Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona narzeczona

Jak zmienić faceta w seksie ?

Polecane posty

Gość wkurzona narzeczona
Założyłam ten temat nie tylko po to, żeby się wyżalić, ale żeby posłuchac rady od innych. Regres zastanów się jak można pomóc komuś nie znając tematu. Chyba muszę napisać co u mnie jest nie tak, a że ty czy inni odbierają to w formie użalania się nad sobą to już nie moja sprawa. Chyba mało znasz się na psychologii.

Regres zastanów się jak można pomóc komuś nie znając tematu" 7 podstron w kilka dni wiele już wyjasniło :)

Gość wkurzona narzeczona
Sam sobie zaprzeczasz i pieprzysz, ze się użalam. Temat uznaje za zamknięty.

Regres, napisałem, żeby wyszła na miasto i znalazła kogoś, kto da jej to czego jej brakuje, a ty później piszesz, że proponujesz zmianę partnera. Ja tu nie widzę większej różnicy w odniesieniu do obecnej sytuacji. Druga sprawa jest taka, że samoocena autorki jest bardzo niska, poprawić ją może inny mężczyzna, który zobaczy w niej kobietę z krwi i kości i doceni ją. To ją może uratować przed nieszczęśliwym życiem, depresją oraz chorobami spowodowanymi stresem. Fakt, popełniła błąd pozwalając na to aż przez 2 lata, ale zasługuje na drugą szansę, na poprawę swojego życia, i o to też się toczy dyskusja, w jaki sposób to zrobić.

Gość pyta tylko czy jestem mokra
no nie! Jak w ogóle można pozwolić na takie upokorzenie??? Ten fascet to łamaga totalna i jakiś idiota. Skąd go wytrzasnęłaś. Przecież to aż nie smaczne. Po czymś takim miałabym wstręt do seksu z nim. Z uśmiechem na ustach powiedziałabym mu: spieprzaj dziadu!

na poprawę swojego życia, i o to też się toczy dyskusja, w jaki sposób to zrobić." smiem zauważyć że autorka takiego manewru nie bierze pod uwage Dopytuje sie jak zmienic obecna sytuacje ,gdyz w innych dziedzinach jej z nim jest dobrze ,wiec za bardzo nie wiem gdzie toczy sie dyskusja nad wyborem innego mezczyzny który zmieni jej życie ? ja takowej nie widzę !!!

Gość Gizula888
Nie wiem, czy wszyscy czytają uważnie, ale autorka nie oczekuje rad w stylu: znajdź innego, tylko usiłuje coś zmienić w swoim związku. Uważam, ze takie zachowanie powinno się pochwalić, bo przynajmniej nie poszła do łóżka z innym, tłumacząc się, że facet nie zaspokaja jej potrzeb. Takich rad każdy może udzielić. Autorko nie przejmuj się, próbuj ciągle z partnerem rozmawiać i nakłaniać go, by coś zmienił, powiedz jakie to dla Ciebie ważne. Przerabiałam podobne rozmowy z partnerem, wiem jak jest trudno, na chwile pomagają i trzeba je raz na jakiś czas powtarzać. To upokarzające, ale jak się kogoś kocha to stara się zrobić wszystko by związek się nie rozpadł.

Gość lody bakaliowe
Ja też uważam, że najpierw trzeba by spróbować zmiany w zachowaniu, przyzwyczajeń faceta, a nie od razu go zostawiać, tym bardziej, że z tego, co autorka pisze kocha swojego mężczyznę i w innych kwestiach wspólnego życia dogadują się! Autorko, życzę Ci powodzenia!

Gość wkurzona narzeczona
Jak niektórzy trafnie zauważyli nie szukam nowego faceta, chcę naprawić tego którego mam. Powiedziałam mu, wczoraj, że nasza rozmowa nie jest jeszcze skończona i na pewno będę zmieniać jego zachowanie. Przykre to, ale nie mam innego wyjścia. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś przeżyję z nim namiętny seks. On wie, że nie gadam mu o głupotach, zauważył, że coś naprawdę jest nie tak. Jest dla mnie jeszcze bardziej miły, ale nie widzę, żeby robił to specjalnie. Raczej boi się, że mogę go zostawić. A ja zawsze pierwsza odchodziłam od facetów i on wie o tym. Ma się zmienić i kropka. Chętnych na kochanka mi nie brakuje, ale nie o to chodzi mi w życiu. Lody... dzięki za wsparcie :)

Jestem juz po rozmowie z moim facetem było ciezko . Zdziwił sie ze az tak bardzo sie tym przejełam ale ostro trzymalam na swoim i jak na razie jest cudownie i oby tak dalej . Dziewczyny trzeba od razu reagowac i ostro stanowczo!!! nie wymiekac!!! Mojemu głupio sie zrobiło jak dalej uparta bylam az zrozumial ze to mi NAPRAWDE przeszeszkadza na ten moment to pomogło oby tak dalej :D