Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobić

dziewczyna się na mnie obraziła i chce mnie zostawić

Polecane posty

ale z Ciebie łajdak! Jak zrozumiesz,że się zachowałeś jak szczeniak to wtedy pisz na kefe.. to moooooooooże ktoś Ci pomoże ogarnij się!

Gość jenny morque
na miejscu Twojej dziewczyny najpierw bym dała w pysk Tobie potem tej Twojej przyjaciółce.Kiedy się jest w związku NIE POWINNO się zadawać z innymi laskami!! Poza tym ta twoja koleżanka wstydu nie ma żeby po spać z zajętym facetem w jednym łózku nawet jeśli do niczego nie doszło.

Gość nunu123
Jesteś cymbał:D łóżko to intymna rzecz tak jak majtki i szczoteczzka do zębów... majtkami też się dzielisz? Nie ma takiego czegoś w związku złotko jak dzielenie łóżka z inną kobietą jak się rzekomo kocha inną. Idź powiedz swojej dziewczynie, że spałeś z nią w jednym łóżku masz ją już z głowy. {cześć]

kurwa po pierwsze nikt nie był pijany - no chyba że ty jestes pijana po 2 drinkach po drugie nie wie o spaniu w jednym łóżku i sie nie dowie jedyne co ma wiedzieć i wie to fakt przenocowania po trzecie gdyby mi podczas randkowania powiedziała że czasami nocuje z przyjacielem to bym sie na to nie zgodził a ona mi nie zabroniła tylko sie zgodziła ( może myślała, że zartuję)

ale co za różnica czy ona wie czy nie wie, że spałeś w jednym łóżku z przyjaciółką... to nie ważne. Najgorsze jest to, że ty tak postąpiłeś, a teraz kurwa nic, żadnych wyrzutów sumienia, zadnego poczucia wstydu czy żalu, że zraniłeś dziewczynę (bo bez powodu by się nie obraziła), żadnych myśli jak to naprawić, tylko pretensje, jak ona mogła się obrazić :O

Gość Kasssiiiiaaaaaaaa
to prowo ! nie wieze ze sa tacy nierozumni ludzie....... jezeli wszyscy sa za twoja dziewczyna a zadna osoba za twoim zdaniem SAM WYCIAGNIJ WNIOSKI KTO MA RACJE......

Gość masakra jaaaaaaka
dlaczego ty się ciągle tłumaczysz??? czy ty naprawde masz IQ 70?????????????? Nie dociera do ciebie że to nei ma znaczenia czy znasz ją 10 lat czy 2 miesiące, czy traktujesz ją jak siostre czy jak wujka, czy zerwał z nia chłopak czy straciła prace. Wazne jest to co zrobiłeś a spałes z jednym lozku z inna dziewczyna i jeszcze jak jakis skonczony kretyn nadal uwazasz że to nic takiego. Zrozum w koncu ze to nie jest normalne robic takie rzeczy chociaz byłaby to najbrzydsza na swiecie dziewczyna która znasz od kołyski. Są pewne zasady których chłopak powienin przestrzegac i wybacz ale dla mnie naparwde jestes gówno warty jako facet skoro nie widzisz w tym swojej winy. KAZDA normalna dziewczyna na swiecie zareagowałaby tak jak twoja laska albo i gorzej. Nie ma ani jednej normalnej kobiety która zrozumiałaby takie zachowanie.

