Gość 321 321 Napisano Wrzesień 22, 2009 O wszystko ma do mnie żal - O to że ja dostałam wiecej od rodziców - O to że oni zajmują się moim dzieckiem a jej dziecmi nie Z jakiej racji ona czegoś żąda od mojej rodziny, ja niczego nie żądam od moich rodziców, jeśli ich o coś po prosze to zrobią to dla mnie z własnej nie przymuszanej woli! Jak mój i jej męża brat zaproponował pomoc tej suce to od razu wymyśliła sobie że się do niej dobiera. Jeśli chodzi o dzieci to moi rodzice zajmą się moim dzieckiem od czasu do czasu, a ona chciałaby im całą swoją trójke zostawic na cały tydzień więc jej odmawiają. Raz jak zostawiłam syna na cały dzień u nich to od razu to wypomniała! Ona twierdzi że ja sobie lekkomyślnie zrobiłem dzieciaka,wychowuje go i chce by mi go rodzice wychowywali a tak nie jest. Mój synem zajmą się od czasu do czasu! Nawet ojciec który w przeciwieństwie do mamy ją lubi nie zgodził się na to by ona zostawiała swoją dzieci u nich na całe dwa tygodnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach