Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczka12345

początek ciązy!!

Polecane posty

jestem na poczatku ciazy i nie mam wlasciwie zadnych obiawów tylko piersi obolale pozatym czuje sie dobrze jestem wesola i energiczna!! az sobie mysle ze moze ginekolog sie pomylil i to nie ciąża???

nie no jezeli to poczatek to wszystko jeszcze przed Toba :) dla mnie 2 ciaza byla kompletnym zaskoczeniem , zero objawow dopiero pozniej doszla sennosc, wstret do kwasnych potraw itp

bo ja bylam u ginekologa w 38 dniu cyklu a zawsze mialam 28 cykle i powiedzial mi ze to wczesna ciaza nawet dostalam zdiecie i jest tam taka kropeczka czrana strasznie dlugo staralam sie o dziecko a jesli on sie pomylil i to nie ciaza???jest to mozliwe??

szanse ze sie pomylil sa raczej BARDZO nikle jestes na samiusienkim poczatku ciazy\ malo ktora wtedy juz cos czuje radze sie nie zamartwiac tylko cieszyc odmiennym stanem ;)

tak bolal mnie w 1 i 2 ciazy czasami czulam sie tak jakbym za chwile miala dostac okres przy 2 ciazy caly czas czekalam na okres, mialam wszystkie objawy okresowe a zamiast okresu mialam II kreski na tescie :)

ja jak zrobilam test jeden rano w pracy to nie wiezylam wiec po pracy w domu zrobilam 2 oba pozytywne co prawda ta 2 byla troszke bledsza ale pewnie dlatego ze dosc wczesnie zrobilam test nastepnego dnia pojechalam do lekarza i powiedzial"jest ciaza " ze wczesna ale jest jestem starsznie szcezsliwa tak bardzo ze az sie boje ze moze sie pomylil ten lekarz??

napewno sie nie pomylil :) jak sie tak bardzo obawiasz pomylki idz jutro na badanie krwi :) jak dla mnie brak okresu + potwierdzenie lekarza= ciaza :)