Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowane życie

zmarnowane życie - nie mam nic poza pracą, której nienawidzę

Polecane posty

Gość clar
Powiem szczerze, że również bardzo jestem ciekawa jak potoczyły się dalsze losy autorki. Trafiłam na ten wątek przypadkiem i z zapartym tchem śledziłam kolejne wypowiedzi. Może Paulina miała kontakt mailowy z autorką? Ja zamknęłam się w sobie. Ostatnio dotarło do mnie, że właściwie to poza pracą też nie mam nic.

Gość Warszawski snieg
No właśnie...czy ten temat jeszcze żyje? autorko odezwij sie :)

Gość alraunaaaa
pól biedy jak praca jest przyzwoicie płatn a- ogromn a wiekoszsc ludzi gówno zarabia

Gość warszawski deszcz
No ja niby mam praca rozwojowa i pozwalajaca mi na samodzielne utrzymanie sie,ale...mieszkam poza polska,jestem tutaj calkowicie sama,bez rodziny.Poza praca,ktora wyczerpuje mnie psychicznie,nie mam Nic.Faceta nie chce mi sie szukac,imorez nie lubie,do kina,teatru samemu nie chce sie chodzic..w weekendy laze sama po miescie zeby jakos odreagowac po calym tygodniu. Czy jest tu ktos jeszcze kto nie ma nic poza praca?

Pracę zawsze można zmienić :) Wiadomo, że nie od razu będzie idealnie, ale dla chcącego... :) Dla osób w podobnej sytuacji- wiem, że w drukarni Ellert w Wiązownej cały czas szukają ludzi- uratowali tyłek mojej siostrze w kryzysowej sytuacji także może komuś się przyda.