznych naczyniach do gotowania na ogniu tajin. W naszym sklepie w kategorii sztuka na stole/tagine znajdziecie Panstwo wiele oryginalnych modeli arabskich garnków. Zdrowo i egzotycznie !!! www.marokostyle.com

Gość annabella210
Hej dziewczyny witam was jak samopoczucie ???????????

🖐️ Wczoraj widzialam sie z dawca, jak twierdzil chcial pogadac o waznych sprawach itd nie dalam mu zadnej okazji na jakiekolwiek sceny musze przyznac ze panowal nad soba o dziwo byl mily az mi zdziwko chlaplo i nie wiem na chwile poczul jakis przyplyw uczuc czy cos. Ja tam nadzieji nie mam... Dzis mi sie cos brzuchol momentami bardzo twardy robi, nie boli mnie ale tak starsznie sie napina dziwne uczucie, chcialam isc do lekarza ale nie chce w sumie siac paniki... Nie wiem sama. Poprzedniej nocy taki sen mialam, ze obudzilam sie wystraszona jak w horrorze tragedia zasnac nie moglam, dzidzia wariacji dostala ehhhh Dzis odpoczywam jutro znow wycieczka do miasta z samego ranca oby nie lalo tylko:) No i strasznie mi chyba watroba pod zebra wlazi, bo takie piekielne to uczucie :P Ide zaraz na seriale bo sie zaczynaja lada chwila wiec pewnie do pozniej dziewczynki :D

czesc dziewczynki!! co tam u Was? ja powiem szczerze ostatnio w dolku i duzym:( ciezko mi samej i powoli nie daje rady:( pogoda piekna a mi sioe nie chce wyjsc. wczoraj mnie kolezanka wyciagnela na spacer ma dwuletnia coreczke. Patrzac n bawiace sie dzieci uswiadomilam sobie ze najwieksza kara dla dawcy jest to ze stracil to dziecko. Jednak czy on to zrozumie?:( nie sadze i dlatego mysl o tym jest jeszcze bardziej przygnebiajaca. A czy juz mozna skladac ubranka? bo moja kolezanka chce mi dac ale nie wiem czy jeszcze nie za wczesnie. Dostlalam jak narazie od niej pierwszy komplecik dla maluszka :)

Gość annabella210
Witam was moje kolezanki.piwonico to prawda ze nie powinnas sie forsowac zabardzo a pod zeberka to maluszek pewnie nozki swoje wciska.oj wiem jakie to uczucie bo sama to przechodzilam.Samotna mamo ja wczesnie zaczelam kompletowac wyprawke nawet wozek kupilam 5 miesiecy przed porodem a to tylko dlatego ze bylam sama jak pisalam wczesniej i byloby mi ciezko.Noi sam fakt ile kosztuje zakup wszystkiego na raz mnie porostu przerazil.Takze ja mysle ze kazdy robi jak uwaza mimo przesadow jakie sa moje maluchy urodzily sie zdrowe i wasze dzidziusie tez beda cudowne i zdrowe.Pozdrawiam was przyszle mamusie:-)

🖐️ Ksena dzieki za podpowiedz o stawianiu sie :) bo ja juz zaczynalam sie martwic co tu sie dzieje:) Staram sie nie forsowac, bo ani nic nie dzwigam jedynie co to laze sporo ale to chyba nic wielkiego. No ja tez powoli zbieram sie do jakis zakupow ale sama nie wiem co mam kupowac :) Co do wozka to raczej musze poczekac, bo drogie tu jak cholera :O wypatrzylam na allegro taki jaki chcialam ale tak sie zastanawiam. Bo kolezanka moze mi podarowac wozek gleboki w sumie zaden specjalny ale wozek to wozek przeciez i tymbardziej, ze to tylko na chwile, bo termin mam na grudzien a tu pogoda bedzie straszna wieczne deszcze wiec za duzo i tak nie pochodze w tym wozku a pozniej moglabym wlasnie ten co sobie go wypatrzylam, tylko ze on bez gondoli sama spacrowka. I sama nie wiem czy dobrze kombinuje ???:)

