Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobić

dziewczyna się na mnie obraziła i chce mnie zostawić

Polecane posty

Własnie do dorosłości trzeba dorosnać. Autorze, dziewczynę przeproś, bo my lubimy byc przepraszane ;-) kwiatek kup, przytul i wytłumacz, że nie jesteś człowiekiem, który rzuca się na kazdą. W tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz. Miesiąc temu mojemu facetowi kolezanka z pracy wyznała, że go kocha, że jej mąż wyjechał i że ona go zaprasza... Opowiedział mi to i razem sie pośmialismy.

a poza tym mam na tyle duże wyrko że dwie osoby mogą spac swobodnie bez żadnego kontaktu. A materaca mi sie nie chcialo pompowac bo ne było takiej potrzeby. Sory od dzieciaka jeżdże na kolonie, obozy w wojsku byłem i naprawde różne sytuacje z łóżkiem i spaniem w nich w kilka osób mam za sobą i nie musi to znaczyc nic gorszącego. Ja traktuje łóżko tak jak należy - czyli jak każdy inny mebel albo rzecz. To co? na jednej ławce też z przyjaciółka nie moge siedziec albo jechac jednym autem????? W aucie albo w windzie też sie mozna bzykać!!! Zaraz powiecie że to tez miejsca intymne. Wszystko może byc intymne nawet łąka w parku

Gość Zastanawiająca się
Mnie przeraża to, że kafeteria gromadzi ludzi z jakimiś patologicznymi niedoborami zaufania do partnerów. Matko boska, jak to dobrze, że mój facet się nie zachowuje w tak idiotyczny sposób... Wielka mi rzecz, chłopak spał koło kobiety, którą traktuje jak siostrę. W takim razie może ja rzucę faceta, bo ostatnio musiał spać koło własnej siostry! :D Poza tym jeśli wcześniej jej to nie przeszkadzało, to nie wiem czemu nagła zmiana podejścia wywołuje masowe poparcie, a nie potępienie.

Gość hujikl
wiesz niech Twoja dziwczyna znajdzie sobie "aseksualnego przyjaciela" z ktorym napewno bedzie czesciej rozmawiac niz z Toa , ktory ja pocieszy, dowartosciuje , bedzie zawsze w pogotowiu, i kiedy bedzie trzeba pocieszy ja , napije sie alkoholu i bedzioe sopac nawet tygodniami bo bedzie miec dola !!! Nie wazne jak Ty sie z tym czujesz i co zrobiles. Wazne jest to, ze ja to zabaolalo, uderzylo w serce, boli ja i jest cholernie zla . Taska jest , taka masz dziwczyne, to ja zabolalo i jzu, nic nie poradzisz !! musisz to pojac czlowieku, Ciebie mogloby zabolec co innego, a ja akurat to !! Albo pojmiesz i preporsisz, albo zastanow sie czy moze lepiej bedzie odejsc, i znalesc sobie dziwczyne, ktora nie bedzie sie obrazac o taskie rzeczy .

przecież pisałem że chcę ja przeprosić ale zamiast mi cokolwiek doradzić zachowujecie sie tak jak bym ja rzeczywiście 10 razy przeleciał a nie koło niej tylko spał.

A mnie ciekawi, ze i autor i napastniczki ignoruja moje wypowiedzi :-D pewnie o tej porze to tu są prawie same nastolatki ;-) co nie znaja zycia i im sie zdaje, że życie to tak jak na filmie :-P

Gość bjkol
Mowicz a Czynic to 2 rozne rzeczy !!! Wczesniej jej tylko o tym wspominal, a kiedy do tego doszlo , to podnioslo jej serce i zabolalo !!! Zrozum ja jak nie to spadaj. Pewnie czeka jeszcze, uwazaj zeby nie czekla zabyt dlugo, bo naprawde Ci zostawi. Dziwczyna powinna byc dla Ciebie czyms wiecej niz przyjaciolka, aprzyjaciolka powinna ro zrozumiec .Nie doceniasz swojej dziwczyny, nie zasluhujesz na nia, ona czuje sie niedoceniona. Zastanow sie moze ma tylko Ciebie !!

Gość dziwne....
To, że ona dla ciebie jest, jak siostra, to tylko zaostrza ten problem. Ja się nie dziwie twojej dziewczynie. Ona ma rację. Co byś powiedział na sytuację odwrotną, gdyby ona miała kolegę, jak brata i nocowała z nim w jednym łóżku????? No.......co ty na to? Musisz się zdecydować na jedna ze stron, bo w ten sposób dlaeko nie zabrniesz. Zadna szanująca się dziewczyna nie pozwoli na taki cyrk. :D:D

Gość Zastanawiająca się
Turystko, z moimi postami jest to samo :) My jako jedyne chyba coś starałyśmy się rzetelnie doradzić, a tu ściana olewania :D No cóż, tacy ludzie...

lepiej idz pogadaj z dziewczyna ... a nie co chwila czytasz te niektore ''przesadzajace'' koemntarze

turystka górska - czytam z uwagą Ja ja naprawdę kocham i chce to naprawić. Mogła powiedzieć jak jej wspominałem że tak może się zdarzyć:" od teraz jesteśmy razem i nie życzę sobie przenocowanek przyjaciółek" Ale tego nie zrobiła tylko powiedziała okej

ha! :D mi chłopak mówił na początku , że sciga i że to jego pasja, olałam to myśląc - no spoko, młodzi chłopcy lubią takie bajery, szybkie samochody, nielegalne akcje - ale gdy zaczęliśmy być ze sobą dłuższy czas, przestało nam się układać, bo okazało się że to nie pasja a nałóg , postawiłam ultimatum - samochód albo ja - wybrał samochód. ciekawe co Ty byś wybrał autorze? zerwanie kontaktów z przyjaciółeczką czy dziewczyną?

zastanawiająca się, bo tym co w d... i g... widzieli i nic nie przeżyli to się zdaje, że łóżko=seks a życie to nie je bajka, na seks trzeba "zasłużyć" miłością, przynajmniej u normalnych ludzi tak jest.

do tej pory zero kłótni czy nieporozumień. Kocham ja bardzo i jestem z Nią szczęśliwy - podobno oona też. Dzięki Wam dotarło do mnie (ale tylko częsiowo :P) że nie do końca dobrze zrobiłem. Natomiast moja dziewczyna godząc sie na to a potem zachowując się tak jak sie zachowała tez chyba nie jest do końca w porządku. Choć wiem że niektóre z Was ( te które nie maja ani przyjaciół ani chłopaków ) Beda twierdzić że cała wina leży po mojej stronie

hej - nie wiem co mam zrobic - no to masz dylemat - a one sie znaja w ogole? (ta przyjaciolka i twa dziewczyna) ? a - i przeczytaj raz jeszcze pierwsza wypowiedz - Zastanawiająca się - bo kobieta chyba w sedno trafila powodzenia :) a - cholernie to przykre,ze tak malo ludu ma prawdziwych przyjaciol, ale to ich bol

Gość iujkl j
zeby to nie bulo tak jak w flmach, masz dziwczyne , nastepna i nastepna, na koncu okazuje sie ze szukales milosci, a miloscia jest przyjaciolka, w koorej dlugo nic opriocz rozmowi nie widziles

Powiedz jej że to był pierwszy i ostatni raz jak z nią jesteś że spała u Ciebie inna dziewczyna że nie widziałeś ze tak ją to ruszy że skoro powiedziała ok to zrozumiałeś ze ok Zwykle niedogadanie Przeproś weź kwiatki spodobają jej się Przyznaj się do błędu ale jej nie obwiniaj

ona tylko spała obok tak przez przypadek nadziała sie ze 20 razy tak po przyjacielsku

Ja miałam takie przypadki, że po całych tygodniach spało się w jednym łóżku, albo w jednym ciśniutkim namiocie, co był mniejszy niż łózko - bo nie można było inaczej :-P i nikt nikogo jakoś nie molestował :-D Z kolegami gadaliśmy o swoich połówkach, oni odziewczynach, jeden nawet o zonie :-D (spałam z zonatym!!! zjedzcie mnie :-P ), ja o Moim. Po prostu sie razem mieszkało.A najgorzej było jak się na kilkumiesięcznej wyprawie okres dostawało, a tu kolega spi 5cm od moich pleców :-P

Nie znają sie bo ja ostatni raz z przyjaciółką widziałem się ponad pół roku temu a piatek wpadła z nienacka kiedy moja dziewczyna juz ode mnie pojechała bo była umówiona z siostrą. Natomiast wiedzą o swoim istnieniu a dziewczyna wiedziała świetnie o naszych zwyczajach o czym juz pisałem. Bardzo kocham moja dziewczyne ale bardzo boję sie że postawi mnie w sytuacji albo ona albo ja :/ Ciężko wybierac miedzy prawie siostrą ( bo jedyną barierą jest brak pokrewieństwa) a ukochaną dziewczyną ( kocham ją ale w końcu związki nie sa w tych czasach tym czym były kiedyś - szybko sie rozpadają)

No to sam musisz wiedzieć kto jest ważniejszy ale jak będzie ok to nie będzie Ci kazała wybierać

Powiedz jej że naprawde ograniczysz kontakty z ta przyjaciółką że to się już więcej nie powtórzy i że Twoja dziewczyna jest dla Ciebie najważniejsza

nie widzę potrzeby wybierac bo one są dla mnie obydwie baaaardzo ważne ale na zupełnie innych płaszczyznach i nie ma tu żadnej konkurencji ani "lepszości" jednej z nich. Lepiej powiedz jak zrobić żeby gadać chciała

mam przyjaciol facetow (przyjaciolki tez mam) dla moich przyjaciol jestem w stanie duzo zrobic i vice versa ( na szczescie :) jezeli trzeba np. w nocy o polnocy isc gdzies ,bo mnie prosza o to (a moge isc,skoro mi nog nie urwalo), to ide i vice versa niewazne czy prosi o to przyjaciel czy przyjaciolka i ja robie tak : kazdego nowego faceta poznaje z moimi przyjaciolmi ( po kolei z wszystkimi), wykladam mu ta litanie z powyzej i albo mu to pasuje albo nie - wiadomo,ze moj facet bedzie dla mnie najwazniejszy w tym wszystkim,o czym oczywiscie swiadcze swym zachowaniem itd. rownowaga jest zachowana, ale jakby mi taki wylecial z bezpodstawnym wybuchem zazdrosci,w momencie kiedy by poznal wsie zaleznosci, tzn,ze do mnie ten facet nie pasuje - proste ja mysle,ze te laski sie malo znaja i sa pewne szczegoly,na ktore moze nie zwrociles uwagi, a twa dziewczyna moze czuc sie "gorsza" od przyjaciolki

Musisz się starać Ona musi widzieć że się starasz Nie chce gadać teraz idz jutro nie chce jutro idz pojutrze Idz z kwiatkami Dzwoń pisz niech widzi że chcesz

Ciężko ograniczyć kontakt z osobą którą się widzi dwa razy do roku - między innymi stąd te nocowania.