Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam tylko szczerze

jak to z tym okresem?CIĄŻA?

Polecane posty

wiem ze to chore ale ja juz nic nie wiemTyle sie czyta o plamieniach(okresach)na poczatku ciazy ze zgłupiałąm.Okrez miałam 8 wrzesnia ale trwał 3dni i nie "lało sie ze mnie"jak do tej pory.Teraz zaczełam sie zastanawiac nad ciąża bo latam do łazienki bardzo czesto i troche mi sie przytyło.Spodnie sa dosc obcisłe a z natury jestem chuda.Mam mdłosci bóle i zawroty głowy prawie całe dnie,jestem senna i bez sił.Czy ten okres mógłbyc a jednak zaszłam w ciąże?

Jasne.I juz nawet przytyć zdążyłaś. Nie jestes w ciąży.

Gość Nika10000
Mam wlasnie ten sam problem! Okres niby mialam ale za wczesnie i tez tylko 3 dni. Ja co prawda nie przytylam ale mdli mnie codziennie rano strasznie, co nie jest normalne bo nigdy nie mam tego typu problemow gastrycznych, moge jesc wszystko w dowolnych kombinacjach. Cholera, nie wiem czy sie nie wyglupie robiac test, przeciez mialam okres!

Gość ghdfhg
Asega, jak się jest szczupłą, to się zauważy opuchnięcie od razu. Autorko tematu, zrób test.

Gość Nika10000
tez moze ten test zrobie ale mam wrazenie, ze to idiotyczne robic test jesli mialam okres. poza tym to za kazdym razem jak robie test to mi wychodzi wynik pozytywny, hi hi nie jestem pewna czy juz czas na trzeciego malucha

dzieki wielkie jutro robie test i dam znac :)

Witam.Robił☻am test i jest druga kreska :)

Gość Nika10000
Gratulacje! ja zrobie test w niedziele jak mi nie przejdzie. Jak narazie bez zmian - niedobrze mi przez jakies 5 godzin dziennie kazdego dnia.