Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamusia dzidziusia

czy ktoras z Was samotnie przechodzi ciaze?

Polecane posty

Gość samotna mamo
lepiej, ze nie masz w domu towarzystwa debila, dopiero by Ci krwi napsul. Jezeli sie nie nadawal, naprawde macie szczescie z dzieckiem ze nie niszczy wam nerwow. Juz tyle widzialam par, gdzie babka nie mogla sie pozbyc goscia a wszyscy tego pragneli, dzieci tez i jak go w koncu wykopala to bylo swieto w domu. Ciebie to nie spotka, a sam a na pewno nie bedziesz. Zawsze znajdzie sie ktos, gdy bedziesz w potrzebie.

Ale chociaz go nie ma w domu, to i tak psuje nerwy. Mam przez niego same klopoty i ciagle stresy. A on ma to w dupie, ze nie powinnam sie denerwowac:O Ja pewnie tez wroce ale raczej w przyszlym roku.

Gość samatna mamusia dzidziusia
no lepiej jak najdalej od niego. ehh ale my mamy cos czego oni miec nie beda:)

Moze sie kiedys opamietaja i wtedy jeden z drugim zrozumie, co jest cenne, co sie liczy ale z tym, ze nie na pewno:O Ich sumienie, ja powiedzialam, nie jest dzieckiem wiec trzeba ponosic konsekwencje swoich czynow, nie ma odwrotu...

Gość samotna mama dzidziusia
belzebubie tatusiow brak:)

Gość annabella210
Ciezko nazwac takich panow TATUSIAMI!!!!!!

Gość annabella210
Piwonicaa i samotna matko dzidziusia bardzo wam wspolczuje ze dawcy okazali sie zwyklymi dupkami.Ale nie zamartwiajcie sie i nie denerwujcie bo wasze malenstwa wszystko to odczuwaja.Ja sama jestem matka 2-ki fajnych maluchow i obie ciaze bylam sama i ciagle plakalam do momentu kiedy mi pewna pani nie wytlumaczyla ze jak ja placze to i moj dzidzius tez tak bedzie plakal.Wzielam sobie te slowa do serducha i moja kochana corunia urodzila sie z usmiechem na buzce.

Gość annabella210
Dla wyjasnienia ja mam meza ale a to wojsko a to praca za granica a ja!!!!!!!!!przez caly czas sama.Teraz dopiero jestesmy razem ale moja corcia ma juz 9 lat a synek 3 latka i mieszkamy wszyscy w Szwecji.

Anabella zdaje sobie z tego sprawe, staram sie jak tylko moge nie denerwowac, nie plakac ale to czasami jest wrecz niemozliwe jak wszystko idzie pod gore, nic sie nie udaje a on doklada swoje telefony i czasami puszczaja emocje:O Chociaz jest zdecydowanie lepiej niz mieszkal ze mna, bo wtedy doprowadzal mnie do szalu. A no i tacy chodza po ziemii, na nasze nieszczescie pojawili sie w zyciu i w jakis sposob bedziemy z nimi powiazane :O

Gość annabella210
Rozumiem naprawde co czujecie dziewczynki ale prosze starajcie sie nie plakac wiecej niz trzeba bo pozniej odbije sie to ze zdwojona sila.Maluszki beda nerwowe a wy wyczerpane.Wasi DAWCY nie zasluguja na bycie ojcami.Widac ze to egoisci myslacy tylko o sobie.Piwonicaa pisalas wczesniej ze juz cie pobolewa brzuch jak placzesz widzisz to jest tak bardzo niebezpieczne-uwazajcie na siebie i dajcie sie prowokowac swoim bylym.

Gość annabella210
i NIE dajcie sie prowokowac.

Gość folia z bąbelkami
ale nudy, rzygać się chce, nie obrażajcie się i dalej piszcie co gdzie i jak boli i skąd pierd wyszedł no i oczywiście czy był głośny i śmierdzący

Gość annabella210
Widzisz samotna matko dzidziusia to sa efekty nerwow ktore serwuja wam ojcowie dziecka.Ale ty jako mama musisz panowac nad emocjami bo to naprawde jest niebezpieczne dla maluszka.Wspolczuje ci naprawde bo ciaza to taki piekny stan.Oczekiwanie na bebe jest tak cudowne niech zaluja ci co z wlasnego wyboru nie chca uczestnic w oczekiwaniu na dzidzie.

Gość annabella210
niewiem skad sie wziales ale nudny -a to ty jestes i twoja wypowiedz

Gość folia z bąbelkami
Nie no bez jaj, nie wiecie skąd się wziąłem? Przecież jesteście dziewczynami w ciąży więc powinnyście wiedzieć skąd się wszyscy biorą - z mamusi.

Gość annabella210
Wiem jak sie czujesz ale nie martw sie twoj byly nie zasluguje widocznie na was. Byl mezczyzna ale tylko dla ciebie jak sie okazalo ze bedzie was troje a nie dwoje to zwyczajnie stchorzyl.Dupek.teraz najwazniejszy jest dzidziulek i na nim sie skupmy.Mam nadzieje ze stanie na twojej drodze mezczyzna ktory zaopiekuje sie wami i wynagrodzi tobie kazda chwilke smutku.

Gość kochana nic sie nie martw
chlop z wozu koniom lzej. to tylko tak sie wydaje, ze jak facet jest obok to jest lepiej. W 90% jest gorzej, jak patrze po moich znajomych co wciaz sie kloca lub rozstaja, moze 1 pare znam ktora daje rade. w ciazy lepiej miec spokoj wiec masz w sumie szczescie ze cie gnojek nie wkurza, zamiast sie dolowac pomysl jakby moglo byc gdyby cie dreczyl teraz. Dziecko zle by to znioslo, ty tez. Ja swoich partnerow wywalalam, jak mnie denerwowali, a w ciazy raczej wolalabym byc sama zeby sie nie stresowac.

no gdybym miala juz z nim wszystkie sprawy zakonczone to byloby inaczej:( a jeszcze kilka nierozwiazanych zostalo i teraz sie nimi martwie. a najbardziej sie boje ze skonczy sie w sadze:( nie chce tego, nie chcialam zadnych alimentow, ale jesli juz wejdzie na droge sadowa to sie o nie postaram.

Gość annabella210
To swietnie i oby tak dalej.Najwazniejsze w zyciu to dobre samopoczucie a reszta sama sie pouklada.Jak sie czujesz Samotna mamusiu dzidziusia.???