Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelek0

WEEKEND!!!! GDZIE POJECHAĆ, SPA

Polecane posty

Gość gość
Ja zakochałam się w SPA w Hotelu Remes niedaleko Poznania www.hotelremes.pl i jak tyko mam okazję to tam wracam. Mają dużo gabinetów do wyboru i sporą ofertę zabiegów że chyba nigdy nie zdążę wszystkich wypróbować ;-). Oprócz tego korzystają z bardzo dobrych jakościowo i naturalnych kosmetyków na co bardzo zwracam uwagę. Teraz będę jechała w grudniu żeby wejść piękna i zrelaksowana w nowy rok ;-)

Gość gość
Ja uwielbiam jeździć do SPA i uważam że to najlepsze miejsce do tego żeby totalnie się zrelaksować. Kiedyś za każdym razem wypróbowywałam nowe a teraz mam jedno które wybieram w hotelu Radocza Park www.radoczapark.pl. Mają tam naprawdę szeroką ofertę jeżeli chodzi o zabiegi i używają do nich bardzo dobrych i zdrowych produktów kosmetycznych na co jestem szczególnie wyczulona. Do tego jeżeli chodzi o nocleg to są komfortowe pokoje, pyszne jedzenie i ogólnie to zawsze nie chce mi się stamtąd wracać ;-)

Gość gość
Hotel Kopieniec i ich SPA to świetne miejsce, 4 gwiazdki, klimatycznie i luksusowo (polecam rzucić okiem www.kopieniec.pl). Kameralnie, spokojnie, idealnie do odpoczynku od zgiełku miasta, do tego taras widokowy z cudnym widokiem na całą okolicę!

Gość tereryfa
a w okolicy lublina kojarzycie jakieś spa?

Gość gość
my ostatnio byliśmy w http://www.hotel-lubicz.pl/ w Ustce i bardzo nam się podobało więc może warto pomyśleć nad tym kierunkiem? w sumie jak dla mnie nie mają słabego punktu bo i zabiegi super (mąż nawet masaże chwalił) i poziom bardzo wysoki, wszystko super zorganizowane i kuchnia bardzo dobra więc podniebienie też można ucieszyć

Gość kataryna8
W Jastkowie jakieś 8 kilometrów od centrum Lublina masz taki dość nowy hotel ze spa. Jeszcze tam nie byłam ale z zewnątrz wygląda fajnie, na zdjęciach też. Restauracja podobno też spoko. Możesz sobie poszukać jakichś opinii. Chodzi mi w każdym razie o to miejsce http://www.inbetween-hotel.pl/

Gość gość
Polecam Hotel Gorzelanny w Sudetach. Tutaj możesz sobie zobaczyć gorzelanny.pl. Przepiękna okolica, blisko szlaków turystycznych i granicy. Hotel świetny, luksusowy ze spa, pyszne jedzenie!!!

Gość gość
Ktoś już chyba wcześniej wspominał, a ja się dołączam. Hotel Żywiecki. Cudowne położenie, świetny personel od recepcji po panie pokojowe, a restauracja paluszki lizać :) https://www.facebook.com/hotelzywiecki/

Gość kitulka8
Aaa, słyszałam on nich. Znajomi wynajmowali tam salę na wesele. Fajne, eleganckie miejsce podobno. Widziałam tylko fotki i nie mam pojęcia jak ze spa ale ma to potencjał

Gość gość
a mysleliscie kiedys o dłuższym wypadnie do sanatorium jak np. www.uzdrowisko-swieradow.pl ? wedlug mnie to może mieć nawet lepsze przełożenie na zdrowie niż Spa

Gość tereryfa
dobra to sobie zerknę dzięki. ceny kojarzycie?

Gość gosia134469943
Witam Fajnie jest wybrać sie do Połczyna Zdroju do spa zdrojowe zacisze i dodatkowo skorzystać z gabinetu wirja na mieście http://www.wirja-spa.pl/ tu mają stronę Fajne miejsce bardzo klimatyczne

Gość gość
mnie się podobało w Tychach w Hotelu Piramida.Masaże, sauna, bicze wodne, basen z hydromasażem, odprężające kąpiele perełkowo-wirowe, zabiegi na twarz i ciało, komnaty energetyczne... "Piramidion i Podziemie Ozyrysa" Brzmi tajemniczo? uwierzcie mi warto poznac to tajemnicze miejsce http://www.hotelpiramida.pl/

Gość gość Dominika1991
Polecam odwiedzić PolskaLata.pl :):) świetna baza hotelowa oraz bilety lotnicze i wypożyczalnia aut w najlepszych cenach. Rezerwowałam już kilka hoteli w Polsce i zagranicą:) szybko i sprawnie :)

Gość gość
Hotel Imperiall jest bardzo ciekawy, jeżeli chodzi o organizację pobytu nad morzem. Czyściutka plaża tuż obok kompleksu. Masz możliwość spędzania czasu wolnego nie tylko w standardowym pokoju hotelowym, ale także w apartamencie w domku. Z dziećmi wychodzi wyjazd idealny, bo masz plac zabaw, animację aktywności dla najmłodszych. Dla dorosłych SPA, szlak wycieczek rowerowych i pieszych. W tym roku wybudowali super basen kryty ze zjeżdżalnią i strefą dla dzieci. Jedzenie świetne. Obiekt jest bardzo zabezpieczony. Całodobowy monitoring, widoczni ochroniarze. Pierwszy raz miałem kontakt z hotelem dwa lata temu. Uczestniczyłem w jubileuszu firmowym. Od tamtej pory jestem dwa razy do roku.