Raz. Koleś, nie masz racji. Reakcja Twojej dziewczyny jest całkowicie naturalna. Dwa. Jak chciałeś, żeby przyjaciółka została na noc, to mogłeś to inaczej rozegrać-załatwić wszystko wcześniej (skoro zawsze jest tak, że gadacie aż zaśniecie, to raczej nie było to specjalnym zaskoczeniem), zapytać dziewczynęczy nie ma nic przeciwko. Wtedy byłaby szansa, że byłoby wszystko ok, bo jesli bardzo Ci ufała, to pewnie by się zgodziła. Trzy. TO CO BYŁO CAŁKIEM NORMALNE KIEDY BYŁEŚ SAM, JEST NIEDOPUSZCZLANE KIEDY JESTEŚ W ZWIĄZKU! I nocowanie przyjaciółek jest jedną z takich rzeczy. Słuchaj, ja mam praktycznie samych kolegó wi brak koleżanek. Zdarzało się, że ludzie u mnie nocowali. Albo spali u mnie na podłodze albo ja się ze śpiworkiem i karimatą wynosiłam na podłogę do brata albo do mamy. Ale to było kiedy byłam wolna. Teraz na coś takiego nigdy nie pozwolę(chyba, że sytuacja byłaby podbramkowa, a mój facet by się zgodził), bo chociaż nadal wiem, że nic strasznego by się wtedy nie stało, to nie chcę stawiać mojego faceta w takiej sytuacji, bo wiem, jak ja bym się czuła na jego miejscu. Proste. Jesteś w związku i musisz myśleć nie tylko o sobie, ale też o swojej dziewczynie. Czasem zanim cośzrobisz wystarczy zastanowić się jakbyś zareagował, gdyby to ona wywinęła Ci taki numer. Więc nie pierdziel tu i nie obrażaj się, że my tu źli i podli jesteśmy i Cię nie rozumiemy, tylk oskorzystaj z rady gdzieś tam wyżej i leć po kwiatki i przeproś!

"k**wa po pierwsze nikt nie był pijany - no chyba że ty jestes pijana po 2 drinkach" ręczysz za siebie, a za przyjaciółeczkę też?? "po drugie nie wie o spaniu w jednym łóżku i sie nie dowie jedyne co ma wiedzieć i wie to fakt przenocowania" to zajebiście !! Nie ma to jak szczerość w związku! Powinna być ci jeszcze wdzięczna że ją poinformowałeś o fakcie przenocowania co? "po trzecie gdyby mi podczas randkowania powiedziała że czasami nocuje z przyjacielem to bym sie na to nie zgodził a ona mi nie zabroniła tylko sie zgodziła ( może myślała, że zartuję)" no ja nie wierzę że pytałeś ją o zgodę :O:O:O:O

mi jest zajebiście przykro i chce ja przeprosić ale ona nie chce gadać. Zdziwienie moje jest z tąd, że sie zgodziła na początku znajomosci

nie napisałem że moja przyjaciółka ma tatuaż na klacie, jest lesbijką i feministką i moja dziewczyna nie ma prawa być zazdrosna.

Gość yytrgjjj
aha i na miejscu twojej dziewczyny bym cie od razu zostawila .... to bylo chamskie

Gość yughj
Twoja przyjaciolka chyba nie jest wporzadku co do Ciebie i Twojej dziwczyny, a Ty nie ejsts ok w stosunku do swojej lubej - rozumiesz ??? Twoja przyjaciolka powinna myslec wiecej i glebiej , w koncu jest kobieta , napewno to riozumie, ale jako Twoja przyjaciolka bedzie Cie pocieszac i przyznawac Ci racje. Po krotce: 1. Przyjaciolka, ze sie zachowala, powinna wiedziec na co sobie pozwolic i uszanowac Cienie i swoja dziwczyne, nawet gdybys niewiaodmo jak nalegal zeby zostala, nie powinna 2. Skoro Twoja kolezanka tego nie uszanowala to chociaz Ty powinienes zachowac sie odpowiednio. 3. Ty nie ejstes facetem . Ty jestes jeszcze nieodpowiedzilnym chlopcem 4.Musisz pomyslec nad soba i zastanowic sie co ejst dla Ciebie wazniejsze i co czujesz !!! gdy bedizesz to wiedziec, w tedy mozesz pogadac z nimi

Gość turystka górska
może cię zrozumieć tylko ta co sama spała w jednym łóżku z osobnikiem płci przeciwnej :-P czyli ja wielokrotnie mi się to zdarzało i nie moge pojać czy ludzie jak się położą na jedno szerokie wyro np. wersalka i sa osobno przykryci to zawsze zaraz obowiązkowo czuja się przymuszeni do seksu??? :-P

