Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasssiiiaaaaa

MAM WIELKI PROBLEM................

Polecane posty

Gość Kasssiiiaaaaa

otóż jak robiłam kupe w szkole to póżniej jak zsiadłam z sedesu to zauważyłam na desce ślady spermy nie mam okresu 2 miesiące pomocy !................

Gość kwiatuszekkkkk
zeby zajsc w ciaze to facet musi sie spuscic do cipki i to tez musi natrafic na ten moment kiedy masz dni plodne , a z tego co slyszalam : bo interesowalam sie tym jak mozna zajsc w ciaze to moj znajomy powiedzial mi ze plemniki ktore wydostaja sie na zewnatrz od razu obumieraja. A po drugie jak siedzialas na tej desce to te plemniki nawet nie mialy stycznosci z twoja wagina . Gdyby tak latwo moznabylo zajsc w ciaze to dzisiaj by nie bylo nizu demograficznego ale malzenstwa miesiacami nie starali sie o dzieci;) Rozumiem twoje zaklopotanie bo napewno jestes jeszcze mloda dziewczyna. uwazam ze powinnas udac sie do ginekologa i lekarz rozwieje twoje watpliwosci ,czym to moze byc spowodowane ze nie masz juz 2 miesiac okresu, moze cos jest nie tak z twoimi hormonami?? mam kolezanke ktora musi brac pewne tabletki bo bez nich nie moglaby miec okresu. A moze przechodzilas ostatnio jakies stresujace dni?? bo stres rowniez wplywa na okres.