Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakos tak dziwnie mi

Dziwna sytuacja z bratem narzeczonego!

Polecane posty

Gość powinien zostawic
bo dupe sobie innym zawracasz,az topik zakladasz....no a nie ???

nie, nie zakochal sie, ani ja sie nie zakochalam :O jejku...

zawracam sobie dupe bo jakos mnie to gryzie :O

no to nie porównuj narzeczonego do jego brata. Narzeczony nie przytula - wiec Ty sie do niego przytulaj. Brak przytulił wiec nagle czujesz jak bardzo Ci tego brakuje... a co jesli Cie kumpel przytuli? tez bedzie Ci dziwnie?

Gość NARZECZONY
Nie bedzie zadnego slubu...!!!!!!!!!!

owszem moge sie przytulac, ale czuje sie wtedy jak cholerna przeszkadzajaca przylepa, bo skoro on nie ma potrzebby mnie przytulac, calowac to kiedy ja to robie, to chyba mu przeszkadzam, czyz nie?

Gość pomysl co bybylo
Taka sytuacja........ Twoj narzeczony w tancu muska tamta dziewczyne ustami po szyii i wlosach..patrzy ,tak, na nia,,,CO CZUJESZ ???CO MYSLISZ ???

z tą drobną różnica ze to nie ja go muskalam, a odwrotnie!!

ale nie kazdy jest taki pieszczoch jak Ty. Lepiej pogadac z narzeczonym niż szukac kontaktu z innym.

wiem ze lepiej pogadac, szkoda ze z tego gadania nic nie wychodzi ;) owszem nie jest pieszczochem :)

Gość no dobra to on
nic nie robi-TAK JAK TY.... A tamta go muska...przytula sie ...CO CZUJESZ ?

nie wiem co czuje...ale to nie tak ze ja nie zareagowalam, chcialAM zareagowac i cos mu powiedziec ale sie nie odezwalam :( ale przestalismy juz tanczyc to tez jest jakas reakcja :O

Gość bbbaaabbb
Autorka niepokoi mnie ze piszesz ze twoj narzeczony ma wady a Ty bys je chciala zmienic!! Wady sie akceptuje i z nimi zyje! Bo ---Nigdy nie zmienisz faceta,nigdy,jedynie mozesz go zamienci na innego.

to sa drobne wady, to nawet nie jest tak ze mi one jakos bardzo przeszkadzaja, czasem jest mi zwyczajnie smutno ze on nie okazuje mi wiecej czulosci..ale nie probuje tego na sil zmienic, bo niby jak mam to zrobic? dla niego seks to czulosc i wystarczy, a dla mnie oprocz seksu jest jeszcze wieeeele innych form okazywania uczyc :)

Gość kobito
dogadaj z nim te sprawy teraz.....a wady z czasem coraz bardziej przeszkadzaja,mam 10 lat wiecej od Ciebie i jestem juz po rozwodzie. Dzieci tez potem nauczy jesc przed komputerem...?

Gość jakoś tak dziwnie mi
hmm..no on tak sie chyba przyzwyczail, kiedy prosze zeby zostawil komputer i zjadl ze mna to on mowi.. tak juz juz chwileczke, juz ide tylko psrawdze maila..a potem czyta sport, przeglada strony i tak wyglada nasz obiad :(

Gość upupup
Ja też miałam taką sytuację ale powiedziałam stop a potem powiedział mojemu narzeczonemu że ma spoko dziewczynę,chciał sprawdzić czy dziewczyna brata jest ok czy zwyczajna dziwa....:)

złooo... Kobieta ktora kocha uzna to za przywidzenie, za zbyt duża ilośc alkoholu i bedize sie z tego smiała, ty o tym myslisz... zbyt intensywnie, co moze sie naprawde zle skonczyc. Musze stwierdzić, że to bardzo ciekawa teoria. Może faktycznie jakbyś naprawde kochała narzeczonego, to nie zwracałabyś uwagi na takie reczy. Może za bardzo się pośpieszyłaś przyjmując pierścionek. Przemyśl to jeszcze. Może Twój narzeczony to jeszcze nie ten jedyny.

Gość o i właśnie
Za to, że dziewczyna poczuła coś dziwnego , jest ugana- owszem, ale na przykład fakt, iż jej narzecozy woli spędzać czas przed kompem i i przeglądać strony- oczywiśćie w zdrowych dawkach jest to całkiem normalne- na to mało kto zwraca uwagę. Mogłaś się poczuć dziwnie, skoro jakiś facet okazał Ci zaintersowanie- ba, mógłby to być którykolwiek inny, w tym przypadku brat. Ale do czego dążę- do magii kompromisu... Skoro koleś nie jest romantykiem, a ona tak0 skro wreszcie któraś ze stron czegoś potrzebuje, niech dostaje. On może sobie siedzieć przy komputerze, to i może też zmniejszyć te dawki i poprzytulać częściej swoją dziewczynę- czyż nie? I darujcie już sobie z tymi "kur...", bo na serio to jest wręcz banalne. Po prostu pogadaj ze swoim, i nie czuj się winna za to ,że lubisz być przytulana- on jakoś nie ma wyrzutów, jak pałaszuje obiad parę metrów dalej od Ciebie. Tylko powiedz, że chciałabyś, by okazał Ci czasami swoje uczucia.

Gość ciekawe....
ja tam jak kocham faceta to innych mam w dupie i nie tancze z innymi.Tak samo jak bym NIE CHCIALA by moj facet z inna wolnego tanczyl.!

Gość dziewczyno nic sie nie stalo
za 2-3 dni Ci przejdzie a po pierwsze pogadaj z narzeczonym ze potrzebujesz wiecej czulosci po drugie spotkaj sie sam na sam z bratem narzeczonego i zapytaj sie delikatnie o co chodzi, czy ma jakies problemy w zwiazku czy mozesz mu jakos pomoc i delikatnie daj do zrozumienia ze taka sytuacja jest niekomfortowa dla Ciebie i ze nie chcesz zeby sie to powtorzylo