Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jej dosyć

gówniara nie chce się ode mnie odczepić

Polecane posty

Gość mam jej dosyć

Mam taki problem. Mieszkam na zwykłym warszawskim osiedlu. Raczej podobam sie dziewczynom i nie mam problemów z nawiazywaniem kontaktów czyli jest tobrze. Blok dalej mieszka taka małolatka (konkretnie 16 lat) która się większości facetó podoba. Znamy się dobrze bo tu wszyscy całą grupa przesiadują. Mój kolego do nie próbował swirować ale go olała. Założyłem się z kolega że mi sie odda bez większych ceregieli. Nie było to trudne kilka standardowych tricków i ja przeleciałem. Zaznaczyłem na początku że to dla sportu i żeby nie spodziewała się love story. Oczywiście teraz nie daje mi spokoju i lata za mna jak kot z pecherzem. Im bardziej ją przepędzam tym bardzie ję kurew jedna do mnie łasi. Jak sie pozbyć takiego chwasta z życiorysu? Czy ona nie kuma że nie chce mi się na nią nawet splunąć? Czy wszystkie baby nie słuchają co się do nich mówi?

Gość tak masz rację
masz problem ale nie z laską tylko z sobą:-P chyba nawet wizyta u specjalisty ci nie pomoże:-P

Gość 1234567.......
jak dla mnie to Ty jesteś niepotrzebnym chwastem który trzeba jak najszybciej wyrwać i zapomnieć

Gość mam jej dosyć
nosz kurwa po to jest seks żeby go uprawiać

Gość mam jej dosyć
Gdyby nie ja to przeleciał by ja ktos inny laska ładna, zgrabna kusi strojem więc długo by dziewicą nie była. Za łatwo mi poszło żeby sadzić inaczej

Gość trzeba bylo nie brac sie
za malolate :o. takie zawsze sie wkrecaja

Gość mam jej dosyć
Ja to w ogóle mam pecha. jak obciągnąłem z połykiem sąsiadowi spod 14-stki to przez pół roku za mną łaził :(

Gość nie dygaj
jak raz dała to sie teraz rozpruje i zapomni o tobie tak szybko jak się czepiła. Zaraz będzie marudzić innemu

Gość 1234567.......
wiesz tutaj nie o to chodzi że uprawiałeś z nią sex ....bo skoro jasno jej powiedziałeś że to ma być jednorazowy numerek a ona się na to zgodziła to ok ale sposób jaki o tym piszesz i Twoje podejście do kobiet pozostawia dużo do życzenia a ile Ty masz lat też 16 ?

Dobrze Heniu, że się w końcu ujawniłeś. Teraz mam Cię w garści, już ja za moją Halinkę dam Ci popalić, obwiesiu!

Mam 25 lat i bardzo szanuje kobiety. laska do której mówię choć się bzykać a ona zamiast dać mi w pysk idzie sie bzykać przestaje dla mnie być kobieta i na szcunek nie zasługuje

Gość mam jej dosyc
Mam 11 lat i zespół Downa

Gość taaaak
a ja myslałam, ze sex to wyraz miłosci..

Gość ja go poieram
prokurator trzyma łape na piździe do 15 roku życia. Jak laska ma 16 to weszła w wiek tartaczny i mozna ją rżnąć :P skoro dupa sie sama nie szanuje to nikt inny tego za nia nie zrobi. A sex i milośc to dwie biegunowo odmienne kwestie

Gość mam jej dosyc
Wyraz miłości ? Kiedy byłem mały ojcie przykuł mnie kajdankami do kaloryfera i zwołął kolegów z pracy. Zaliczali mnie po kolei rotacyjnie przez trzy dni. Dodam, że tato że był górnikiem w kopalni węgla kamiennego. Nie wiem co to miłość :(

Gość 1234567.......
to sam sobie zaprzeczasz bo facet który szanuje kobiety nigdy do żadnej nie dojdzie i nie zapyta czy ta się chce bzykać ...no i ten zakład żeby zaimponować kumplom poniżej krytyki.... tak robi 25 latek ?...no proszę Cię po co się zadawałeś z taką małolatą teraz masz za swoje

dziwie sie tobie.taki stary a głupi.no ja cie prosze przeleciec gowniare po to zeby koledzy wiedzieli jaki to chojrak nie jestes? a moze by tak załóż sie , o to ze przelecisz jednego ze swoich kumli bez problemu? tak jednorazowo w kake? hm? bylo by bardziej interesujaca bo teraz w tym wieku dziewczyny raczej sa lekkich obyczajów.z calym szacunkiem dla 16-latek.poprostu wiekszosc wiec zadnej furory nie zrobiles.zycze ci zeby ci jeszcze gbajt5la urodziła.mialbys nauczke na cale zycie.no i jednorazowy ,,big'' strzał w dziesiatke.

nikomu nie chciałem imponować tylko pokazać kumplowi, że jest w błędzie. Twierdził że ona jest nie do zdobycia - ja poprostu przetarłem mu szlak :D

i co sie matrwisz przecież wiekszośc dziewczyn w tym wieku to szmatławce tez mieszkam na blokowisku i wiem. Jak popuściła szpary i jej sie spodobalo to będziecie mieli na osiedlu nową kurewkę. To normalne w tych czasach a ja zlewaj w końcu da sobie spokój

Gość 1234567.......
elwirrka 15.....nie przejmuj się mi też się to w głowie nie mieści ....ale takie nam rośnie pokolenie dla którego sex jest sportem i nie ma związku z wyższymi uczuciami ....dla niech nie ważne z kim i gdzie ?

teraz wszyscy się mnie czepiacie ale to nie ja jestem kreatorem rzeczywistośći. Nie mam wpływu na brak czasu rodziców, na treści w tv i w necie. Postęp cywilizacyjny to nie mój wymysł. Rzeczywistośc jest taka i trzeba za nia nadążąć. Nastoletnie kurewki, galerianki i dziewczynki szukające sponsorów to w miescie codziennośc i ja tego nie wymyśliłem

Gość magmaamagma
chwalisz sie czy żalisz

wymyslic nie wymysliles ale z checia korzystasz i do tego myslisz ze poleciala na takiego przystojniaka jak ty? czy raczej chciala bolca w kaczuszce3? masz problem bo na niego zasluzyles.

Gość proste i łatwe
"teraz wszyscy się mnie czepiacie ale to nie ja jestem kreatorem rzeczywistośći. Nie mam wpływu na brak czasu rodziców, na treści w tv i w necie. Postęp cywilizacyjny to nie mój wymysł. Rzeczywistośc jest taka i trzeba za nia nadążąć. Nastoletnie k**ewki, galerianki i dziewczynki szukające sponsorów to w miescie codziennośc i ja tego nie wymyśliłem" Jakby nie było popytu nie byłoby podaży. Ty jesteś jednym z tych co nakręcają ten popyt

Gość 1234567.......
zgadzam się z kobitka i tyle 24 :)