Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już sama nie wiem.

rodzina nie akceptuje mojego związku

Polecane posty

Gość już sama nie wiem.

Gość diablica i juz
cos wiecej....ile macie lat, dlaczego nie akceptuja, jak dlugo razem....

Gość już sama nie wiem
sytuacja wygląda tak. rodzina mojego chłopaka jest dobrze sytuowana. my - przeciętni. na każdym zjeździe rodzinnym mam wypominane, że mój chłopak jest bogaty, i że na pewno mnie zostawi, i że będę musiała podpisać intercyzę, i że nigdy nie będę miała niczego swojego bo wszystko 'tatuś kupi/za wszystko zapłaci'. mam już tego serdecznie dość! o zapomniałabym, wszystkie koleżanki za plecami mówią, że poleciałam na jego kasę;/ (a w zasadzie na ojca kasę). no dajcie spokój. gdy się poznaliśmy to nawet nie wiedziałam o tym, bo nigdy nie widziałam jak przyjeżdżał na uczelnię, ubrany chodzi normalnie, nie ma zadnych wybajerzonych gadżetów. a grr. jestem zła.

Gość już sama nie wiem.
ja tsynascie ,a on 45 nie mam pojecia dlaczego nie akceptuja

Gość już sama nie wiem
to wyżej to podszyw. ja 21 on 22.

Mam brata ciotecznego, który był w związku z dziewczyną, której tauś był jakąś szychą, mieli się pobrać ale ojciec tej dziewczyny cały czas wjeżdżał na ambicje mojego brata i w ogóle cała jej rodzina mówiła, że on chce się z nią ożenić tylko dla pieniędzy. A ona była taką córeczką tatusia, że w ogóle nie broniła mojego brata i w końcu kopnął ją w tyłek. Dziś sam się dorobił dobrej pozycji w pracy i ma kobietę, która go kocha i szanuje i mają się pobrać za rok. Tak to jest jak się ma rodzinkę wpieprzającą się w nie swoje sprawy.

jesteśmy szczęśliwi, oboje studiujemy na przyszłościowych kierunkach. ja naprawdę nie chcę niczego od jego rodziny, sama chcę do czegoś dojść w życiu. mam już po prostu dość tego, że cały czas wysłuchuję, że nie będę miała szacunku ze strony jego rodziny. z kolei jego rodzice są mną zachwyceni, że znalazł sobie dziewczynę która ma poukładane w głowie i która sama dąży do celu, nie czeka aż jej kupi ktoś mieszkanie, samochód, itd.

Twoja rodzina boi się, że trafiłaś na człowieka ze "złej" rodziny. Na spokojnie usiądź kiedyś z mamą i o tym z nią porozmawiaj a potem przedstawcie sobie rodziców na wzajem i niech twoja rodzina zobaczy, że oni cię akceptują taką jaka jesteś.