Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdazyn dla kobiet

czy oliwka jest na prawde dobra?!!

Polecane posty

Gość magdazyn dla kobiet

czy smarowanie oliwka jest na prawde skuteczne ,czy lepiej jednak kupic sobie jakis krem na rozstepy ,słyszalam rozne opinie i nie moge sie zdecydowac a wy dziewczyny jak uwazacie?

ja nie mam żadnego rozstępu a smarowałam oliwką Hipp lub potem Nivea ::::) nie warto tracić mase kasy na jakies kremy, które i tak nie działają, aha ja w ciąży sporo przytyłam bo aż 25 kg!buu

Gość magdazyn dla kobiet
oststnio kolezanka strasznie chwaliła oliwke i ze nie ma zadnego rozstępu ale tutaj sie naczytałam ze lepsze sa kremy ...

Gość magazyn dla kobiet
wiszka a z smarowałaś całe ciało czy tylko brzuch ,piersi uda .... pytam bo nie znosze uczucia zanim wsiaknie oliwka....i ile razy dziennie

Gość magdazyn dla kobiet
podnosze moze ktos pomoże

Gość do 4-5 mies jest
ok, potem kup lepszy krem

Gość ale Wy tej oliwki
używacie przed ciążą czy w trakcie? Myślę o ciąży, a mam skłonność do rozstępów i wolałabym przeciwdziałać, ale nie bardzo tez lubię smarować się oliwką więc wolałabym ograniczyć do niezbędnego minimum.

potwierdzam, drogie te kremy a nic nie warte :( tak naprawde to mozesz nawet oliwa z oliwek smarowac tylko ze dla mnie to obzydliwe :P a ja znalazlam oliwke ktora sie szybko wchlania i ubrania nie tlusci - taka dla malych dzieci z oriflame ( a krem na rozstepy z oriflame nic nie wart - sprawdzilam, nie polecam)

Gość magazyn dla kobiet
teraz mam johnsona w zelu ale jest taka srednia mysle zeby kupic nivea albo zwykła bambino

Gość odpowiedzcie mi
czy Wy nie czytacie tego co się pisze w postach? Kiedy używać tej oliwki? Przed ciążą, czy mogę zacząć dopiero jak zajdę?

Witam. Jestem w 27tc i używam tylko oliwki Bambino. Jak dla mnie jest bardzo dobra, nie mam żadnych rozstępów :)

Gość magazyn dla kobiet
mi sie wydaje ze dopiero jak zajdziesz wczesniej chyba nie ma sensu ,chyba ze masz bardzo suchą skóre i nie denerwuj sie na kafe to normalne ze nik nie odpisuje albo odpisuje troszke później:)

jak zajdziesz to masz jeszcze ze 3, 4 miechy zanim ci sie brzuch zacznie powiekszac wiec zdazysz. a na codzien tez chyba czyms pielegnujesz skore, nie?

Gość sojfem500
od początku ciąży najlepiej używać.Ja smaruje się rano kremem ziaji mamamia,a wieczorem oliwką i masuję uda i pośladki masażerem z orifleme,po tym kremie zmniejszyły mi sie rozstępy

Gość na co dzień tak
ale nie używam nic specjalnie przeciw rozstępom... Zwykły balsam nawilżający. Jak rozumiem w ciąży jest większe zapotrzebowanie na dbanie o takie rzeczy...

Gość o i o to mi chodziło
dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Co do specyfiki kafe - wiem, znam...

Ja używam oliwki, na razie nie mam rozstępów, ale mało przytyłam. Ja używam ilwki hippa, niezle się wchłania, ale fenomenalnie wchłania się oliwka nivea. 3 minuty i już jej nie ma, tyle że mnie uczuliła. Ale warto spróbować, może wam posłuży.