Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakos tak dziwnie mi

Dziwna sytuacja z bratem narzeczonego!

Polecane posty

Kilka dni temu bylismy wszyscy (to znaczy ja, narzeczony i jego brat z dziewczyna) na imprezie. I moj narzeczony tanczyl z dziewczyna brata, a M. mnie poprosil do tanca. Tanczylismy najpierw jeden szybszy kawalek a potem byl przytulaniec, ja uznalam ze chyba powinnismy sie juz wymienic partnerami, ale moj narzeczony i dziewczyna brata gdzies znikneli..wiec tanczylismy dalej. Po chwili poczulam ze on sie (kurde no nie wiem jak to napisac zeby nie zabrzmialo smiesznie) podniecil :D (dodam ze nie byl pijany bo prowadzil i nic nie pil ) , jakos tak przutulal sie coraz mocniej, wachal moje wlosy a w pewnym momencie poczulam jak musnal ustami moja szyje, podnioslam wzrok zeby go jakos przystopowac, a on tak na mnie spojrzal ze az mnie zatkalo i nic nie powiedzialam..tak jakos smutno dziwnie :( nie moge przestac o tym myslec, mysle o Nim !!To jakis koszmar, ale chcialabym jeszcze raz znalezc sie w jego ramionach, czuc Jego cieplo i zapach a z drugiej strony wiem ze to nie moze sie stac bo przeciez kocham narzeczonego! Nigdy wczesniej nawwet taka mysl nie przemknela mi przez glowe...ale te oczy M., ten jego wzrok sprawily ze nie moge przestac o tym wszystkim myslec :(

Gość jajajajajajaj
widocznie nie kochasz narzeczonego tylko ci sie wydaje,...

kocham, na pewno go kocham wczesniej nie mialam takich mysli, nawet nie pomyslalam nigdy w TEN sposob o M. ani zadnym innym facecie :(:(:( a Teraz chce sie do niego przytulic..znaczy do M., tylko przytulic, ale bardzo tego chce :(

Gość ciekawe....
gdzie tamci znilkli..???

poszli do loży :( gdyby nie poszli od razu bysmy sie wymienili partnerami i tego wszystkiego by nie bylo

Gość jajajajajajaj
chyba tez sie "poprzytulac":D

Gość ciekawe....tzn.gdzie znikneli

nie poprzytulac bo byli tam tez inni znajomi

Gość 3245235353
no yo rzeczywiscie go kochasz jak chcialabys sie miziac z jego bratem...

Gość Dziecko ile Ty masz lat
Chyba nie kochasz tego narzeczonego i tyle,albo jestes dziwka.

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
spodobalo ci sie jaki był wobec ciebie inny facet, to normalka.

Gość jajajajajajajjajaj
a twoj facet cie przytula??

Gość jak jest ładniejszy
to bierz brata a narzeczonego kantem puść

po pierwsze nie jestem dziwka skoro dostrzegam problem i wiem ze to nie jest fair :( po drugie nie chce sie z nim "miziac"..tu nie chodzi o to ze chce z nim pojsc do lozka, tylko o to ze on - tzn. to jak na mnie patrzyl - mnie jakos tak rozczulil..nie umiem tego opisac, po prostu poczulam ze jest mi jakos dziwnie bliski :O poza tym dlaczego ON to zrobil??! dlaczego mnie przyciagal, wtulal sie w moje wlosy??!! po ostatnie wreszcie - nie jestem dzieckiem, mam 24 lata :(

moj narzeczony tez mni przytula..ale wtedy kiedy o to poprosze :O to znaczy wiem ze mnie kocha, bardzo tylko nie jest typem romantyka, ale w zyciu codziennym na kazdym kroku pokazuje mi jak jestem dla niego wazna

Gość jajajajajajaj
po co dawalas sie przytulac????!!!! jak ci czegos brakuje u twojego narzeczonego to go zostaw i sie przytulaj z kim popadnie nawet z jego bratem!! a tak ZAPOMNIJ!!!

Gość jajajajajajaja
Moe brakuje ci jakiejs bliskosci z narzeczonym, czy twoj cie przytula??MYsle ze podobalo ci sie to bo po prostu to jakas nowosc dla ciebie, cos innego, taki dreszczyk. Ale nie brnij dalej w to, mailam podobnbie z bratem teraz juz meza

Gość nie jestes pewna milosci
do swojego faceta,no bo tak przezywasz brata spojrzenie...a co cie ono do cholery obchodzi...???

no przeciez pisalam - chcialam go przystopowac :( ale wbil we mnie te swoje wielkie oczyska i mnie zamurowalo, byl taki smutny jakos .. ni nie wiem :( moze to panika przedślubna? :O

Gość 7964893628934723
to brat narzeczonego caluej Cie po szyji a Ty nic?:| dziwna jestes:| jesczez sie rozczulil tym hehe;)

o matko nie pocalowal mnie! po prostu dotknal ustami mojej szyi!

Gość moze pomoze
Super TEN BRAT-FACET z zasadami buha ha,pewnie nie jedna juz dziewczyne Twojego narzeczonego zerzna..!!!!!!!

nie, nie zerznal :O

Gość jajajajaajjaajjaa
nie wdawaj sie w to, jeszcze mozesz zalowac, nie mysl o tym, zapomnij, nie rozmawiaj o tym z bratem narzeczonego, ani z narzeczonym,

Gość powiedz narzeczonemu
w koncu,chyba nie macie przed soba tajemnic ? On najlepiej Ci doradzi,bo zna Was oboje. :)

Gość folusiaaa
oj chyba Ci sie juz narzeczony znudzil,wiec odwolaj slub. Bedziesz choc UCZCIWA !

Gość jako tak dziwnie mi
Wasze pytanie "czy narzeczony cie przytula" mnie dobilo :( fakt, rzadko to robi :(i to co jeszcze u nas nie gra to to , że woli jesc np. obiad przed komputerem zamiast usiasc rzem, napic sie winka i porozmawiac, poza tymi sprawami wszystko gra :) tylko ja jestem gaduła, mam milion mysli na minute a on jest bardziej milczący i skupiony i to chyba powoduje ze czasem czuj sei w tym zwiazku troche .. samotna? ale jest mi z nim dobrze, naprawde dobrze

i skonczy sie na tym, ze zaczniesz wyszukiwac wszystkie niedoskonałości narzeczonego, nagle sie okaze ze ma tysiąc wad i wcale Ci nie pasuje... nie rób tego. Kochasz tego człowieka a tamten Cie po prostu zauroczył. Nie powinnas dopuszczac do sytuacji jaką był ten taniec. A on zachował się jak frajer. Dziewczyna brata/przyjaciela to rzecz święta. Moze on zrobil to przypadkiem, moze taki z niego macho i podnieca się każdą panną, nie pozwól zeby to zniszczyło Ci związek. Moze facet mial gprszy dzien, moze było ciemno i Ci się przewidziły te smutne oczy. Najlepiej zapomnij a nie doszukuj się 2 dna w tym co on zrobił.

Gość kobito
powiedz mu otwarcie,ze brakuje Ci przytulania,bo wiesz on musi wiedziec jak sie czujesz...Inaczej zawsze kazdy facet co Cie przytuli moze zawrocic Ci w glowie... pozatym jak je przed komputerem przy Tobie???????,naucz go kultury,bo potem bedzie za pozno...

Gość jakoś tak dziwnie mi
mowilam , ale on twierdzi ze bardzo mnie kocha tylko tak juz po prostu ma ze nie musi sie czesto przutulac itp. a co do tedzenia..no tak, je przy biurku przed komputerem :(