Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona narzeczona

Jak zmienić faceta w seksie ?

Polecane posty

Gość wkurzona narzeczona
Dam mu czas, żeby przemyślał swoje zachowanie. Ja będę dążyć do zmian. Najdziwniejsze jest to, że w innych sferach nie narzekam na niego. Jest dobrym facetem. Myślę, że po prostu nie został odpowiednio pokierowany od początku. Ja tez zawaliłam sprawę, bo nie byłam stanowcza w egzekwowaniu tego co chcę od niego dostawać, tylko dusiłam problemy w sobie

Gość najgorzej jak facet
zbagatelizyuje problem i ma twoje odczucia gdzieś:( znam to ale takiego rzuciłam i nie żałuję no jeśli takim okaże się mąż to sie poddaje nie wiem co robić

Gość uogh
jak widac problem nie dotyczy jednej wkurzonej uważam, że warto poczekać na kilka mądrych, niech będą nawet gorzkie, słów od mężczyzn. ja kobieta odbieram takie zachowanie faceta w łóżku tak - to nie ty jesteś tą, którą pieściłbym aż będzie jęczeć i prosić wejdź we mnie... przykre i powoduje, że do takich mężczyzn odwracamy się plecami, lepiej się dobrze wyspać niż sfrustrować nie daj sobie wmówić wkurzona, że to z Tobą jest nie tak. nie tak będzie wtedy, gdy mimo, że wiesz już jak z nim jest to zostaniesz w tym układzie pozdrawiam

Ja tez zawaliłam sprawę, bo nie byłam stanowcza w egzekwowaniu tego co chcę od niego dostawać, tylko dusiłam problemy w sobie" w końcu cos dociera do ciebie :D 🖐️

Gość twój facet po prostu
nie ma takich potrzeb i gdyby miał się zmienić to przestałby być sobą. Nie mówię, że to niemożliwe, ale mało prawdopodobne. Może też tak być, że nie wyzwalasz w nim potrzebnych instynktów. I nie dlatego, że z tobą jest coś nie tak. To sprawa doboru seksualnego. Istnieje możliwość, że przy innej lasce byłby inny w łóżku.

Gość coś o sobie.........
A co ja mam zrobić jak mam męża?? Nawet boję sie myśleć że mnie nie pieści bo ja to nie taa.......

Gość egzekwować
??? to okropne skoro trzeba to egzekwować... nie na tym to polega kobietki, trzeba umieć rozkręcić swojego misiaczka tak, że będzie wił się z pożądania

Gość taa wypowiedzieli sie eksperty
koorva siedzący na sexchatach i walący sobie gruszkę przed monitorem panowie jeśli mówicie babce ,że on już taki jest a jak to zmnieni to nie będzie sobą żal mi was żal widać ,że myślicie głową ale ona chyba jest w spodniach

nie na tym to polega kobietki, trzeba umieć rozkręcić swojego misiaczka tak, że będzie wił się z pożądania" co nie swiadczy wcale o tym że koles zacznie być z miejsca mistrzem gry wstepnej ... mozna próbowac , ale skoro wyuczyło sie w nim przez kilkanascie lat przeswiadczenie ze brak gry wstepnej to nic takiego , to wybaczcie ale takie nawyki bedzie bardzo trudno zmienic... jakis odsetek takich facetów istnieje i nic na to nie poradzicie

Gość wkurzona narzeczona
Tak naprawdę to zaczynam się zastanawiać nad jego "miłością" do mnie. Mam straszny mętlik w głowie. To cholernie boli co napisała uogh :(

Gość sporo facetów myśli tylko
o sobie i szybkim bzykanku taka prawda

Gość lody bakaliowe
wkurzona narzeczona, daj znać jak się wszystko potoczy... Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji; osobiście myślę, że facet ma najzwyczajniej w świecie problemy na tle seksualnym, nie chodzi o to, że jest egoistą tylko coś takiego się zdarzyło, że może boi się bądź brzydzi gry wstępnej. I nie zgadzam się z teoriami, że jeśli go przyzwyczaiła to już się nie zmieni. Jeśli będzie chciał to to zmieni. Tylko właśnie, kwestia "chcenia"...

Gość Koliber i cukiernica
Wkurzona Narzeczono, powiedz mi, bo ja nie mogę tego pojąć: PO CO Ci taki mąż? Dlaczego chcesz wyjść za mąż za kogoś, z kim Ci się zupełnie nie układa w łóżku? To jakiś horror! Czeka Cię gehenna, nie życie, dlaczego chcesz się na to skazać?

Gość wkurzona narzeczona
Koliber.... zastanawiam się co zrobić teraz ze swoim życiem. Mieliśmy plany, nawet byłam w ciąży, ale poroniłam. Nie wiem co mam ze sobą zrobić....:( On jest nadal dla mnie miły, jakby w ogóle nie było wczorajszej rozmowy. Może coś przemyśli i będzie chciał się zmienić. Mam taką nadzieję.

