Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

po_rade

Polecane posty

moja teściowa uważa że nie powinnam się wtrącać, bo faceci muszą sami walczyć o swoje miejsce w grupie zwlaszcza jesli jak piszesz, poza szkola nie ma problemu, potrafi sie odnalezc w grupie, pokazuje nawet zdolnosci przywodcze, to nie przejmuj sie jednym kolesiem, minie

ahaa już nie musisz:) wiesz łatwo się mówi "weź na luz" gorzej wykonać :P

niby wiem ............. no ale dziękuję za rozmowę przynajmniej dobrze jest utwierdzić się w przekonaniu, że się jest nadopiekuńczym:D

ja nie wymagam od nikogo, tylko obrazowo chcialem pokazac innym, jak mozna, gdy sie odpowiednio do tematu podejdzie, dzieki za pomoc :-) naturalnie kosmitow to nie dotyczy

Gość loka..
Ominela mnie dyskusja o problemach wychowawczych, a tak je lubie:) Moze jutro wtrace swoje 3 grosze, ale pewnie bedzie juz dyskusja na inny temat:) Zreszta wszystko co najwazniejsze zostalo uwzglednione w wypowiedziach.

topsz....... ale potraktujmy to jako wolontariat:) :D kadry i tak masz przepełnione

wiesz jakie mam podejście do teorii i praktyki więc powiedzmy, że to był mały wyjątek :) i zanim znowu się pokłócimy pospiesznie się oddalę :D

Gość kaj kaj kaj
kajnka odstawiona, Ike lubisz mieć monopol co? a nie tak dawno od czci i wiary odsądzałaś tych którym jest też pod górkę i ciężko im się zabrać za praktykę, nie ma to jak indywidualny time z szefem cooo? żenada

Gość po radę przychodzę tuptup
Facet nie odpisuje na smsa. To nie jest mój chłopak. Wiem, że w końcu napisze coś w stylu: "Co słychać?". Jednak na mojego oststniego smsa nie odpisał. Jak się zachować, gdy napisze? Poczekać z odpowiedzią?

No właśnie nie wiem czy to ma znaczenie, czy nie? Faceci są tacy dziwni - gdy im od razu i zawsze się odpisuje - przestają szanować :D

kolega

nie wiem. raczej jego był/jest jakiś cel, bo to on pierwszy nawiązał taki smsowy kontakt. ja się temu przyglądam.

podaje Ci fakty. gdzie miałabym ściemniać.

a wg Ciebie jaki mam problem?

O matko, niech Ci będzie. :P (zaznaczam, że czas mnie goni) Problem: czy dorosły mężczyzna chciałby dzisiaj usłyszeć od swojej kobiety coś w stylu mój chłopaku, święto, bla bla? :)