Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodka_a

czyśa tu jakies kochanki?

Polecane posty

Gość slodka_a
mam fiuta i dorabiam se cyce miriam to przy mnie pikuś wzoruje sie na lolo ferrari ;) moja idolka ale będzie miała kutasa

Gość slodka_a
no to wdł mnie chyba nie jestes kochanka :)

Gość jgfdbfgb
no jak w rodznie, slub panowany na przyszly rok bo trzeab rok odczekac po rozwodzie w kraju w ktorym mieszkam. rodzinka jego mnie uwielbia ale nie wiem jak bedzie jutor bo jestem tak zla ze jestem w stanie mu skopac dupsko i pomeczyc przez kilka tygodni.

Gość Aurelia_20_
obciągam na dworcu za pól flaszki jagodzianki na kościach nie pogardzę borygo

Gość Lefkosia 211
Ja mam 21 lat. Spotykam się z mężczyzną 35 letnim, ma żone. Zanim on rozkochał mnie w sobie nie powiedział mi o swojej żonie, dowiedziałam się przypadkiem. Próbowałam z tym zerwac, ale to silniejsze ode mnie, cięzko wykreslic ot tak rok wspólnej znajomości. On wyciągnął do mnie ręke kiedy potrzebowałam pomocy i przerodziło się to w gorący romans. Nikt z moich znajomych o tym niewie, nawet siostrze, której ufam w 100% nie powiedziałam. Czemu? Chyba boję się ich krytyki...

Gość slodka_a
gustuję w śmierdzących bezdomnych dworcowych menelach ach ten kurewsko pikantny zapach z ich butów

Gość slodka_a
Aurelio:znalismy sie troche..a potem zaczelismy gadac na gg a potem... a jak z Tobą?

Gość Lefkosia 211
marze bo to mój brzuchaty psor od techniki buuu jestem w gimnazjum chciałam zostać galerianka ale mnie wyjebali z galerii za wygląd

Gość Aurelia_20_
slodka_a wiesz, staram się nie przejmować nią, ona by na pewno mną też się nie przejmowała:) a poznaliśmy się podczas rozmowy rekrutacyjnej:) szukałam pracy biurowej, znalazłam ogłoszenie, byłam pewna że nie dostanę się na to stanowisko, bo było bardzo dużo ludzi chętnych, a jednak. Zostałam asystentką prezesa:) i nie narzekam;)

Gość Aurelia_20_
pójdziesz ze mną na dworzec za borygo?

Gość slodka_a
Lefkosia : ja tez nikomu nie powiedziałam...tylko mojej przyjaciółce jednej,ona mnie krytykuje ale ufam jej :) a Ty weszłabys w ten układ gdybys od poczatku wiedziała?

Gość Aurelia_20_
jestem od obciągania fujary porezesowi daje dupy za czekoladki po terminie ważności

Gość slodka_a
Aurelio : ja tez sie staram nie przejmowac zoną...ale czasami mam wyrzuty sumienia a Ty?

Gość slodka_a
trzeba byc naprawde jebnietym zeby podszywać sie pod innych,nie macie co robic,naprawde żal was

o widzę jakaś żonka zdradzana przez mężusia się podszywa:) buahahah aż tak bardzo was to zabolało że faceci wola te młodziutkie świeże i atrakcyjne laseczki?:) Słodziutka, ja od poczatku wiedziałam że mój ma żonę, ale co mnie to...kochana żyj i nie przejmuj sie moherami:)

Gość slodka_a
no ja tez od poczatku wiedziałam:P staram sie nie przejmowac ale czasami stawiam sie w jej sytuacji...i mysle sobie ze nie chcialbym byc zdradzona:)

słodziutka, ale pomyśl że to Ciebie wybrał bo? bo przy tobie czuje się lepiej niż przy żonie inaczej by do tego nie doszło, Ty mu dajesz życie szczęście i miłość. Z żona jest z wygody bo w domu ma nagotowane wyprane i posprzątane, a z Tobą, dziki namiętny sexik, długaśne rozmowy o wszystkim, cudowne ciepłe chwile.

Gość slodka_a
masz po częsci racje,,,ale moze ona go kocha...stara sie..wzystko mu poswieca... ale sluchaj nie o zonach miałysmy gadać tylko o sobie :D prawda:D jak sie czulas idąc z nim pierwszy raz do łozka,to był Twoj pierwszy zonaty kochanek> ile to trwa?

