Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobić

dziewczyna się na mnie obraziła i chce mnie zostawić

Polecane posty

poza tym troszeczkę odeszliśmy od tematu. Moja dziewczyna obraziła sie za sam fakt przenocowania!!!! O tym kto gdzie spał to ja nawet jej powiedziec nie zdążyłem !!!!!

czy Ty uważasz że zamierzam jej to powiedzieć? Wam napisałem żebyście choć trochę mnie zrozumieli.

Poza tym przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna nie ma. Albo juz wczesniej spaliscie ze soba albo bedziecie. A biorac pod uwage ze jeszcze pijecie razem alkohol to jestem tego wiecej niz pewna 🖐️

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
,oj tez mial przyjaciolke jak sie poznalismy...urwal z nia kontakkt bo nie moglam zniesc niektorych wydarzen wlasnie...nie dziwie sie ze ona jest wkurzona na ciebie

sorka,ja ufam mojemu facetowi baaaardzo,ale ja cos takiego tez bym takiego focha puscila,ze o matko!chlopie,co wy w domu nie macie lozek??trzeba bylo na materac,czy cos,a nie z nia w jednym...bez przesady.jak pojechalam do chlopaka przyjaciolki,do miasta gdzies studiuje,to odstapil mi lozku i spal na ziemi,a nie ze mna....dla mnie tobie sie cos poprzestawialo w glowie

i ty sie dziwisz??/ spałes z nia w jednym łóżku o LOL;pp wiadomo co kazda dziewcz\yna moze pomyslec ze sie pieprzyiscie a gdyby nawet nie to przeciez jak to spisz razem z kolezanka?to nienormalne

Gość foxi09
Nie tłumacz się bo i tak jesteś winny. I wina leży po twojej stronie!. Proszę bardzo... postaw się na miejscu dziewczyny.. przyjechał do niej przyjaciel się wyżalić, a niechcący wylądowała z nim w łózku bo jest taką samarytaninką iż wie że ludziom trzeba pomagać.. :] a ty jej ufasz w 100% bo ona teraz napewno ci nie zaufa! trafiłeś w jej najczulszy punkt w jej honor... Wybacz mały ale łóżko to strasznie intymne miejsce...nie dla wszystkich widze za mało inteligetny jesteś by to pojąć... a twoja przyjaciółka jest zwykłą szmatą a nie przyjaciółką zaślepiony głupcze...

Gość cfgvhbjnm
Postaraj sie postawic na miejscu swojej dziwczyny ... wyobraz sobie ze ejstes nia, a ona Toba . Jak myslisz, jaka by byla Twoja rekakcja gdybys sie dowiedzil, ze spala z przyjacielem ??? Nie wierze, ze bylbys zadowolony. Dziwczyna napewno ejst zaangarzowana ... zaakceptowala Twoja przyjazn, jednak Ty musisz sie pilnowac by nie posunac sie za daleko, a wlasnie to zrobiles. Musisz sie teraz nauczyc myslec w takich sytuacjach ... Skoro masz dziwczyne na ktorej cholernie Ci zalezy , to musisz patrzec tez na nia . Tym samym w miare ograniczyc stosunki z przyjaciolka i pozbyc sie niektorych nawykow. Jesli macie do pogadania, moze czasem warto spotkac sie gdzies na miescie , spacer, kawiarnia, knajpa ??? Jeli ma do Ciebie przyjsc ,czy Ty do niej to moze lepiej bedzie za dnia, nie wieczorem ??? Sorry , ze tak pytam, ale Czy Twoja przyjaciolka ,bedac ze swoim fgacetam , pozwolilaby na taka sytuacje jak Ty , ze po prostu przyjechlabys do niej na noc, zastanow sie. Czy ona wogole postepowala tak bezgranicznie w stosunku do Ciebie i o wsyztskim mowila swojemu facetowi ??? To naprawde jest powazne, nikt tu nie pisze specjalnie ze zle zrobiles ... Po prostu naprawde tak jest . Zalezy Ci na dziwczynie ??? Porozmawiaj z przyjaciolka, moze spytaj jej co powinienes zrobic teraz ??? Powiedz, ze musicie sie ograniczyc bo ja kochasz i nie chcesz jej stracic- skoro jest Twoja przyjaciolka powinna to zrozumiec bez slow , a nawet sama powinna wiedziec jak postepowac,zeby Ci zwiazku nie rozsypac- taka jest prawda !!! Przemysl wsyztsko , i idz porozmawiac z dziwczyna, opiowiedz, jej o swoich uczuciach, powiedz, ze jej potrzebujesz, i ze postanowiles ograniczyc swoja przyjazn .

Sorry ale chyba żadna dziewczyna Cie nie zrozumie. Jak nie chcesz stracić swojej to lepiej jej nie mów o tym że spaliście w jednym łóżku bo to już będzie przegięcie i na pewno od Ciebie odejdzie na dobre

Sądze że jej reakcja była troche przesadzona. Chyba nie powinna się tak gorączkować o osobę którą znam dziesięć razy dłużej i niejedne wyjazdy ( w wiekszym gronie ) razem przezyliśmy. Zachowała sie tak jakbym wpuscił do domu na noc pierwsza lepsza laske z dyskoteki. O to mi chodzi. A niby to przeciez jej nie przeszkadzało

czy spanie jak biali ludzie w łóżku a nie na podłodze od razu musi każdemu kojarzyć się z ruchańskiem po świt?