Facet nie uznaje i nie lubi gry wstępnej, seks trwa ok. 5 minut, w dodatku nie uznaje prezerwatywy... :( Przecież on jest zacofany w kwestiach seksualnych. Epoka kamienia łupanego! :( Uważam, że przede wszystkim należy zająć się jego edukacją seksualną - niech sobie poczyta na ten temat - choćby w necie. Kiedyś na polki.wp.pl w dziale Seks były ciekawe artykuły.

Zgadzam się z Casanovą, że jest zacofany w tych sprawach. To jest kwestia jego przeszłości, jego wychowania bądź wyrządzonej mu krzywdy. Ktoś napisał, że to kwestia chcenia. Może spróbuj zrobić się na bóstwo, jakaś nowa fryzura czy cuś, i zobacz jak zareaguje (przede wszystkim nie rób nic, dopóki cię nie rozgrzeje, inaczej eksperyment będzie bez sensu). Jeśli faceta to nie ruszy, to w tym bóstwie wyjdź na miasto, pojawi się ktoś, kto cię rozgrzeje, a kto wie, być może zostaniecie parą. Życzę ci powodzenia.

eśli faceta to nie ruszy, to w tym bóstwie wyjdź na miasto, pojawi się ktoś, kto cię rozgrzeje, a kto wie, być może zostaniecie parą" namowa do zdrady ,tez nie jest dobrym rozwiązaniem ...

Jeśli chodzi o grę wstępną i pieszczoty - to facet zapewne po prostu nie ma pojęcia, jak należy pieścić kobietę, gdzie są jej (Twoje) strefy erogenne, co kobieta lubi i co ją podnieca. Musisz zabrać się za jego edukację seksualną! Mówić i pokazywać, jak i gdzie lubisz być dotykana, całowana i pieszczona. Możesz go zachęcić do tego działania mówiąc, że jak jesteś rozpalona tymi pieszczotami, to zawsze masz ogromną ochotę na seks. :) P.S. Facet utrwalił sobie nawyk kilkuminutowych pieszczot a następnie włożenia i krótkiego seksu. To po części wina jego partnerek - że nic z tym nie zrobiły. Może też miały blade pojęcie o seksie? W czasie seksu zmieniajcie pozycję tak, żeby za szybko nie doszedł. Wiem, że to denerwujące (na początku) może być, ale potem będzie już lepiej. A na argument, że jego poprzednie partnerki nie potrzebowały gry wstępnej, powiedz że jednak z jakichś przyczyn się z nim jednak rozstały - być może jednym z powodów był niesatysfakcjonujący seks (o ile coś wiesz o jego byłych).

Casanova jak poczytasz wczesniejsze wpisy to zrozumiesz że rozmowa z panem wkładaczem nic nie przynosi i nic nowego nie wnosi

A ja się nie zgodzę z tym że facet dlatego unika pieszczot tylko dlatego że nie ma o nich pojęcia... ja myślę że on po prostu za tym nie przepada i już :)

Tak tak Wkurzona... powiedz swojemu facetowi że poprzednie partnerki go opuściły bo nie dawał im satysfacji w łózku... to na pewno uzdrowi Wasze stosunki :D

Gość wkurzona narzeczona
Czuję się okropnie z tym wszystkim. Najwyraźniej nie pociągam go seksualnie na tyle, że nie chce mnie dotykać w taki sposób jak inni mężczyźni. Moja samoocena sięga dna, przestałam czuć się kobietą :(

Regres - przeczytałem CAŁY topik. Ale trzeba coś robić, a nie wyżalać się na forum, prawda? Aniu - jak on może je nie lubić (pieszczoty), jak on tego nigdy nie robił. Autorka tak właśnie napisała (albo ja tak to odebrałem). Trzeba go nauczyć pewnych zachowań - jak małego chłopca mycia się. :P

Ale trzeba coś robić, a nie wyżalać się na forum, prawda?" własnie więc zaproponowałem jej zmianę partnera moze drastyczne rozwiązanie ale w moim mniemaniu najlepsze :) faceta nie nauczysz nowych nawyków , skoro przez miliona lat swietlncy zył w przekonaniu że dobrze robi sprawdzajac reka krocze w imie rozpoczecia czy tez wstrzymania stosunku seksualnego o :P a nawet jak sie zmieni ... to najprawdopodobniej bedzie to zmiana jednorazowa... autorka ,ma swój rozum ... i to od niej zależy co zrobi . 7 podstron tego topiku niesie wiele rozwiazań ... a ja i tak podejrzewam ze za jakis czas autorka znowu spyta : no co robić ? aspekt niechcenia wprowadzenia jakichkolwiek zmian w pożycie tez biorę pod uwagę ;) co jest analogiczne z pozostaniem w sferze "wyżalania się "

Aniu dla mnie jeszcze większą :P nie wyobrażam sobie jak bym mojej dziewczynie nie mógł zaserwować gry wstępnej czy też sexu oralnego ? NIE MOżLIWE ... no chyba że akurat jedziemy windą w 30 piętrowym bloku na naszym osiedlu :P

Regres - w 30 piętrowym bloku w windzie tez można się pobawić zanim do konkretu przejdziecie - od czego jest przycisk STOP :D

aniu prosze cie :P winda jest od szybkich numerków ,nie od gry wstępnej , przedłużania orgazmów i czułości w postaci 30 minutowego obcałowywania sie :P