A dzis to i ja nie mam za dobrego dnia. Ide sie polozyc i jakis film obejrzec. Musze sobie znalesc zajecie, bo zwariuje w tym domu :O

Powiem o tym na wizycie w poniedzialek, bo troche mi to dokucza powiem szczerze momentami az musze stanac, bo isc sie nie bardzo da. Wlasnie tak myslalam, zeby wziasc od niej ten gleboki wozek, jest spory, ona przelatala w tym wozku ze swoja mala w tym roku wiec moge i ja :) A pozniej chyba skusze sie na ta spacerowke strasznie mam bzika na trzykolowe wozki jak ten http://www.allegro.pl/item743320283_wozek_dzieciecy_x_lander_x_t_xt_2008_xlander.html No ja tez nigdzie nie bede wnosic wozka wiec moze byc i ciezki :) Ksena 🌻 Duzy chlopak z Franka ale to chyba dobrze :D Niech rosnie jak na drozdzach ;) Ja sie paletam po chacie i nie wiem co ze soba robic:O w tv nic nie ma zreszta jakos nie moge sie na niczym skupic :O

Gość smutny233333
ja chyba tez zostawie matke w ciazy bo same suki na mnie leca... ale jeszcze ani jednej nie mam ktora bym mogl zostawic.

Gość smutny233333
nie nie zostawie... nie zniosl bym tego jak by na mnie potem dziecko patrzylo

A Ksena wozek fajowy najwazniejsze, ze kola ma pojedyncze, bo tu robia podwojne a to zmora nie wozek do jazdy:O Ten co ja mam dostac, to taki zwykly jeden kolor granat taki jeszcze starej daty, bo Twoj to nowka :)

wszystko jest sliczne, a jakie drogie :( no ale kupic trzeba. a lozeczko dostane od kolezanki, bo jej dwuletnia corcia juz w nim nie sypia:) no i ubranek tez pokazala mi duuzo:) a i tak czuje ze to coreczka wiec bedzie jak znalazl:P chyba ze mi psikusa bobas zrobi i bedzie chlopczykiem hehe:) a co do dawcy to szkoda slow:( no a dzis trzeba si e troche porozciagac i posprzatac

🖐️ No drogie drogie a tyle trzeba tego kupic, bo tak sie mowi ale to jednak wydatki sa spore. No ale jakos trzeba dac rade :) Innego wyjscia nie ma. Ciuszki od kogos to jak dar z nieba i Ksena przeciez pisala, ze moze swoje tzn Frania sprezentowac. Ja wciaz nie wiem czy chlopak czy dziewczynka bedzie i nie wiem czy sie dowiem od tych wariatow 😠 Moze dziewczyny poradza co wchodzi w wyprawke tzn co najlepiej miec. Bo ja sama nie wiem co i jak, a jak sie pytalam ostatnio znajomej to mi mowi a wiesz takie tam i tyle sie nagadala:O Czas mi tak szybko ucieka, pamietam jak sie dowiedzialam i doczekac sie nie moglam jak sie brzuch pojawi, bo niktorzy to mowili ze pewnie sobie zartuje, bo nic nie widac:P A teraz juz koniec wrzesnia i widac i czuc :D Dzis znow nie za bardzo tryskam enegria i radoscia zycia ehhhh co za zycie, dziwnie sie uklada... Lozeczko no widzisz to dobry start masz :D Zawsze juz cos, nie bedziesz musiala kupowac:) No u mnie sie chyba bez tego nie obejdzie, najpozniej w listopadzie bede musiala kupic juz wszystko, bo pozniej juz nie bede biegala po sklepach a nikt za mnie tego nie zrobi przeciez.... Udusilabym wszystkich pseudo facetow😠 a i kastracja przy okazji, bo nie zasluguja na takie szczescie jakim jest dziecko.

