Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasssiiaaa1990-19.............

jaka jest waga idealna dla dziewczyny 172cm?kurde pomozcie bo jestem gruba...

Polecane posty

jaka jest waga idealna (nie chodzi mi tu o bmi ,tylko zeby ładnie wygladała )dla dziewczyny przy wzroscie 172cm? JA WAŻE 60 KG I CZUJE SIE JAK SPAŚLAK , SADŁO MI NA BRZUCHU WISI :p ....nawet matka mi dzisiaj powiedziała : przestan zrec bo przydało by się troche schudnac :( facet mówi na mnie pączek albo moja puca :( nie moge sie wcisnac w moje spodnie (na ktore odkladalam całe wakacje ):( a na domiar zlego jestem najgrubsza w calej klasie ...kolezanka mi powiedziala ej magda ( moja najlepsza przyjacolka)ale zajebiscie schudlas ,slicznie wygladasz za to ty KASKA przytylas i to sporo doszlismy do takiego wniosku jak stalas przy tablicy ........ ciesze sie ze mam szczera kumpele no ale kurdeeeee:(

Gość nonnie32
60kg??? ja mam 58kg przy wzroście 183cm!!!

ja tak myslałam nad 54 kg....bedzie widac roznice jak schudne 6 kg ? nie mam za duzego doswiadczenia w odchudzaiu

glupi jestescie i chuderlawe, z tej chudosci nie umiecie myslec i gowno sie wam robi z mozgu :O 172 to dobra wago do 63kg a 50kg czy 55 przy tym wzroscie to duza niedowaga i wygladasz jak glodujace dziecko z etiopii, a wydaje ci sie, ze jestes piekna :O

mam bardzo drobna budowe ciała....... dziewczyny to ile schudnac ? i jak ?

Gość waga xxxx
176... i waga 63 kg...

Gość 9999kasia
no na pewno będzie widać różnicę, bo 6 kilo to bardzo dużo. ja sama w sumie ważę 60 kilo przy wzroście 177 cm. i się zastanawiam czy troszkę nie schudnąć. Brzucha nawet nie mam, ale nogi mam trochę ubite, chociaż facet mówi mi,że laska jestem. To co, bierzemy się razem za odchudzanie?

littlesensitive-ale ja powaznie jestem tlusta nie wymyslam......i nie tylko ja to zobaczylam .....przeciez matka by mnie nie oklamala.....

Gość 74
ja przy tym wzroście ważę 74 kg i jestem uważana za osobę o całkiem fajnej figurze, jak ważyłam 60 kg wyglądałam jak anorektyczka - po prostu wszystko zależy od danego organizmu, jego budowy

Gość 9999kasia
ja to bym tak chciała ze 3 kilo i z samych nóg, także chyba na rower się muszę przerzucić. Poza tym bardzo dużo jem i chyba muszę się ograniczyć trochę, bo wpieprzam jak szalona:)

Gość nonnie32
jesteś za gruba o minimum 6-8kg

Gość cel to połowa sukcesu
wystarczy ćwiczyć cokolwiek, co wzmacnia mięśnie brzucha i sadło ci wisieć nie będzie. wagę masz dobrą, w przeciwieństwie do tych wieszaków po 50 kg. teraz czekam na teksty chuderlaków, że jestem zazdrosna :classic_cool:

Gość ja ma 167 cm
i waze 57 kg. jestem baardzo szczupla i drobna, az ostatnio slysze, ze powinnam przytyc bo jestem za chuda. sama tez tak uwazam. wy przy waszej wadze musicie wygladac jak anoreksje. ja dobrze sie czulam w wadze 60 kg, bylam szczupla, ale nie wygladalam tak drobno jak teraz. no ale ciezko mi przytyc mimo, ze jem za 3 :( moze to zalezy od budowy ciala, ja mam cialo twarde, jedrne i ubite. moze wy macie sflaczale dlatego wydaje sie wam, ze 50 kg przy wzroscie 175 cm to waga idealna. dla mnie to graniczy z choroba..

Gość 9999kasia
ale to naprawdę zależy od budowy kości nie od wagi. ktoś może ważyć 65 i i tak będzie chudziej ode mnie wyglądał. a poza tym też chyba zależy jak się te kilogramy rozkładają. ja np. mam mały biust za to dół mam bardziej masywny.

ja mam problem z boczkami no po poprostu tluszcz mi sie ze spodni wylewa ...z brzuchem i udami ...wiec wlasciwie ze wszystkim :P taa biore sie za odchudzanie ale chyba na www.dieta.pl bo tu mnie wkurwia jak te tematy skacza ... ale chcialam sie dowiedziec do ilu zejsc ....

Gość Janek po 50
I zależy w jakim wieku jesteś. Jeżeli w wieku "rębnym", to organizm przygotowuje się do tego, żebyś mogła zostać mamą. Z tym nie można walczyć bo to niemożliwe.

Gość 74
otóż to, żeby wyglądać dobrze, trzeba się ruszać, dieta to tylko dodatek, to nie waga jest wyznacznikiem tylko brak "fałdek", jędrność, a o to najłatwiej uzyskać ruchem; no i nie zapominajmy, że przecież mięśnie są cięższe od tłuszczu

Kant dupy -ale te spodnie bylay przed wakacjami dobre a do tego kosztowaly 160zl odkladalam cale wakace ;(

Gość damesska
to zalezy ja np mam 168 i waze 60 kg --- moja waga jest idealan... po prostu zalezy to kto z jakiej kosci jest zbudownay ja jestem grubej kosci

mam 19 lat.... biore sie za odchudzanie ,puki nie jest za puzno :( kurde a mi sie tak zrec chce :(

Gość ryietueu
Moim zdaniem masz doskonałą wagę do takiego wzrostu. Może tylko masz galaerowate cialo - bo nie uprawiasz sportu. Moim zdaniem nie musisz chudnąć, tylko wzmocnić ciało sportem.

Gość orbitrwkowa dieta
a ja mam 78 i teraz chudne na orbitreku narazie mam minus 4 kg

damesska-wiem ze to duzo zalezy od budowy moja bratowa ma 162cm i wazy 56 kg i jest naprawde o WIELE chudsza o demnie a urodzila juz dziecko....

Gość Kasssiiaaa1990-19...........
ryietueu-no nie uprawiam sportu ,zreszta trudno jest uprawiac jak sie siedzi codziennie 9 godz. w szkole :( ale masz racje musze znalesc czas ... a jaki jest najlepszy na odchudzanie? moze byc bieganie?

Kant dupy-a jaki sport uprawiasz?

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
a ja przy wzroscie 168 wazylam 63 kg i bylam baaaaardzo szczupla,rozmiar s, czasem nawet xs...teraz przytylam 10 kg i nie wygladam tak zle...jednak musze schudnac do mojej poprzedniej wagi dziwne to jest....zawsze jestem dosyc ciezka a wygladam sczuplo i drobno...

Ja przy 172 ważę w porywach 54-56 Biegam po lesie, gram w paintball, więcej chodzę niż jeżdzę i ogólnie lubię być w ruchu:)