Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara Kate

Praca w przedszkolu-kto jeszcze?

Polecane posty

Gość Sara Kate

Witajcie kobietki pracujące w przedszkolu! Od niedawna też podjęłam pracę w przedszkolu i bardzo chciałabym pogadac z Wami, czyli osobami które mają większe doświadczenie w tej pracy i mogłyby poradzic co nieco.Z którymi można byłoby podzielic sie tymi dobrymi i złymi sprawami. Spotkajmy sie tu by porozmawiac o pracy, dzieciaczkach i wszystkich problemach i radosciach z tym związanymi.Czekam na Was!!!

Gość Sara Kate
Czy nie ma nikogo chetnego na ten topic?

Gość Sara Kate
Halo przedszkolanki!!!!

Gość Effka88
Hej.ja pracuję w żłobku to coś w końcu podobnego do przedszkola;d

Gość Sara Kate
Witaj! Chociaż Ty jedna sie zjawiłas, miło mi!Ja pracuję z najmłodsza grupa przedszkolaków od miesiaca i to dlamnie takie swieże:)

Gość przedszkolana w prrzyszłości
I napisz ja wrazenia bo ja studiuje edukacje wczesnoszkolną i przedszkolną i tez zamierzam pracowac w przedszkolu:)

Gość Sara Kate
Ja studiuję edukacje pedagogiczna z terapia.Pracuje jako nauczyciel wspomagajacy.Praca jestem zachwycona.Fajne samodzielne maluszki które chłona jak gąbka wszystkie zabawy, wierszyki, piosenki itp.Jak dla mnie super.Lepiej niz myslałam:)

studiuje edukacje wczesnoszkolną i przedszkolną na 2 roku jestem i tez zamierzam pracować w przedszkolu, już niedługo idę na praktyki aktualnie pracuje w ośrodku dziennego pobytu dla osób z niepełnosprawnością intelektualną

Gość Effka88
Pracuję już pół roku, ta praca daje mi tyle satysfakcji ze szok.Samo to ze jak przychodze to dzieci podchodza i tulą się...Trzeba mieć dużo cierpliwości.

Gość a w jakich przedszkolch
pracujecie panstwowych czy prywatnych jakie sa zarobki?

Effka zgadzam sie z Toba, praca z dziecmi to ogromna satysfakcja.Tak szybko czas tam płynie i z zaskoczeniem stwierdzam ze juz koniec a wcale nie jestem zmęczona. Czasami sama sie sobie dziwie skad mam tyle cierpliwosci,ale tego własnie ucza dzieci! Bardzo pozytywna praca!

Gość tefhbf hy try
😭

Gość Effka88
ok 1200 zł zarabiam i to w państwowym. Dzieci nauczyły mnie wiele zwłaszcza cierpliwości i spokoju;)

Gość ANaToJa
Witam! Czy magister profilaktyki i resocjalizacji ma szanse dostac prace w przedkszolu?Studia w tym kierunku nie były stricte związane z praca z dziecmi,ale przygotowanie pedagogiczne jak najbardziej posiadam...

Gość podyplomówka Magda
Anatoja, niestety nie ma szans, Sama jestem po pedagogice, w trakcie podyplomówki z edukacji przedszkolnej i wczesnoszkolnej, anie dostałam pracy... bo nie mam pełnych kwalifikacji do pracy w przedszkolu. Od września zmieniły się przepisy i marne szanse na zatrudnienie bez skończonego tego kierunku W październiku idę na praktyki do przedszkola, mam nadzieję, że sobie poradzę :)

Gość dokładnie tak
trzeba mieć wykształcenie kierunkowe

ja za łapałam się na wczesnoszkolną i przedszkolną (studia niestacjonarne) ale od tego roku jest tylko 1 kierunek, drugi osobno niestacjonarne, podyplomowe o specjalności przedszkolnej dają uprawnienia do pracy w przedszkolu, pozdrawiam :)

Gość tak ale...
....żeby teraz rozpocząć prace w przedszkolu (czy w szkole) musisz mieć "dyplom w ręku". Od września nie ma szansy nawet na zatrudnienie bez pełnych kwalifikacji ze zgodą kuratora

Gość dokładnie tak
mniej będzie zatrudniania pociotków ;)

Gość eeee kogo
a ja już "prawie" dostałam pracę :/ , niestety "mój" etat już zajęty :( ale byle do grudnia, odbiorę dyplom i mam nadzieję znaleźć coś od nowego semestru :(

ja tez juz "mialam" pracę, do wczoraj a dzis okazuje sie ze moje miejsce zajete! to chyba plaga i niestety ciagłe zatrudnianie pociotkow! przegralm z kobieta ktora ma tylko SN i 7 lat przerwyw zawodzie dopiero zaczyna studia, aja juz mam mgr! I co wy na to? całe te pieprzenie o kwalifikacjach jest dnem! liczą sie tylko znajomosci i plecy!

Gość dokladnie tylko znajomosci sie
licza. ja jestem po opiek-wychowawzej i jak szukam w przedszkolu i deklaruje ze zaczne podyplomowke z przedszkolnej jak tylko dostane prace slysze odmowe bo maja tyle chetnych juz z pelnymi kwalifikacjami a potem dowiaduje sie ze na to miejsce wskoczyl ktos dokladnie w takiej samej sytuacji jak ja. on mogl podjac prace majac niepelne kwalifkacje ale ja nie. mutne ale prawdziwe

Gość ss,x,,xx,x,x,x,x,x,x,
a ja pracowalma miesiac i zrezygnowalma taka praca to dla mnei masakra