dla ścisłości - może nie tyle się zgodzila co nie protestowała

Gość Zastanawiająca się
A moim zdaniem Twoja kobieta zdecydowanie przesadziła. Mam faceta, on ma sporo koleżanek i przyjaciółek, ale choć jestem o nie trochę zazdrosna, nie robiłabym takich afer o podobną sytuację, bo sama robię podobnie ze swoimi przyjaciółmi. Tzn. w mojej sytuacji spanie razem nie wchodzi w grę z powodu mojej ciężkiej bezsenności, ale tak czy inaczej różne rzeczy razem robiliśmy. Anyway, należałoby się skupić na tym, DLACZEGO to jej tak przeszkadza. Mnie się najbardziej prawdopodobna wydaje opcja, że dziewczyna jest zazdrosna, ponieważ nie czuje się zbyt pewna swojej roli/statusu. Może po prostu brakuje jej przekonania, że jest ważniejsza od przyjaciółki? I nie chodzi o jakieś dziecinne dowody ("jak ją kochasz, to olejesz przyjaciółkę"), ponieważ przyjaciele są bardzo ważni. Chodzi o stałe podkreślanie i zapewnienie jej przekonania, iż liczy się dla Ciebie bardziej i dla niej zrobisz więcej, niż dla swojej przyjaciółki. Na pewno czuje się marnie z tym, że przyjaciółkę znasz od 15 lat, a ją tak krótko. Sam to napisałeś wyżej - swoją kobietę znasz 10x krócej. To może być powód jej poczucia niepewności. Być może obawia się... Moim zdaniem powinieneś jej to wszystko rzeczowo i spokojnie wytłumaczyć. Staraj się pokazać jej sytuację z drugiej strony - "a gdyby do ciebie, kochanie, przyjechał kumpel, który ma doła, wypilibyście po drinku i nie byłoby jak wrócić? naprawdę odmówiłabyś mu noclegu mając pewność, że do niczego między wami i tak nie dojdzie, toteż sprawa jest zupełnie czysta?". Wydaje mi się, że to prędzej poskutkuje. Walcz więc o jej zrozumienie. Możesz przeprosić - nie wiedziałeś, iż to będzie dla niej takim problemem, następnym razem zadzwonisz do niej i spytasz, czy to jej nie przeszkadza (też lekka przesada, ale czego się nie mówi... żeby doprowadzić sytuację do normy. Jak już do tego dojdzie, to można racjonalnie rozmawiać dalej.). Poza tym postaraj się, żeby te dwie dziewczyny dobrze się poznały. Wtedy kredyt zaufania będzie nieporównanie większy. Powodzenia.

Czemu zaraz tak naskakujecie na Niego... pewnie niektorzy z Was bardziej nabroili w zyciu... zle chlopak zrobil to FAKT !, ale sadze ze juz zrozumial... ...

tyle, że Tobie nie jest przykro z powodu samego wydarzenia, ale dlatego, że laska chce Ci odfrunąć na skutek tego właśnie wydarzenia nie, nie upijam się dwoma drinkami - a poza tym - jakimi drinkami skoro wy wino piliście? :P i jeszcze text, że Twoja nie wie, że spałeś z tamtą w jednym wyrze i że się nie dowie... brawo - szczerość +5

Gość turystka górska
zawsze uważałam, że do seksu jest potzrebne UCZUCIE, ale widzę, że tu większości uczucie nie jest potrzebne - wystarczy, że tylko ktoś wspoczy im do łóżka i od razu "rabią" niezaleznie czy kochają czy niekochają ŻAŁOSNE

Gość bllleeeeeeeeeeeeeeee
jestes autorze smieszny i zalosny.. a twoja dziewczyna ma racje swieta..ty sobie tlumacz dalej ze nic was nie laczy ble ble ble..ale ona tego nie wie! nie czyta ci w myslach nie jest jasnowidzem!i jestes skonczonym dupkiem skoro swojej winy nie widzisz. kazda ale tokazda inna dziewczyna by zareagowala unedtyko jakona! chyba ze mialaby cie w dupie totalnie i zwisaloby jej to czy bedziecie czy ja zdradzisz czy cokolwiek innego

Gość nunu989890
Daj dziewczynie spokój ona zasługuje na kogoś lepszego od ciebie...

co nie zmienia faktu ze na miejscu Twojej dziewczyny tez bym byla obrazona... do niektorych spraw trzeba dorosnac;)

Powinna Cie kopnąć w dupe za to przenocowanie laski i jeszcze nie powiedzenie o tym że spałeś w jednym łóżku z tamtą. Po choooooj z nią jesteś jak ją oszukujesz

a skąd Ty wiesz jak ja ją traktuję. Przyjaciółke traktuje całkiem aseksualnie i własnie dlatego pozwalam sobie na spanie w jednym łóżku. Gdybym mial jakieś zawachanie spali byśmy osobno