Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mi na to poradzicie

Czy on ma inną?? Pomozcie prosze..

Polecane posty

jestesmy razem niecaly rok.. do tej pory bylo wszystko super.. od jakiegos czasu, zaczelismy sie klocic.. rzadziej się spotykamy.. ostatnio kilka razy dostalam od niego smsa "Ja Ciebie tez;*" "jestem w pracy, No a Ty co robisz :*?".. A ja do niego nie pisalam nic. Bez powodu odpowiedzi na smsy ktorych ode mnie nie dostawal ? Co jest ?????

Gość kaassiiaaaaa
pewnie cie zdradza ...faceci to swinie....

Gość jajajajajajaj
ojjjj....zdrada mi tu zalatuje.....

Gość 1234567.......
a dlaczego nie zapytałaś go o te smsy hmmmm ?...

też to przerabiałam, ale ja popełniłam błąd. Teraz jestem sama i to w ciąży. Kontroluj go ale dyskrtnie, nie rób awantur, bo i tak się wyprze i pogorszysz calą sytuację. Jeśli chcesz z nim być musisz mu udowodnić, że jesteśl epsza od tamtej. Rób się na bóstwo, proponuj żebyście spędzali wiecej czasu razem, wymyślaj wszystko, żeby tylko go od niej odciągnąc. Bądź idelana.

na początku naszego związku kręcił z inną.. PODOBNO skonczył... Spytałam. Powiedzial, ze widocznie coś mu się przewidzialo. Na kazde pytanie ma odpowiedz "Tak o..""Nie wiem.." .. Jak pytam po co krecił z inną pooiwiedzial ze nie wie..

Kurczę nie dobrze... Raz mu się mogło "przewidzieć" ale nie dwa, wyślij go do okulisty :P A tak na serio to ciężka sprawa, musisz to jakoś wybadać skoro sam się nie przyznaje. Przede wszystkim ma dość czasu na to żeby spotykać się z inną??

Pracuje do popoludnia.. Po pracy mowi mi ze nie wie o ktorej skonczy.. Normalnie czy po godzinach... Na dodatek jak sie w tygodniu mamy spotkać, to przeklada spotkania bo mowi ze idzie spać.. a wiem ze czasem wcale nie spał, bo zmieniał opisy na gg itd. .. Dzwonilam, to nie odbierał.. pozniej mowil ze spal i nie slyszał..

ojjj facet cię okłamuje :// spi i zmienia opisy na gg, a ty to tolerujesz? ja bym nie wytrzymała i kopnela go w d.u.p.e

No wlasnie, jakby nie mogli powiedzieć... Oklamuje mnie, wiem o tym.. Sprawdzam go jak moge.. Nie wiem juz co robić, chce go zostawić...

No a co my Ci możemy poradzić?? Sama znasz sytuację najlepiej i wiesz czy potrafisz żyć z takimi niedomówieniami...

Pewnie jak sobie porządnie przez parę dni powtórzysz że ma inną to tak będzie. Nie rozmawiacie ze sobą? Zapytaj wprost o sms-y. Jak Ci powie że to nic takiego , to przyjmij t żyj. Kobieto to TY jesteś najpiękniejsza. A inaczej będzie jeśli wyobrazisz sobie, że za nim stoi do Ciebie kolejka 11 innych przystojnych facetów!!! Jeśłi nie będziecie razem to On straci Ciebie- inteligentną, młodą, piękną, seksowną, a Ty straciłaś tylko dla niego czas!!~! pa

Gość 1234567.......
jak dla mnie facet kręci na całej linii ...ale decyzja musi należeć do Ciebie czy chcesz być dalej z kimś takim i ciągle żyć w stresie i sprawdzać go bo mu nie ufasz czy nie ja proponuje poważną rozmowę i powiedz mu o tych opisach na gg itd....i nie daj mu się wykręcić jakimiś idiotycznymi tekstami typu że coś mu się pomyliło

Jesli facet miał inną na początku związku, to co Ty z nim robisz? Facet jeśli ma ten szał miłości, jak powinien chociaż na starcie ma klapki na oczach na wszytskie poza Tobą, a przynajmniej powinien!!!! Mojemu do dziś nie przeszło :D Akceptujesz związek, w którym od początku jesteś zdradzana. Szanujesz siebie choć trochę?

Gość hjuhujku
Heh toz to smierdzi zdrada na 99% ..no chyba ze kolega mu napisal: lubie Cie a twoj odpisal : ja Ciebie tez :P nie nadz naiwna i odejdz od kretyna ja tez kiedys dotalam takiego esa od mego faceta i juz od razu zaczelam weszyc,przejrzalam jego komorke i wykrylam romans...rzucilam dziada...dziwie sie ze jeszcze nie zaczelas weszyc,no chyba ze jestes laska ktorej facet wozi w samochodzie gumki i tlumaczy sie ze to kolegi( a ty uzywasz od lat tabletki)....masakra:P

Moja rada, zostaw go, upewnij sie a potem pokaz mu dowod i odejdz z klasa, bedzie bolalo, ale jak raz Cie zdradzil zdradzi znow, ludzie sie nie zmieniaja, wiem co mowie

i juz po wszystkim.. koniec... wcale nie spal po pracy, robil co innego. zupelnie co innego.. sprawdzilam go.. Koniec wszystkiego.. co o tym myslicie ?

Nic nie myślimy bo nic nie wyjaśniłaś... zresztą - cokolwiek sie stało , takie jest życie 🖐️

Aniu, przeczytaj od początku, bedziesz wiedzieć (: