Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamusia dzidziusia

czy ktoras z Was samotnie przechodzi ciaze?

Polecane posty

Gość annabella210
To super ciesze sie.Nie rozmyslaj o klopotach tylko o tym sliczniutkim maluszku ktory wkrotce sie urodzi.Fajnie jest miec brzuszek przed soba.

🖐️ Wpadam tylko na chwile, bo lece film ogladac ale zajrze pozniej. Ja dzis spalam do poludnia, nie moglam obudzic sie i dojsc do siebie. Pozniej male zakupy, trzeba w koncu jesc :) Zajelam sie i firankami, szylam pare godzin ale wisza dumna z siebie jestem:) Nastroj taki sobie mam :O i brzuchol daje znaki, zmeczona jestem a nic ciezkiego nie robilam. Chcialam posprzatac ale nie mam zwyczajnie sily:O Ogorki to i ja bym zjadla ale mojej Mamunki, bo te kupne mi nie podchodza:P Do pozniej:)

ja na szczescie dolegliwosci wiekszych nie mam i oby tak pozostalo:) takze robie wszytko i nie czuje sie jakos okropnie zmeczona, jakis miesiac temu bylo gorzej. a dzis zauwazylam ze sporo mi juz brzuszka widac:) bo nawet mama widziala:) no a ogorki ja od babci mialam:D takze pychtoka byla:P a jutro mycie okien:)

Ksena ale sie usmialam z tej paniki :D:D:D:D W sumie racja, teraz mozna pospac i robic prawie wszystko ;) a pozniej, nie ma luzu :P Dlatego wlaasnie ja korzystam do oporu dzis nawet spalam do poludnia a co :P U mnie dlugo nie bylo widac, znajomi to sobie zartowali, ze ja ich wkrecam hahaha Jak lezalam w szpitalu, to bylam jakos 17 18 tydzien i babka ode mnie z sali sie pyta czemu ja leze itd a ona w ciazy jestes jejku nic nie widac taka szczupla jestes :P A teraz ukryc sie nie da chociaz wczoraj babka nie zauwazyla :P Mi to wszystko pod gore idzie:( Popsulo mi sie cos w kompie, pozniej monitor ciagle cos od kiedy pognalam dawce chyba jakas klatwe na mnie rzucil :P Wczoraj to jak sie polozylam mialam istny szal w brzuchu, jakby na jakies imprezie techno byl, rzucania konca nie bylo:P

Gość annabella210
piekne uczucie poczuc jak maluszek buszuje w naszym brzuchu.Dziewczyny odpoczywajcie,spijcie i korzystajcie bo pozniej nie bedzie na to czasu bo zawsze znajdzie sie cos do roboty.Ja pamietam jak moj maluch mial juz kilka miesiecy to prosilam Boga zeby ono weszlo jeszcze tam do brzucha na troche taka bylam zmeczona:-)hihihihihiale dobrze bedzie wcinajcie ogorki i dogadzajcie sobie w koncu macie potrzeby teraz za dwoje.

🖐️ Dzis mam wiecej sily :) Troszke posprzatalam moze zaraz jeszcze cos zrobie ;) Okna tez by mi sie przydalo umyc, tylko takie fatalne dojscie do nich:O Mysle jak tu poprzestawiac w pokoju :P Tylko brak dlugiego przedluzacza mnie powstrzymuje:P Ale zakupie go w najblizszym czasie to poszaleje :P Powoli wszystko sobie ukladam, na co zwykle nie mialam czasu :) Dawca meczy mnie smsami, olsnienie go wzielo i chcialby naprawiac, pogadac co dalej, bo przeciez dziecko bedziemy mieli hmmm obudzil sie ze snu zimowego czy jak:O Poszlabym na basen cos mnie taka ochota naszla:P Co do ogorkow maminych to bym nie pogardzila ale sepcjalnie na nie ochoty nie mam :) Za slodyczami nigdy nie bylam i teraz mnie nie ciagnie, raz na jakis czas kostke czekolady zjem ale nie zebym musiala:) Filmy hmmm ja to ogladalam ostatnio tez jakis, wzruszylam sie i tez kolorowo nie bylo pozniej ahhhh zwalam wszystko na hormony ;) Wczoraj na youtube znalazlam filmik jak dzieciatko kopalo w 9 miesiacu szok jak sie brzuchol ruszal :D

Ja widzialam jak Moj wlasny sobie nozke na nozke zalozyl i tak fikal az sie lekarz usmial jaki maly luzak hahah No moj pokoj nie za bardzo ustawny jest i mam ograniczone pole manewru, bo szafa na stale jest na jednej scianie wiec za duzo nie poprzestawiam :P Ale kompa by sie przydalo. Chcialabym pojechac do Ikei bardzo i kupic pare pierdolek tylko ze to daleko i nie mam z kim jechac ehhh

Gość annabella210
hej dziewczyny z tymi oknami to wy tak uwazajcie bo widze ze energia was rozpiera dzisiaj.Samotna mamo ja w pierwszej ciazy tez wcinalam kwasna kapuste kiszona noi na wszystkich badaniach wychodzilo ze chlopiec,cyganka tez mi wywrozyla chlopca i ku mojemy zdziwieniu urodzilam dziewczynke.Chyba nie ma na to reguly.

Nie nie ja okna sobie odpuszcze, bo mam fatalne dojscie i bym sie musiala wspinac na fotel albo lozko, bo mam w pokoju placiowe, brudne sa fakt ale sama nie dam rady i nie bede sie wyglupiac musialabym miec z 2 metry to czemu nie :) No nie ma reguly, moja kolezanka wcinala ostrosci a dziewczynka przyszla na swiat:) No ale co bedzie to bedzie, oby zdrowe bylo i duzo nie plakalo po nocach dalo spac :)

Ja niby wiem ale to niepewne jest:P A zeby sie dowiedziec, to musialabym do polskiej kliniki jechac a to dosc daleko i nie samej mi sie tluc nie chce. Dawca mnie prosil zeby tam pojechac ale napisalam mu, ze nie chce nigdzie z nim jechac. On by chcial wiedziec, bo chcialby cos kupic dziecku i ogolnie chcialby wiedziec, odp moja, ze go nie zbawi czy bedzie wiedzial czy nie skoro mnie nie zbawi:P Ale i mnie korci, jakby to inaczej wygladalo pewnie, ze bym z nim pojechala. Raz bylismy razem, gapil sie na ten monitor jak glupi...

Gość waszym dawcom spermy życzę
samotności ponad ludzkie siły :) A Wam i bobaskom zdrowia i szczęścia :D

Mnie tez korci, niby wiem ze bedzie chlopak ale pewne to nie jest. A na wizycie pewnie mi nie powiedza jak to tutaj bywa:O Dawca mnie prosil zeby pojechac do polskiej kliniki, zebby sie dowiedziec ale ja napisalam ze nie chce nigdzie z nim jechac i ze skoro mnie nie zbawi, ze nie wiem to i jego. A on ze chcialby cos dzidzi kupic, albo zeby isc razem po wozek, lozeczko itd jakby bylo inaczej pewnie ze bym pojechala. Raz bylismy patrzyl sie jak glupi na monitor z usg...

Gość -Nika-
Hej dziewczyny. Któraś z was pisała o napojach gazowanych a dokładnie o wodzie. Ja w ciąży potrafiłam wypić 2 litry wody dziennie i córka mi się zdrowa urodziła :) w czasie karmienia piersią nie powinno się pić gazowanego. Pozdrawiam

Gość annabella210
to fakt dziewczynki wazne aby maluszki byly zdrowe aczy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka to chyba nie ma znaczenia.Acha i pamietajcie nie placzcie za duzo to wasze pociechy w nocy dluzej pospia.Ja na usg latalam jak .................taka bylam ciekawa no ale pierwszy mial byc chlopiec hihii a jest dziewczynka a przy drugim bylo bardzo skomplikowane ulozenie i nie chcial sie pokazac(ulozenie skosne)ale ja czulam ze to jest chlopczyk i JESTTTTT.Takze dziewczynki nie przemeczajcie sie z tym sprzatyaniem tylko odpoczywajcie bo juz niedlugo tego czasu na relax bedzie niestety coraz mniej.

Gość annabella210
odradzam napoje gazowane bo sa nie zdrowe dla dzidziusia natomiast woda w dowolnej ilosci.A przy karmieniu piersia pic jej jak najwiecej a jak najmniej mleka.

Ja chcialabym dziewuszke :D Ale bedzie chyba chlopczyk :P A tak czy tak i tak moj Szkrab bedzie :)

Gość annabella210
dziewczyny powiem wam z wlasnego doswiadczenia ze chlopczyk jest dla mamusi a dziewczynki dla tatusiow tak jest w moim przypadku.Ale najwazniejsze oby byly zdrowe prawda????

No to Nam trzeba chlopczykow:P:P:P Chociaz faceci to chyba zawsze chca chlopcow ale wiem, ze jak corka to oczko w glowie tatusia. Wiem, z wlasnego doswiadczenia, bo ja tym oczkiem bylam i jestem dalej :) chociaz stara krowa juz jestem:P Obejrzalam film i pora do lozka :) Malenstwo skoki urzadza, nocny marek chyba bedzie :P Dobrej nocy:) Anabel bedziemy Ciebie meczyc pytaniami jakby co :) Ksena chyba z Franiem szaleja :) Pewnie, beda bobaski zdrowe no i przesliczne jak to dzieciaki❤️

Gość annabella210
Spijcie mamuski dobrze a co do pytanek to zawsze sluze pomoca.Dobrej nocki.

Gość annabella210
Ale cisza na naszym topiku:-(

witam dziewczyno nie przejmuj się bzdurami które musisz czasem czytać widze że facet twój to świnia ale będziesz miała dziecko i to się liczy mam nadzieje że masz na kogo liczyć nie tylko pogadać ale ogólnie chętnie pogadam z tobą mam dwoje dzieci i to jest cudowne uczucie pozdrawiam