Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i tyle

totalnie mnie olał

Polecane posty

Gość smutna i tyle

Hej kobietki, musze się wam wyżalić. Spotykaliśmy się miesiąc, właściwie to bylismy juz ze soba. Naprawdę m izależało. Padły już słowa "kocham cie", dobrze się rozumieliśmy, naprawdę widziałam ,że m uzależy. Nagle przestał się odzywać. Minęły tak 2 dni i zadzwoniłam. Odebrał jego ojciec. Powiedział, że on jest w domu i wszystko jest ok. Dlaczego? Jaki był powod? Mogl powiedziec przeciez lub chociaz zadzwonic, ze nie chce ze mna byc. Odeszlabym.

Gość sszzzzzaaaaaasssssss
to zart, nie?

Gość smutna i tyle
Nie

Gość smutna i tyle
Nie, z jego strony!

Gość smutna i tyle
Jestem dorosła. Czemu miało mnie zdziwić? Myślałam, że mówi to z serca. Jest jakiś okrelony czas po ktorym mozna wyznacu czucia? Dziwne.

Gość smutna i tyle
Ok, ale mi nawet nie o to chodzi. Tylk odlaczego nie napisał chociaż głupiego smsa że odchodzi?

dlatego żeby po kilku miesiącach odezwać się i na twoje pytanie: czego chcesz? odpowiedzieć: kochanie, przecież jesteśmy razem:classic_cool:

Gość bojabojaboja
Miałam identyczną sytuację, pomijając wyznania. Dodam jeszcze, że odezwał się po tygodniu jego milczenia, wyłaczania telefonów i tego telefonu kiedy odebrał ojciec. Tzn. napisał smsa. Jakiś bzdurny powód wymyślił. Do tej pory nie wiem o co chodziło. Najgorsze w tym wszystkim było to milczenie. Jak można komuś coś takiego zrobić do dzisiaj nie wiem i nie rozumiem. Potraktował mnie jak wroga, a ja mu nic nie zrobiłam. Przeżywał ze mną super czas. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś go spotkam i będę miała okazję mu powiedzieć jaki z niego chuj.

Gość bojabojaboja
Acha moi przyjaciele stwierdzili, że to pewnie jego rodzice na niego wpłynęli. Bo to taki maminsynek był, jedynak. I widocznie im się nie spodobałam. Bo na prawdę nie było żadnej sytuacji, która mogłaby wpłynąć na taką jego decyzję. I nie umiał mi tego powiedzieć, więc po prostu urwał kontakt.

Hahaha bojabojaboja jakbym swoja historie czytala. Spotykalam sie z facetem prawie dwa miesiace, wszystko bylo ok, super sie dogadywalismy i w ogole. Zadnych wyznan jeszcze nie bylo (i dobrze, bo to w koncu poczatki dopiero byly) tylko jakies tam plany na najblizszy czas. I pewnego dnia (kiedy nic tego nie zapowiadalo) po prostu przestal sie odzywac ;) dzwonilam raz, drugi - nie odbieral. W koncu sie wkurzylam napisalam smsa zeby nie tchorzyl i przyznal ze ma mnie gdzies. Trawil wiadomosc jeden dzien i w koncu odpisal (w smsie haha - dupek), ze sorry,ale on sie jednak nie chce angazowac, bo zaczyna robic sie powaznie i ze w ogole jestem swietna, a to on ma odchyly (odkrycie Ameryki ;) ). Jeszcze dodam, ze to w sumie on pobakiwal cos o zwiazku i takie tam, a raczej mi sie nie spieszylo.

Gość taaaak
kiedyś ktoś też mi po miesiącu powiedział "kocham cie", uciekłam bo się przestraszyłam. strach przebywać z osobą tak rozchwianą emocjonalnie - kto to widział takie wyznania po tak króciutkim czasie - coś trzeba mieć z głową...

mnie tez olał :-( sam za mna latał pisać chciał sie spotkac, ja za bardzo nie chciałam , jechal 80km do mnie, pisał ze jezeli bede chciała byc z nim zrobi wszystko zebym była szczesliwa, ostatnio sie spotkalismy i było cudownie, pytal kiedy bede chciala sie z nowu spotkac, to on przyjedzie, noo i miał wczoraj przyjechac ale napisał ze nie moze, widze ze mnie olewa, odpisuje jednym zdaniem, głupia dupa ze mnie... :-( smutno mi i mam dosc, ostatnio nic sie nie układa :( I kto mądry wytłumaczy dlaczego tak jest?

Gość balbinka 123
niekoniecznie...moj mi wyznal po tygodniu i jestesmy razem ponad dwa lata...nie ma reguly...jak cos sie ma zepsuc to i tak sie zepsuje....

Gość zalamana i smutnnaaaaaa
Mnie moj tez olal.Niewidzielismy sie od poniedzialku.Mial byc w wczoraj nie przyszedl odmowil spotknia a dzis przez caly dzien nie mam z nim kontaktu telefon wyloczony i mial dzis zostac u mnie na noc i zapewne nie przyjdzie.

Gość zalamana i smutnnaaaaaa
Jak sie jest w 3 - miesiecznym zwiazku to czlowiek juz powinnien sie zaangazowac.Czy kiedy???????????

Gość sarielka
----->bojabojaboja "Miałam identyczną sytuację, pomijając wyznania. Dodam jeszcze, że odezwał się po tygodniu jego milczenia, wyłaczania telefonów i tego telefonu kiedy odebrał ojciec. Tzn. napisał smsa. Jakiś bzdurny powód wymyślił. Do tej pory nie wiem o co chodziło. Najgorsze w tym wszystkim było to milczenie. Jak można komuś coś takiego zrobić do dzisiaj nie wiem i nie rozumiem. Potraktował mnie jak wroga, a ja mu nic nie zrobiłam. Przeżywał ze mną super czas. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś go spotkam i będę miała okazję mu powiedzieć jaki z niego ch*j." Bo faceci tak maja :P Nagle urywa im sie jakas zyłka i bredza jakby ich fura z gnojem przejechała :)