Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu mnie kochaj26

JA, EX, SPOTKANIE-SOBOTA, POMOCY DZIEWCZYNY!!!

Polecane posty

W sobote spedze ok 3 godziny z moim ex, ktorego nadal kocham!Nie widzielismy sie od 3 miesiecy.Bylismy ze soba 1,5 roku, na poczatku bylo super, potem wpadlismy w monotonie i on odszedl, mowiac ze cos sie w nim wypalilo.Wiem, ze to po czesci moja wina, gdyz przestalam sie starac, dbac o siebie jak wczesniej, kiedy mnie poznal.W sobote chce. zeby wszystko wrocilo, chce zeby znow nie mogl oderwac ode mnie oczu!Pomozcie blagam, musze wygladac elegancko i seksownie a przy tym skromnie.To nie jest randka, mamy wspolnie pracowac przez te 3 godziny,dlatego stroj nie moze byc za bardzo elegancki.POMOZCIE BLAGAM.

Gość ubierz sie kuszaco ale
skromnie np szpilki ale nie wyzywajace opal sie na solarium bys lekko opalona byla moze jakas bluzka z fajnym rozpinajacym sie dekoldem czy i stanik push-up

Gość Jak bedziecie pracowac
DUPAMI ;) to sexowna, wyuzdana bielizna bedzie w sam raz :)

Bardzo was prosze o linki do jakis przykladowych zestawow co moglabym na siebie wlozyc, w srode wybieram sie na zakupy i mam zamiar kupic sobie cos specjalnie na ta okazje.

Jak bedziecie pracowac....nie ukrywam, ze moim celem jest to, aby ta praca tak wlasnie sie zakonczyla;)

Odkrylam, ze w mojej garderobie nie ma nic seksownego, zupelnie NIC.Nawet nie wiem co jest teraz na czasie, tak to jest jak zyje sie tylko praca, czasem sie nie dziwie, ze mnie zostawil, ale chce to nadrobic BARDZO!!!\

Oboje pracujemy w reklamie z tym, ze on zostal przeniesiony tymczasowo do innego miasta.Teraz mamy robic wspolnie projekt i w sobote bedziemy sie widziec.Od 3 miesiecy utrzymywalismy tylko rzadki kontakt smsowy, MUSZE go zaskoczyc i zdobyc na nowo!

Dodam, ze on lubie klasyczna elegancje u kobiet.

Gość poprostu mnie kochaj 26
Jak sie ubieram na codzien?Lepiej n ie pisac:o Styl sportowy, jakies swetry, bluzki powyciagane:o Mam drobna sylwetke, 170 wzrostu, maly ksztaltny biust, w czym byloby mi dobrze? A klasyczne dzinsy rurki do tego szpilki i jakas bluzka z dekoldem plus dodatki to juz nie bedzie elegancko?