Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jania wzór do naśladowania

Samotne i rozwiedzione, ile udaje sie wam wydębić od państwa, od drogi i innych?

Polecane posty

Pochwalcie sie, ile macie zasiłków i zapomóg, zabaczymy która z was najsprytniejsza :O :o Alimenty, zasiłki celowe, paczki żynościowe w postaci makaronów i ryżów z PCk :O :O :O Dla dzieci w szkołach stypendia i darmowe podręczniki :O Darmowe wyjazdy do Jastarni :O Co za grom :O :O Wciąz nie wiem czy współczuć samotnym matkom czy potępiać je za wysokie dochody :O :O Oświećcie mnie :O Jesteście biedne czy dobrze stoicie? :o :O :O

No i czemu sie nie przyznajecie? :O :O Pracuje w carritas i codziennie widze, jak kobiety chodzą po prośbie :O Ja takie prosby odrzucam oczywiście, ale na pewno naiwnych nie brakuje :O Czy naprawde potrzebujecie darmowych obiadów dla dzieci? :O Bo niezbyt wierzę w biedę, a Polsce nie ma aż takie biednych ludzi, za to naciągacze od groma :O :O :O

Gość Jania jest niedziela
ciepło, weźże idź na rower. Tak siedzisz i siedzisz przed tym komputerem i przymulasz...

Gość jania jania jania
Jania wez idz obciagnij komus od razu zmadrzejesz

Gość Jania masz racje
oj niemało, niejeden mąż tyle do domu nie przyniesie co my dostajemy za darmo. Ja np. mam 2 tys.