Gość nie potępiam nie krytykuję
no dobra Aurelia..ok..ale jak przyjdzie co do czego, to na 99,9% wybierze żonę...to kto tak naprawdę jest dla niego ważniejszy...?

Gość slodka_a
wiadomo ze zona..my jestesmy tylko odskocznią,przygodą,szalenstwem..ja jestem tego swiadoma

Gość nie potępiam nie krytykuję
dlatego ja bym chyba tak nie umiała....bo niby to z Wami jest mu dobrze, niby się zwierza...niby ufa...ale wraca tam, gdzie jest mu po prostu wygodnie. Faceci są beznadziejni.

Gość slodka_a
masz racje sa beznadziejni ;/ dlatego jestem kochanką:P

słodziutka:) więc :))) to facet bardzo czuły, namiętny, bardzo uzewnętrznia swoje uczucia, na każdym kroku tuli, całuje dotyka, prowadząc auto zawsze trzyma mnie za rękę. jeśli chodzi o żonę to, hmmm nie wiem ile w tym prawdy ale podobno chce się rozwieść, jak zaczęłam go odmawiać od tej decyzji bardzo się pogniewał, pogniewał do tego stopnia że złożył pozew..

Gość slodka_a
Aurelko nie odpowiedziałas na moje pytania a ja jestem ciekawa:) ale wiesz co Ci radze nie pakuje sie w zaden powazny zwiazek takim facetem.chcesz kłopotów? zdradzał zone jesli bedziesz z nim Ciebie również zdradzi przykro mi to mówic ale to bardzo prawdopodobne,

Gość nie wiecie jak boli...
ja dokładnie 24 godz i 14minut temu "zerwałam" ze swoim K.Roczny rozmans, intensywny.To nie dla mnie.Zniszczyło mi to psychikę. Wciaz o nim mysle.Ale on nie dla mnie.Nidgy nie oszukiwał ze odejdzie do mnie.Uzaleznienie jak w "9 i pół tyg". Psychoza.Wiem, że można mówić, ale nie chce czegoś takiego przezyc drugi raz. Rozstalismy sie jak ludzie-dzieki Bogu on mieszka w innym miescie. To nic dobrego dziewczyny, te dobre chwile moga was wiele kosztować.Mam nadzieje, że nie zakonczy sie taką załąmką jak u mnie. Tesknie juz za nim,ale podjelam decyzje i musze sie tego trzymać. MUSZE I BłAGAM BOżE DOPOMóż :(:(

Gość slodka_a
mam nadzieje ze sie ułozy..ja sobie zdaje sprawe ze zycie kochanki jest trudne..ale sama podjełam swiadomą decyzje..narazie wydaje mi sie ze panuje nad tym i ze sie nie zakochalam

Gość Lefkosia 211
Nie mówię nikomu, bo na codzien jestem przykładną studentką, dobrą córką, moje otoczenie nie pogodziłoby się z tym:( Dusi mnie to strasznie, nie mogę z nikim porozmawiac. Lubie tez ten dreszczyk emocji, pochodzimy z dużego miasta, uwielbiam z nim spacerowac, chodzic na basen, do restauracji, kina, ale boję się, że ktos nas zobaczy. On wynajął mieszkanie, spotykamy się tam, szykuje jedzenie, chciałabym z nim byc, ale wiem, że to niemożliwe i to mnie przytłcza. Dobrze, że nie ma dzieci, to są ludzie nastawieni na swój rozwój zawodowy.

Gość slodka_a
Lefkosia chyba zawsze tak jest ze otoczeniejest nastawione krytycznie do zdrady..nie dziwie sie.ja tez jestem przykładną studentką i nikt by nie pomyslal ze mam romans z zonatym,mój ma dziecko...kocham ten dreszczyk o którym mówisz:) jestem od tego uzalezniona

Gość slodka_a
no ale nie odpowiedzialas gdybys wiedziała o zonie weszłabys w to?

Lefkosia 211 mój też wynajął mieszkanie, tylko że ja w nim teraz mieszkam, robimy nawet razem zakupy, to coś więcej niż romans, wiesz wiem że różnie w życiu sie układa, ale czuję że ten związek to nie jeden z wielu, 2 tygodnie temu chciałam sprawdzić jego reakcje i powiedziałam mu że jestem w ciąży, i wiecie jak zareagował? wziął mnie na ręce zaczął całować i powiedział że to jedna z najcudowniejszych chwil jego życia. Jak mu sie przyznałam że to była nie prawda, to się obraził. Mówił mi jego przyjaciel że mój K długo z tym uczuciem walczył, starał sie ale to było silniejsze.