Dzien sie mi zaczal bosko.... Az mi sie wszystkiego odechcialo:O Skad takie skurwiele sie biora na tym swiecie NIe mam sil 😭

ano cisza bo nas malo:P a ja ostatnio unikam komputera, wiecej czytam. chce sie jakos pozbierac i nie moge, poprostu nie daje rady ostatnio:( a dzis sprzatanko bylo generalne w domku,a pozniej bylam u znajomych. piwownica co sie stalo? ja mam, ze tak powiem problemy zywieniowe:( no po prostu nie moge patrzec na jedzenie:(:(:(:( najchetniej bym nic nie jadla, a nie mozna tak, na szczescie mama we mnie wpycha. jem tylko dla dzidzi.

🖐️ Ahhh odbilo z samego rana,policja, sadami mnie straszy. Pozniej znow miloscia pala, boze co za czlowiek:O Dzis caly dzien sprzatalam, tzn wiekszosc:) ale wysprzatalam na blysk :P Jeszcze jakby kto okna umyl bylo by bosko :P Umordowalam sie to i dobrze bedzie mi sie spalo:) Bylam dzis w sklapie dla dzieci poogladalam wozki,lozecka, wszystkie pierdolki ehhh ceny z kosmosu a wozki okropne 😭 i po 400euro:O Oszaleli chyba :O Na dodatek z podwojnymi, malymi, plastikowymi kolkami a ja nie potrafie takiego prowadzic. Lozeczka hmmm kolezanka polecila, by kupic takie z materialu, ze niby lepsze dla dziecka, bo sie nie obija, raczki w szczebelki nie wsadzi i tak sie zastanawiam.

Gość annabella210
Witajcie dziewczynki:)troszke mnie nie bylo ale juz jestem i bede zagladac.Piwonico chyba kazda mama lub przyszla mama ma swoje upodobania.Poniewaz co do wozka to ja mam wozek chicco na malych plastykowych podwojnych,skretnych kolkach i jest poprostu rewelacyjny.Gondolka byla zgrabniutka i wygodna a spacerowka sluzy mi do dzis a synek ma prawie 3 latka i mam nadzieje ze pozniej jeszcze inne dziecko skorzysta z niego.Zaplacilam za niego fortune doslownie ale bylo warto bo wozek ma byc przedewszystkim bezpieczny i wygodny dla dziecka ale i dla mamusi ktora bedzie go prowadzila.Co do lozeczka to ja mialam akurat zwykle najtansze drewniane lozeczko i dokupilam sobie tylko ochraniacz na cale lozeczko plus baldachim i dzidzius mial cieplutko i mieciutko.Dziewczynki jesli mozecie dostac od kogos ubranka to bierzcie,doradzam wam z czystego doswiadczenia ze dzieci nie niszcza ubranek a kosztuja one fortune.Pozdrawiam was cieplutko.Jutro zajrze i zobacze jak sie czujecie przyszle mamusie.Dobrej nocki zycze.

Gość Anq25
Tatus okazał sie dupkiem...jakby sie z tatusiem znalo dłuzszy czas zanim sie baraszkowalo bezmyslnie to by nie bylo problemu bo oznaki bycia dupkiem objaiwaja sie w zyciu codzinnym...nawazylas piwa to pij...

🖐️ Wlasnie wiem, ze niektorzy sa zachwyceni takimi kolkami ale ja nie potrafie sobie z nimi poradzic i od razu zlosc mnie na nie bierze. A poza tym marzy mi sie trzykolowiec ;) No okaze sie co z tym moich marzen wyjdzie :) Tak czy siak wozek trzeba bedzie kupic :P Dzis moze pojde pokupowac jakies drobnostki, nie moge sie powstrzymac :) Cos mnie prycisnelo :) Zreszta pojde jutro, bo przeciez na wizyte ide dwa razy nie bede chodzic :P Anaq Twoje komentarze sa zbedne. Niby Ty wiesz ile ja znalam albo inne dziewczyny faceta??? To bardzo ciekawe wiesz, bo ja "swojego" nie znam miesiac czy dwa a 6 lat! Badz tak laskawa i zachowaj swoje madrosci dla siebie. Bo akurat nam takie typu komanetarze nie sa potrzebne 🖐️

Gość biegnąca za szczęściem
Hej, ja tez jestem samotną przyszłą mamą. Termin mam za półtora miesiaca. Trochę smutno. Moje wyprawka dla synka jest juz kompletna. Ojciec dziecka nie kupił ani jednej rzeczy dla niego, choc "sponsorował" wizyty u ginekologa i dał jakies pieniadze na dom:o

Gość annabella210
Hej dziewczyny witam was promiennym usmiechem:)jak sie dzisiaj czujecie????musze wam powiedziec ze zbulwersowal mnie komentarz jednej z powyrzszych madrali.Jakim to trzeba byc plytkim i durnym czlowiekiem zeby w ten sposob sie wypowiadac.Samotne przyszle mamusie to nie znaczy ze sa gorsze bo nie sa samotne z wlasnych wyborow a miedzy prawda a bogiem to jak bym miala miec jakiegos kretyna to tez wolalabym byc sama z dzidzia.Nie martwcie sie kobietki ten kto nie przezyl takiego doswiadczenia to nie wie co to znaczy.Ja wam zycze z calego serca wszystkiego najlepszego.Najwazniejsze ze maluszki sa zdrowe a reszta niech sobie pisze i mysli co chce.

🖐️ Biegnaca za szczesciem No to juz niedlugo bedziesz miala Kruszynke kolo siebie no ja za 3 miesiace moze ciut szybciej. Widzisz z facetami ehhh zabic malo. Kazdej z nas smutno, bo jednak inaczej jak ojciec jest, jest przy malenstwu, pomaga na pewno jest lepiej a tak same... Ale czasami lepiej znow samej niz z jakims cymbalem sie meczyc... Ja to sie z tym draniem namecze, bo msciwe to i wiem, ze to nie koniec bo gnebic bedzie zejdzmy sie, pozwol zamieszkac znow razem, chce byc pry was itd slodkie oczy na chwile a pozniej znow szajba. Ja to prypuszczam, ze on ma jakies rozdwojenie jazni... niebezpieczne to. Anabelka a widzisz rozne typy chodza po ziemi, ja jej nie zycze aby zostaka sama bo to nic fajnego i nie zycze teo nikomu a takie malo wrazliwe komantarze moge niektore urazic ale jezeli komus to sprawia radosc i satyfsakcje to juz inna sprawa. Jutro ide do lekarza wiec trzymac kciuki zeby mi powiedzial co mi w brzuszku siedzi :D Chcialabym dziewczynke :D Ale czuje, ze to chlopak :D Zreszta niech bedzie co chce oby zdrowe i spokojne;)

Gość azureus.ona.26
iwonko ja tez coreczke chcilam a mam chlopca. wciaz marze o coreczce, czuje sie jakos tak wewnetrznie jeszcze nie spelniona.. bo nie mam swojej malej ksiezniczki.. przyjaciolki za kilkanascie lat..

