Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

wasze pierwsze spotkanie z osoba poznann przez net

Polecane posty

masz racje niektorzy faceci szukaja tutaj gwiazd i modelek a nie widza wnetrza kobiety coz szkoda ze sa tacy pusci

coes2 jeden dzien to zleci nawet sie nie obejrzysz mysle ze spontanicznosc wasza da wam tyle radosci i tematow ze zanim sie obejrzycie bedzie koniec dnia

Gość szófladka
No ja sie akurat cieszyłam, że nie przypadlam mu do gustu, bo on mnie tez totalnie nie przypadł - ani wizualnie, ani tym bardziej pod względem charakteru. Tylko byłam dosć zdegustowana tym zablokowaniem. Bo wcale a wcale nie mialam zamiaru go "napastowac", niedoczekanie. Zwyczajnie chciałam się jak kulturalny człowiek odezwać po tym pozal sie boze spotkaniu, podziękować za zaproszenie i ustawić relację na odpowiedni tor.

no i tak robia ludzie na poziomie temu panu zabraklo czegos

tobie sie wszystko z seksem kojarzy?

Gość ognisty miecz
miałem kilka takich spotkań.Kobiety są zazwyczaj odwazne w necie a potem wymiękają.Max miesiąc pisania,bo więcej to bezsens.W realu 95% to ściema ale trafiłem i na te 5%, które spełniły oczekiwania moje i swoje.Niektóre znajomości trwają nadal oczywiście w różnych relacjach,co mnie cieszy i potwierdza,że net nie jest takim złym poznawianiem.Trzeba trochę szczęścia

Gość hahahahahhahahahahhahahaha
net nie jest zlym medium do nawiazywania nowych znajomosci. mialem kilka spotkan z kobietami poznanymi na necie i musze przyznac, ze wiekszosc w wirtualnym swiecie odwazna, typowe kokietki, ktore lubia poswintuszyc, poflirtowac na maksa, pisac niestworzone rzeczy, sciemniac na potege, a w realu wychodzilo szydlo z worka. tutaj latwo poznac, czy ktos sciemnia, czy mowi prawde. nadzialem sie tez na niesamowita klamczuche. aby nie stracic mojego zainteresowania jej osoba robila ze swojego zycia 'mode na sukces' i twierdzila, ze sie poklocila z chlopakiem, juz jej nie rozumie. chwalila sie jakie to ma powodzenie wsrod facetow etc, jaka jest zaradna i wartosciowa. musze przyznac, ze byla atrakcyjna, ale jak sie dowiedzialem, ze jest w separacji z mezem Arabem (nie ma rozwodu od kilku lat) i ma do lozka cala rzesze adoratorow, zakonczylem znajomosc. zwyzywala mnie, ze nie znam sie na ludziach :)

no coz ale najwazniejsze jest to ze niektorym sie udaje

i koniec tematu .............chyba

Gość kiedy kobieta proponuje
w sumie podobny temat do tego: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4722617 A propos, nigdy nie dalabym sie pocalowac na 1-ej randce, nawet jakby mi sie facet zabojczo podobal.

Gość daredevil78
A u mnie zaczelo sie troszke inaczej... Moja kolezanka dala mi nr telefonu do faceta w ktorego firmie pracowala bedac na wakacjach w Anglii (zebym mogla "podszlifowac" jezyk angielski albo nawet wyjechac do pracy jesli bede chciec). Napisalam do niego smsa i tak sie zaczelo. Po 2 miesiacach smsow, listow itd moj ( dzis jest moim mezem od 6 lat) Misio przylecial do Polski na tydzien zeby mnie zobaczyc w realu, a 3 miesiace potem to ja polecialam do niego i tak zostalo do dzis ;-)) Do tej pory moj maz mi wyrzuca dlaczego go tak zimno potraktowalam w drodze powrotnej na lotnisko - a ja poprostu bylam przekonana ze tego typu zwiazki na odleglosc nie maja szans (tym bardziej ze przy pierwszym spotkaniu w realu spedzalismy ze soba rowniez noce...) w koncu gosc dostal czego chcial, wiec teraz pewnie nie napisze. Okazalo sie jednak inaczej i dzis oboje cala historie naszych poczatkow wspominamy z rozrzewnieniem ;-)))

Gość CzyJaJestemBazyliszek?
Ja swojego dzisiejszego męża poznałam przez czaty ! Jesteśmy ze sobą 7 lat w tym rok po ślubie !

Gość CzyJaJestemBazyliszek?
tlko trzeba uważać bo w dzisiejszych czasach nie jest tak wesoło galerianki i inne cuda się mnożą :D

Gość tarot allegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

Gość Dziwna jestem
Ja od 10 lat pisze na gg z pewnym facetem, niemal kazdego dnia, a do dzisiaj nie spotkalismy sie na zywo, mimo ze mieszkamy w tym samym miescie. Wiemy jak wygladamy, jak mamy na nazwisko i gdzie mieszkamy. Proponowalam mu pare razy, zeby sie wkoncu spotkac, ale on nie chce. Moze tak i lepiej, chociaz zdaje sobie sprawe z tego, ze za iles lat to sie moze skonczyc. Ale faktem jest to, ze ciezko mi sobie wyobrazic dzien bez rozmowy z nim.

te 10 lat to pikus w porownniu z tym,ze sa w tym samy miescie podobno :D

ze niby nic takiego miejca nie mialo,ciemniaku :P wiesz co to prowo?,no ja pierdziele co za narod :D

jesli ty istniejesz to pewnie i tacy tchorze tez :P