Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naznaczona

chyba nie mozecie spać jak ja

Polecane posty

hej moi kochani siedze sobie piję piwko palę peta i widzę że też nie możecie spać a więc napiszcie mi kochani o czym teraz myślicie albo co was gryzie że spać nie możecie buziole

Gość malablond
ja mysle o moim kochanku

Gość malablond
no odp Ci a Ty dlaczego nie mozesz spac

Gość freeewolna
tez pale papierosa, popijam cole i mysle o tym czy nie jestm w ciazy (mam nadzieje, ze nie!), o swoim bylym ktorego kocham chyba jeszcz i o obecnym, ktory mnie wkurza swoim nieudacznictwem zyciowym... Ogolnie dupa Aha, spalam prawie caly dzien zeby nie myslec za duzo i teraz mam insomnie :o A Ty (Wy) czemu nie spisz?

Gość Anq25
ja moge isc spac (tym bardziej ze 9 godzin po lesie łaziłam dzisiaj i jestem padnięta) ale nie chce jeszcze bo wole na kompie posiedziec...

Gość freeewolna
aha i mysle jeszcze o wtorkowych wynikach egzaminu i w ogole jestem totalnie rozpieprzona na milion kawalkow...

a ja zastanawiam się dlaczego mimo tego że właśnie zerwałam ze swoim ciąglę czuję się winna a wiem że to jego wina i nie chcę do niego wrócić chcę zacząć spotykać się z kimś innym a czuję się winna że nie powinnam

hej freeewolna kochana moja wyniki na pewno będą dobre :) a dlaczego aż na tyle kawałków jesteś rozpieprzona??

ja juz od dawna nie moge spac a mysle teraz o moim psiaku co byl chory i o moim nie udanym zyciu ahh szkoda gadac 🖐️

malablond myslisz o swoi kochanku bo jest późno i jesteś sama czy zastanawiasz się co on teraz robi z kimś innym???

Gość malablond
flatego ze jest pozno i jestem sama,mysle co robi z kims innym..trafiłas doskonale:)

Gość linoletka
eh ja nie moge spac mam milion mysli na minute.. i zadna jakas przyjemna..temat rozwazan zapewne oczywisty..facet..ktory wrocil mowil ze bedzie sie staral..a okazuja sie zwykle slowa..zastanawiam sie co zrobic..i czy jutro potraktowac go tak jak on mnie, czy jednak sie z nim spotkac..

małablond nie myśl o tym co robi teraz z inną myśl o tym co robi ztobą gdy jesteście razem - nie gniewaj sie sama napisałaś "kochanek" więc wiesz jak wygląda życie kochanki Kochana bądź twarda gadaj ze mną :)

Gość linoletka
widze ze nie tylko jak przez faceta nie spie

Gość freeewolna
Naznaczona, nie daj sie wpedzic w poczucie winy... Po prostu kiedy rozum spi, emocje plataja nam takie figle i glupie mysli przychodza do glowy. Zerwalas - mialas swoje powody. Ja tez miewam takie mysli, ze moze ja bylam winna w poprzednim zwiazku. Pewnie bylam, ale mysle ze mimo wszystko on bardziej.... I to on ze mna zerwal - co w sumie bylo madra decyzja, przyanjmniej juz sie tak nie zameczam.

Gość malablond
wszystkie przez nich cierpimy:P cięzkie jest zycie kochanki masz racje

Gość linoletka
bo tak na prawda dla czlowieka bogatego wewnetrznie i uczuciowego lepiej byc porzucanym niz rzucajacym

linoletka nie myśl że się teraz mądruję :) tutaj jak nie wiadomo jaka doświadczona ale zerwałam z moim po dwóch latach związku i dałam mu kolejną szanse (poświęciłam bardzo sużo -studia, dobrą prace, rodzine) i trzy tgodnie temu powiedziałam dosyć ja tak dalej żyć nie chcę ( w kłamstwie) bo przestałam go kochać łóżko to była jakaś abstrakcja i trzymam się tej tezy że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki (czy jakoś tak -kilka bronksów wypiłam ale wiem co gadam)

Gość linoletka
jestem zla i smutno mi i denerwuje sie ze nie moge przez to spac

Gość linoletka
naznaczona- to juz 3 raz do tej samej rzeki.,,masakra jakas. czlowiek nie uczy sie na bledach.. bo wydaje sie ze kocha i ze on kocha.. teraz baczniej obserwuje widze od razu wszystkie zle rzeczy.kazdy czyn,,ze odwiezie mnie do domu i bedzie spal u siebie bo rano sie umowil z synem..kiedys to nie bylo problemem a wazne bylo to ze razem sie budzilismy i to bylo piekne

wiecie co wam powiem dziewczyny (bo chłopaków na forum nie widzę) jak zerwałam ze swoim już byłym to miałam wrażenie że oboje odzuliśmy ogromną ulgę ale wiecie co on powiedział do mnie "mam nadzieję że nie pocieszysz się zbyt szybko kimś innym" a nie wiem czy dobrze myślę ale to jest takie egoistyczne bo on nie chce na jelenia wyjść a jak było źłe to nie zapytał "co robie nie tak" było tylko "to ty masz problem" heeelllllooooo

Gość malablond
a co ja mam powiedziec,,,on teraz pewnie dupcy sie z zoną

linoletka moja droga ja mam recepte (podkreslam nie jestem jakaś zaje***iście doświadczona) ale jak pokażesz facetowi że jednak potrafisz życ bez niego że jakoś poukładasz sobie życie wtedy go po prostu szlag jasny trafia i to tylko moja porada trzy razy to o dwa za dużo ja po drugiej szansie sie obudziłam i stwierdziałam dosyc mojego czasu Kochane moje czasami musimy być egoistyczne wiem że często gęsto cholernie boli

Gość linoletka
a moj odwrotnie on caly czas chce zebym ja o tych problemach mowila, tylko potem komentuje ze to nie jest powod do zerwania ze ja moze kogos mam i dlatego w ogole zastanawiam sie nad tymi problemami..i potem kazda rzecz potrafi pieknie fantastycznie wytlumaczyc. tak zeby wyszlo na jego.. i do tego dolacza jego zrozumienie problemu chec opracowania nad tym i wiecie co na tym sie konczy.. heh ps no pewnie ze na jelenia nie chcial wyjsc.. a tak w ogole to nie ma regoly ile czasu powinno minac od zwiazku do zwiazku indywidualna sprawa

Gość linoletka
aj bo ja juz glupia jestem i nie konsekwentna. juz mu powiedzialam ze nie chce z nim byc ze jestem nie szczesliwa i co dalej... wieczorem jezdzilam pod jego blok zobaczyc czy jest bo tesknilam i bylo mi strasznie zle z ta niby moja decyzja

Gość warciara
A ja nie śpię, bo moje życie utknęło w martwym punkcie, a mój facet ma to gdzieś. Rozmowy nie pomagają. Sztuczki nie pomagają. Nie wiem, co będzie dalej i boję się. Myslę o tym i spać nie mogę. Niby logiczne.

Gość linoletka
naznaczona a ty teraz z kims jestes? malablond o tej porze juz pewnie za pozno na seks ;) z zona