Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwesowana

Małe dzieci a chamstwo w autobusach

Polecane posty

Gość zbulwesowana

ostnio bylam wsciekla na maksa, jechal sobie z psem autbusek i stalam, zwolnilo sie miejsce poszlam usiasc w tej samej chwili taka baba mowi do syna zeby poszedl usiasc i sie wslizgnol pod barierka a ja sie gapie i mowie ze ja tu juz siadalam to baba kolo tego bachora powiedziala ze dzieciatko musi siedziec no sorry gowniarz mial ok. 5 lat a ja z 12 kg psem musialam stac

Prowokacja :P Ja jak jeżdżę z psem kupuję mu bilet żeby 14 kg na rękach nie trzymać, niech na ziemi siedzi. A dziecko ma prawo usiąść :P

Gość zbulwesowana
moj tez mial bilet tylko ze to jest szczeniak i sie bal na podlodze wiec skoro skomlal to go na rece wzielam a gowniaz chamsko sie wepchal i to nie prowo

Gość oO.
szczeniak 12 kg? a swoją drogą 5 letnie dziecko jest dość małe i też uważam, że przesadzasz.

Gość zbulwesowana
no i ma gowniarz problem pierwsza szlam z zamiaraem siedzenia tam i nawet na glos do psa powiedzialam to, a ta baba byla z wozkiem i bachorem wiec mogl gowniarz sie trzymac wozka z mlodszym rodznestwem a nie kurwa sie pchac

Gość zbulwesowana
nie moja wina ze dostalam na urodziny doga i ze tyle wazy

Gość zbulwesowana
nie pierwszy raz sie z takim czyms spotykac 5 latek nie wie co to kultura? w przedszkolu juz ucza... gdyby jego stary zalozyl gumke ja w tedy bym nie musiala stac

Gość to sie mowi
spadaj gowniarzu bo ja tu siedze i tyle.

Gość Roommasterka
Do : Zbulwersowanej i całego jej fanklubu-z psem to na spacer a nie po autobusach. Pewnie osoba na siedzeniu obok odetchnęła z ulgą jak nie zdążyłaś się dopchać. Ja też nie miałabym ochoty siedzieć na siedzeniu obok osoby z dyszącym 14 kilogramowym psem, wolałabym, aby usiadło koło mnie 5 letnie dziecko.