Gość gość
Może Unitral w Mielnie? Jak na moje oko jedna z najlepszych opcji nad morzem. SPA, odnowa biologiczna, do tego 4 gwiazdki, która są naprawdę adekwatne ;) Byłam tam w te wakacje, w następne też na 100 procent ich odwiedzę

Gość prisgilla
Unitral - warty sprawdzenia. Lubię do nich wpadać w wakacje. Odnowa biologiczna pierwsza klasa + wiele atrakcji dla dzieci, co u mnie jest bardzo dużym plusem, bo często córka robi sobie wypady ze mna i nie ma innej opcji :)

Ja bardzo miło wspominam pobyt w Anlaya Day Spa. Super zabiegi, a obsługa jest przemiła. Gdybym mogła, to codziennie spędzałabym tam czas :D Ale raz w miesiącu to minimum!

Gość maja345
Bacówka Radawa SPA, to chyba najbardziej luksusowe miejsce, w którym można odpocząć i się zrelaksować. Warto się tam wybrać. Jest tam genialnie! Wyjątkowa, klimatyczna lokalizacja i wiele świetnych zabiegów, z których warto skorzystać.

Gość wera0
Ja ostatnio bylam w Ustce w hotelu Lubicz (www.hotel-lubicz.pl) i trzeba przyznac, ze fajne i przyjemne miejsce. Maja SPA i restauracje tam. Bardzo sobie tam wypoczelam. Az bylo zal wracac do pracy...

Gość kubix
Byłam z synem w ośrodku wypoczynkowym Uśmiech. Pensjonat działa w Wiśle. Żadnych zmartwień. Bardzo spodobał mi się fakt, że nocleg można połączyć z wyżywieniem (śniadanie oraz duża obiadokolacja). Górski klimat czuć od razu, blisko do wyciągów narciarskich. Pozytywnie zaskakuje szybki internet w kompleksie i duży taras widokowy z grillem. Mogłam bez problemu sprawdzić wiadomości, czy maile z pracy. Wybrałam pensjonat http://usmiech.com.pl ze względu na cenę, ale na jakości się absolutnie nie zawiodłam :) Pozdrawiam i gorąco polecam.

Gość gość
Jak jeszcze nie byliście to bardzo polecam hotel http://www.azzun.pl/ i tamtejsze SPA. Coś wspaniałego! Świetne zabiegi w hammam, autorskie rytuały azzun, zabiegi w rasul... Nie znam drugiego takiego miejsca w Polsce!

Gość grubson1934
Zima jest to moze gory? Ja tak wybralem i nie zaluje. Pojechalem na weekend do Murzasichle - zatrzymalem sie w hotelu Kopieniec (www.kopieniec.pl) i choc spa maja swietne i wybor zabiegow jest spory to moje serce skradla ich restauracja :) Restauracja nazywa sie Krajobrazy i ma super menu do tego mega taras widokowy :) jak lubisz zjesc tak jak ja to tam mozesz smialo jechac :) I wypoczniesz i sie najesz :D

Gość gość
Unitral w Mielnie, jeżeli masz niedaleko, czy nie jakoś mega dalego, to polecam od siebie. Zabiegi rewelacyjne, mają świetna, ogarniętą obsługę/personel. Ceny bardzo ok. Dojazd super.4 gwiazdki jak najbardziej zasłużone

Gość gość
Ja też uwielbiam Unitral w Mielnie. Często mają jakies fajne oferty na stronie, także warto sobie czasem zerknąć :)

Gość Kuba33
W Mikołajkach zdarzyło mi się jakiś czas temu nocować w hotelu Mazur nad jeziorem Mikołajskim. Dobra miejscówka zwłaszcza jeśli chodzi o takie weekendowy wyjazd. Brałem pokój 1 osobowy. Wygodny, dobrze wyposażony, łazienka bardzo czysta, a na to zawsze zwracam dużą uwagę, żeby w fugach między płytkami syfu nie było. Jest strona hotelu na http://hotelmazur.pl. Tam są telefony, maile itp.

Gość trzpiotka1
Z nadmorskich miejscowosci dla mnie najlepsza jest Ustka. A jak juz sie tam wybierzesz do koniecznie do hotelu Lubicz :) Jest tam swietnie! Elegancko i z klasa, a w SPA maja wiele ciekawych zabiegow i z pewnoscia tam odpoczniesz i wrocisz zrelaksowana :)