Moze nastepna coreczka bedzie :) MIalam dzis usg ale dzidzia nozki podklulila i guzik zobaczylam 😭 lekarz mial dobre wytlumaczenie, ze dzidzia sie tak ustawila, ze on rzekomo chcial powiedziec ale nie widac yhy i tak nie wierze:P A mowilam w sobie no prosze Cie dziecie Ty moje kochane pokaz mamusi, zeby wiedziala co Ci kupic pieknego ale pogadac se moglam, obrocilo sie i juz. W ogole cala wizyta 3 sekundy masowka, szybko serce, glowka o nozki wszystko ok. Tylko w moczu cos nie bardzo ale pielegniarka powiedziala mi ze nerwy tak wplywaja na to wszystko wiec wszystko jasne.... A po wyjsciu mialam znow telefoniczna awanture z "tatuskiem" i wez tu badz spokojna:O Mi jednak cos mowi, ze to chlopiec bedzie jak mi wtedy pielegniarka powiedziala i chyba tak bedzie, Z tej zlosci darowalam sobie zakupy, bo psychicznie bylam ijestem wypompowana. Zaraz ide sie wykapac i w pizamie bedzie sie relaksowac, pewnie jutro nie pojde tez bo po dzisiejszym nadal ochoty nie bede miala. Nie wiem czy ten czlowiek postawil sobie na wykonczenie mnie psychiczne... Momentami to z bezradnosci na niego tylko beczec sie chce. A gdzie Was wywialo ??:)

Gość annabella210
Piwonica a moze tatusiek chcialby wszystko jeszcze naprawic,moze nie wszystko jeszcze stracone?????? Nie zabardzo chce sie wymadrzac ale musialo laczyc was jakies uczucie skoro niedlugo pojawi sie dzidziulek.Juz sama niewiem ale skoro dzwoni,martwi sie i dopytuje to moze chcialby cos zmienic i naprawic????W innym razie takie nerwy sa naprawde nie wskazane bo przechodza na maluszka ktory jest nic nie winny a najbardziej to wszystko odczuwa.Oj te chlopyyyyy najpierw nawywijaja a poem skomla i doprowadzaja nas do szalu. Pomijajac temat to cos malutko nas tutaj wrecz powiedzialabym ze topik umiera smiercia naturalna.

Tak owszem rzekomo chce naprawiac ale jak to z jego strony wyglada... Najpierw blaga o spotkanie piec dni ja sie godze, a jak mnie widzi niby ok niby milo a za chwile od slowa do slowa i awantura a wtedy w slowach nie przebiera :O Powtarza, ze koniec zegna itd a za godzine kocha do bolu. Interesuje sie tak i owszem, wypytuje ale nie z troski ale ON MUSI wiedziec gdzie i co robilam, pewny jest ze ja juz sobie kogos znalazlam !!!! A to jego obsejsa, najpierw awantura a pozniej slodzi i tak od miesiecy przeciez zwariowac idzie z takim czlowiekiem. Tak i owszem uczucie jest ale jak mu odbije to nie patrzy, czy ja w ciazy jestem czy nie. Myslal sobie, ze teraz moze sobie na wszystko pozwolic a ja mu mowilam, ze nie jak sie nic nie zmieni, rozejdziemy sie i nie bedzie zmiluj. Bo jego naprawianie przerabialam, gora 2 dni potrafi byc taki kochany ale pod warunkiem, ze ja mu to ulatwiam. Zmienia zdanie w odstepie paru godzin od rana kocha a wieczorem nienawidzi albo na odwrot.

Gość annabella210
Kurcze to rzeczywiscie hustawka nastrojow.Moze zazdrosc doprowadza go takiego zachowania juz sama nie wiem.Moze przeprowadz z nim taka bardzo powazna rozmowe i daj jakies ultimatum bo to naprawde potrafi doprowadzic czlowieka do szalu.Moj chlopak a juz maz tez mial rozne odskoko od normy i tez rozne teraz smieszne sytuacje mialam i tez ciagle kogos mialam i go zdradzalam ale to tylko wedlug niego.Teraz na szczescie sie uspokoil ale zeby ciebie nie zmartwic to trwalo to ladnych kilka lat.No coz czas pokaze Piwonico jak potocza sie twoje i dzidzi dalsze losy.Samotna mamusiu dzidziusia a gdzie ty sie podziewasz??????nie widac cie na topiku.Jak samopoczucie i brzuszki:-)