Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAŻNE PYTANIE

WAŻNE PYTANIE POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Gość WAŻNE PYTANIE

MAM TAKIE PYTANIE OD 3-4 GODZIN BRZUCH MI TWARDNIEJE TERAZ TWARDNIEJE CO JAKIEŚ 3-5 MINUTY. jETS BARDZO TWARDY DZIECKO W TYM MOMENCIE RUSZA GLÓWKA PO BRZUCHU (UŁOŻENIE POŚLADKOWE) DODAM JESZCZE ŻE MIAŁAM KLUCIE W DOLE BRZUCHA I BÓL W PACHWINACH ŻE NOGI PO MAŁU STAWIAM. ZACZYNA SIE U MNIE 38 TYDZIEŃ I NIE WIEM CZY TO JUŻ CZY DOPIERO PO WOLI SIE ZACZYNA. PORADZCIE!!!

Gość no ja ci powiem tak
ja urodzilam w 37/38 tyg ale poprzedzila mnie sraczka i picie wody w wielkich ilosciac a brzuch twrdnial od 5 miesiac a kluje bo dzidzia nie ma juz miejsca, jak sie zacznie to bedziesz iwedziala:)))) uwierz mi

Gość ytuti
na tym etapie takie twardnienie jest normalne trzeba czekać dalej itak jak wyżej będziesz wiedzieć jak się zacznie ;)

Gość WAŻNE PYTANIE
wody to strasznie dużo pije teraz ale ten brzuch co mi ciagle twardnieje nie daje mi spokoju

Gość WAŻNE PYTANIE
aha, dzieki za odpowiedz chce urodzic w terminie a raczej chce miec cesarke w terminie.

dziecko rosnie brzuch sie rozciaga.Ponadto dziecko sie pewnie rozpycha.Ja tez mialam bol w pachwinach wiec to normalne to nie znaczy,ze niedlugo bedziesz rodzic.Jak bedzie zblizal sie porod to bedziesz miala skorcze przepowiadajace.To takie nieregularne skorcze macicy nie za bardzo bolesne(jakbys miala okres przynajmniej ja tak to odczuwalam).

Gość WAŻNE PYTANIE
to czyli to twardniecie brzucha to normalne w tym okresie. a juz mysłam ze cos zlego sie dzieje

Gość do terminu cesarki
a na kiedy masz zaplanowaną cesarkę?