Gość fgvuhiuj
wiem chodzi Ci o sam fakt, ze nie dowiedzila sie gdzie z nia spales, ale ze ona wogole u Ciebie w domu nocowala- tak nie mozna majac dziwczyne , musisz wykluczyc takie postepowanie i powiedziec kolezance, ze tak nie mozna skoro tez sama o tym nie wie !!!!!!!!!

ja pierdole do ciebie nic nie dociera!!!!!

Gość nunu8921
Bo dla niego ważna jest ta szmacisza co przyłazi i śpi po 'cudzych' łóżkach niż dziewczyna! To, że się tłumaczysz i mimo tego żer tak wiele osób udowadnia ci winę ty dalej swojej! Wiesz co zrób naiwny chłopcze? Leć się wyżalić swojej pieprzonej przyjaciółeczce. Ciekawe czy odstąpi ci swoje łóżko

Gość m jak milosc krew i wino
nie chce mi się nawet tego czytac. :/ :o :o :O ciekawe jakbys sie czuł jakby Twoja panna spala z 'przyjacielem' mysle ze w 99 % to prowokacja ;/

PO RAZ KOLEJNY PISZĘ: NIE WIE, O WARUNKACH SPANIA I SIE NIE DOWIE TYLKO O SAMYM FAKCIE PRZENOCOWANIA WIE !! SAM FAKT PRZENOCOWANIA JA DO FURII DOPROWADZIŁ

dokladnie...idz sie wyzalic tej suce:o

CO SIE TAK TEGO ŁÓŻKA UCZEPILI JAK TO NIE O TO CHODZI

No i słusznie że ją doprowadził do furii i zrozum to wreszcie że laska ma rację a nie Ty.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość masakra jaaaaaaka
Co z tego ze to była twoja przyjacióła://////////// jak masz dziewczyne to takie rzeczy nie maja prawa sie dziać i koniec. to nie jest normalne i na jej miejscu juz dawno bym cie kopneła w dupe na pozeganie. tez mam wielu przyjaciol ale sa pewne granice. nigdy w zyciu nie narazalabym mojego faceta na cos takiego ze on by sobie siedzial w domu a ja ze swoim przyjacielem spalabym w jednym lozku. co to za idiotyczne tlumaczenie ze traktujesz ja jak siostre??? takich rzeczy sie nie robi i koniec i naparwde nie wiem jak umyslowo ograniczony musisz byc zeby udawac ze nie wiesz o co jej chodzi. wspolczuje twojej lasce i przysiegam ze gdybym sama miala takiego faceta to naplulabym mu w morde. i jeszcze to idiotyczne gadanie ze do niej argumenty nie docieraja!!!!!!! mozna miec przyjaciolki bo nikt ci nie kaze sie z nia przestac zadawac ale spanie w jednym lozku po pijackim spotkaniu z przyjacioleczką??? jestes chore na łeb koles:o

Gość cfyguhiujio
Jeju chlopie, wez Ty sie zastanow do Ciebie nic nei docieq, jie chodzi o to , czy z nia spales czy nie, ale chodzi o sam gest . Twoim obowiazkiem jest nie dopuscic do takiej sytuacji, w kotrej przyjaciolka w Twoim pokojuz , czy nawet mieszkaniu nocuje !!! I nie dodawaj jej win, ma prawopomyslec sobie cos wiecej - to naturalne !!!!!! Zle zrobiles, powiniens leiec do niej z kwiatami,a nie ejsczer tu szleczec i dyskutowac, na temat tego, ze nic nie zorbiles !!! Zrobiels !!! KOCHASZ DZIWCZYNE CZY NIE ???????? ZALEZY CI ???? JAk tak to kurwa wypierdalaj po kwiatki !!!!!!!!!! CZekoladki, co tam chcesz i kurwa stoj przej jej drzwiami az nie wyjdzie !!!!!!!!!!!!!! Jak nie to chociaz list zostaw, i napisz tam co trzeba !!!!!!!!!!!!!!

Gość nunu 322
Albo to jest nędzne prowo albo ty masz nierówno pod sufitem :o A myślisz że dla twojej dziewczyny kim jest twoja przyjaciółka?:D Jest na równi ze wszystkimi innymi szmata*i z dyskoteki bo twoja przyjaciółeczka nic dla niej nie znaczy Myśle że nie znajdziesz tu zrozumienia... idź porozmawiaj sobie z tą przyjaciółką bo ona jest przynajmniej na twoim poziomie to głupi głupiego zrozumie. Tym że do ciebie teraz nic nie dociera udowadniasz że twoja dziewczyna NIC DLA CIEBIE nie znaczy za to uwielbiasz swoją PRZYJACIÓŁECZKĘ.

jak bym chciał ja zdradzić to bym po zakupy poszedł i to zrobił nie musze od razu spedzać z kobietą całej nocy

nie wiem co mam zrobić -> jakbyś zareagował, gdyby sytuacja była odwrotna? Że to ona spałaby pijana w jednym łóżku z przyjacielem? Poklepałbyś ich po pleckach?