Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biagio Marini

Uwiodę każdą inteligentną kobietę.

Polecane posty

Gość Gut mornink
Nie masz racji, Smaczny kąsek. "Inteligentne kobiety" to - mówiąc obrazowo, dobra odnawialne. Stale dorastają dziewczynki, więc stale mamy do czynienia z nie zajętymi jeszcze inteligentnymi kobietami. :)

wiedziałam że zaczniesz się doszukiwać niedorzeczności. Napisałam tu bo bawi mnie takie podejście kobiet jakie można tu zaobserwować, że niby żadna nie chce a tak naprawdę pragną z Tobą poflirtować żeby sprawdzić czy jesteś w tym dobry lub rozwinąć znajomość. Sama nie jestem zainteresowana

Gość Gut mornink
Czyżbyś uważała, Uwa, że jestem niezbyt dobry, skoro "sama nie jesteś zainteresowana"? A może Ty nie jesteś kobietą, skoro "nie jesteś zainteresowana"? I kto Ci powiedział, że mi się rozchodzi o flirt? To przecież nie jest żaden flirt ale uwodzenie. Pozornie rzeczy są zbieżne ale nie tożsame.

Gość smaczny*kąsek
wierz mi fajne inteligentne kobiety sa wyłapywane przez bystrych facetów. jak to juz wczesniej wspomniano w tym temacie. Skoro ich nie iwdujesz w złych miejscach ich szukasz:D:D

Gość Gut mornink
To co Ty tutaj robisz, Smaczny Kąsek?

Gość dtdtdt
za wysokie progi na twe krzywe nogi:P

nie wiem czy jesteś dobry czy nie i nie mnie to oceniać, ale uwodzenie na kafeterii?? co niby masz tu na myśli pod pojęciem "uwodzenie". Jestem kobietą ale zamężną więc rozumie się samo przez się

Gość smaczny*kąsek
rozmawiam :)

Gość Gut mornink
Porzuć docinki, Udtdtdt. Na mnie docinki zupełnie nie działają.

Gość Gut mornink
A jesteś inteligentną kobietą, Smaczny Kąsek?

Gość smaczny*kąsek
a co rozumiesz pod tym niezwykle szerokim i niczym nie popartym ani nie udokumentowanym pojeciem?:classic_cool:

Gość Gut mornink
???? O! Smaczny Kąsek, więc Twoim zdaniem zjawisko "inteligentnej kobiety" jest nic nie znaczące i "nie udokumentowane"?

Gość smaczny*kąsek
dla ciebie moze to byc 5 fakultetów a dla kogos innego bystrośc umysłu co nie zawsze idzie ze sobą w parze jakbys miał choc troche inteligencji o jakiej ja myslę doskonale bys to wiedział ;)

Gość Gut mornink
:-) Pięć fakultetów nie koniecznie musi oznaczać inteligencję. Znam dość kobiet, wręczenie którym dyplomu uniwersyteckiego było grubym nieporozumieniem. Spotkała się koleżanka z określeniem "żywa inteligencja"?

Gość Gut mornink
No i, Smaczny Kąsek, sprawa się wyjaśniła. Ja jestem głupi buc! Dziękuję za wnikliwą ocenę mojej skromnej osobistości...

Gość smaczny*kąsek
wiec bystrośc umysłu spostrzezenia i analiza własnej osoby niestety nie jest mozliwa do poznania poprzez pisanie bzdur na forum :O Ponadto Ty inteligencją póki co nie błysnąles poza aroganckim tematem :uwiodeą każda" czemu wiec nadal tu tkwisz?:P

Gość smaczny*kąsek
nikogo narazie nie oceniłam.

Gość Gut mornink
"Na razie." A jednak zamierzasz to zrobić.

Gość Gut mornink
Tkwię, bo lubię, Smaczny Kąsek. Znacznie ciekawszy jest problem, dlaczego Ty tu jesteś i dlaczego rozmawiasz z takim arogantem jak ja?

Gość Gut mornink
Zresztą, Smaczny Kąsek, uważaj. Bo jeśli ocenię Cię jako inteligentną kobietę, to już po Tobie. No, chyba że badanie przyniesie wynik niezadowalający...

Gość do autora tematu
piszesz że uwiedziesz każda inteligentną kobietę, w domyśle ....że te nieinteligentne są niewarte uwodzenia twoją wypowiedź odbieram jednoznacznie.............musisz być cholernie łatwym do wzięcia facetem...takie mięsko...skoro KAŻDA inteligentna może cię mieć....a ponieważ inteligentnych kobiet jest ponad 85 % w całej populacji......to.....oj łatwy tyś...bardzo łatwy...każda może sobie sięgnąć i wytrzeć się tobą jak szmatą...nie szanujesz siebie i swojego ciała skoro puszczalskim babiarzem się stałeś i nawet nie widzisz w tym niczego uwłaszczającego .

Gość smaczny*kąsek
wcale nie okresliłam sie mianem inteligentnej wiec nie obawaim sie twojego oceniania :D jestem zupełnie normalną kobietą która odczytała bardzo arogacki temat i z ciekawością tu zwyczajnie zajrzała ;)

Gość Gut mornink
:-( Smaczny Kąsek, tracę do Ciebie sympatię. Jesteś "normalną kobietą" i zaglądasz do "aroganckich tematów", ponieważ Cię ciekawią?

Gość Gut mornink
(Nieinteligentne są zupełnie nie warte uwodzenia. A co za atrakcja uwodzić nieinteligentne? To tak samo, jak korzystać z usług prostytutek. Mężczyzna nigdy nie pójdzie do burdelu!)

Gość taki fajny
nie ma inteligentnych kobiet

Gość Gut mornink
A właśnie, że są! :-)

Gość smaczny*kąsek
:) dlaczego nie??!!! skoro mozna komus wskazac że bycie aroganetm niczego nie wnosi?:D

Gość Marco Uccellini
Ot, Smaczny Kąsek, dlatego nie, że są znacznie pożyteczniejsze sposoby spędzania wolnego czasu.

Gość smaczny*kąsek
akurat teraz nic co lubię robic niestety nie jest mozliwe do wykonania wiec sobie poczytuje tu opinię wielu :)

Gość Marco Uccellini
Wielu...