Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańcza z melisą

Co mam z tym zrobić???

Polecane posty

Gość pomarańcza z melisą

Witam wszystkich. Chciałabym opowiedzieć o moim problemie, który na pewno dotyka wiele osób. Mam 27 lat i bardzo źle sypiam. Jak sie nie wyśpię to bardzo boli mnie głowa, jest mi słabo, często się poce(a raczej cieknie mi po plecach). Najgorsza jest ta bezsenność i te poty. chodzę bardzo zdołowana tym że źle się czuję.Już czasami myślałam że ja mam nerwicę lub coś w tym stylu-owszem jestem nerwowa, ale ja jestem zdołowana bo źle się czuję a nie na odwrót. Poza tym gdzieś w głębi duszy jestem szczęśliwa, ale ta słabość nie pozwala się mi cieszyć do końca??? Co mam robić?? Porobiłam dużo wyników i jest wszystko dobrze, jedyne co wyszło nie tak to FT4(norma do 1.71 a ja mam 1.84) tylko zastanawia mnie to czy tak niewiele pogorszone wyniki mogą spowodować takie objawy. Co mam robić??? Pomóżcie.

Gość pomarańcza z melisą
I nikt mi nie doradzi??? :(

Gość wiNnA002
wszystkim którzy mają problemu z ciałem polecam tą książkę CZY MOZNA ZYĆ 150 LAT?- MCHAŁ TOMBAK koszt niecałe 30 zł.A tak po za tym to przewietrz mieszkanie zmień pościel

Gość no co przecież już wiesz
że masz problemy z tarczycą to ona jest przyczyną że jesteś nerwowa i się pocisz.... niech wyniki obejrzy lekarz rodzinny

Gość pomarańcza z melisą
To mogą być problemy z tarczycą nawet jeśli te wyniki niewiele odbiegają od normy???

Gość wiNnA002
ja mówie serio o tej książce.. tam jest mnustwo rad na temat twojego problemu i wielu innych.

Gość ailla
moga byc problemy z tarczyca. moze byc tez cos innego.. moze jestes jakos zestresowana.. mi bardzo pomogla na bezsennosc joga i medytacja. moze mozesz sie zapisac na jakis kurs, albo kupic ksiazke o jodze? ja sie teraz czuje swietnie - zeszczuplalam, wyciszylam sie, nie mam problemu bezsennosci :)