Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fajny ten sen tak

W worms wmd 5760x1080p mam 30 pare fps bez aa

Polecane posty

26 minut temu, Qwerty88 napisał:

ja sie nie pytam i kupuje, ewentualnie ksiegowego pytam co sie opłaca i kiedy

Należy jednak pamiętać, że Ty z Januszkiewicz nie jestescie małżeństwem. Po uja miałabyś "obcego" faceta pytać co masz robić ze swoją kasą. 

• Haha 1

Przed chwilą, salix napisał:

Zmierzam do tego, ze ostatecznie swoboda wydatków w takim układzie i to ile można przeznaczyć na siebie zależy od wydolności finansowej partnera.

Czyli mówisz że macie jakiś przelicznik

Ta sama laska mając typa z 5k wyda mu 2k ale mając z 50k wyda mu 20k?

8 minut temu, libed666 napisał:

tam u was na podkarpaciu sa inne zwyczaje auto sie kupuje i uzywa zeby jechac do kosciola to inan moda 😄

E tam wszędzie sie jeździ chyba że starzy na emeryturze no to do kosciola. Sasiadka wybrała a jej mąż ją woził. Nawet mu mówiła kiedy ma jechac na myjnie. Ona była zadowolona a on to nie wiem 😆 

Edytowano przez Onaaaa

1 minutę temu, wuj boży napisał:

Niekoniecznie 

Od demokracji z dèbilami lepsza prosperująca monarchia

no ale deb.ile i tak glosuja na kogos na wzor monarchy ktoryhc ich trzyma za morde i mowi co maja myslec. w pl pis ma 30% poparcia wiec ludzie tesknia za monarchią gdzie prezes/krol wyznacza ludzi na dane stanowiska a w demorkacji de.bile na nich glosuja nawet jak wyciaga ich z kapelusza 😄 w demokracji monarcha tez ma swoj elektorat 

5 minut temu, Pokraka napisał:

Każde małżeństwo wypracowuje sobie jakiś klucz jeśli Wam się sprawdza to najważniejsze. 😊

Dokładnie. Żadne z nas nie chce robić drugiemu  krzywdy. Póki finanse pozwalają, też się nie ciskam o kolejny (niepotrzebny) gadżet. 

5 minut temu, Fajny ten sen tak napisał:

No ale z niom bym zarabial może 5tyś i splacil to w miesiąc 

Samice majom umiejętności wesprzec samca wzmocnic poczucie własnej wartości cipom itd że się lepiej zarabia 

Facet wzmacnia fjutem że baba zapjerdala jak dziki osioł tylko musi mieć dużego 

Edytowano przez wuj boży

1 minutę temu, libed666 napisał:

nie wierzy po prostu ze sa prace ktorych mozna miec dosc 😄 jej sie wydaje ze im bardziej skomplikowana praca tym sie szybciej ma jej dosc a jest zgola odwrotnie zwykle najszybciej ma sie dosc tych najciezszych a nie tych ktore wymagaja najwiekszych kwalifikacji

dzieki, no mniej wiecej o to chodzi. Kardiochirurg ma w uj odpowiedzialna prace i nie rzuca jej w wieku 35 lat bo sie za bardzo zmęczył.  

Przed chwilą, wuj boży napisał:

Nikt nie chce takiej kobiety 

nie wierzy po prostu ze sa prace ktorych mozna miec dosc 😄 jej sie wydaje ze im bardziej skomplikowana praca tym sie szybciej ma jej dosc a jest zgola odwrotnie zwykle najszybciej ma sie dosc tych najciezszych a nie tych ktore wymagaja najwiekszych kwalifikacji

Nieszczególnie mnie interesują jej i twoje interpretacje 🙂 

No ale z niom bym zarabial może 5tyś i splacil to w miesiąc 

Samice majom umiejętności wesprzec samca wzmocnic poczucie własnej wartości cipom itd że się lepiej zarabia 

No pewnie tak bo ona z 5 tys by zarabiała 😆 

Jesli się trafi na taką co będzie wspierać bo różnie moze być.

wczoraj widzialem jak na paradzie pewien pre.zydent znowu cos wciagal jak cpun heroinista wiec monarchia nadal istnieje. krol mowi kto ma byc pre.zydentem i lud go wybiera nawet jesli to czlowiek ktory lubi udroznic sobie nos gdy miliony na niego patrza 😄 w cywilizowanej demokracji tacy ludzie by byli marginesem. 

1 minutę temu, Fajny ten sen tak napisał:

Nikt nie chce takiej kobiety 

Jak to, ty takiej chcesz 

2 minuty temu, wuj boży napisał:

Partnerstwo mi się podobało z anastazje ale to i tak by było tymczasowo 

I nie za bardzo rozumiem te sugestie (nigdy nie pracowałam fizycznie oczywiście, a moja praca wymagała kwalifikacji), ale nie będę dociekać wymysłów betonika oraz baby, napędzanej ogromnym bólem zadu 🙂 

3 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał:

A ja bym mu ciognol jak odkurzacz i bym mu wydal 45k

juz opowiadales o swoiich homoseksualnych zapedach moze lexowi na privie uderz z tymi fantazjami 😄

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

dzieki, no mniej wiecej o to chodzi. Kardiochirurg ma w uj odpowiedzialna prace i nie rzuca jej w wieku 35 lat bo sie za bardzo zmęczył.  

zwykle to sie bierze z mobbingu kardiochirurga nie mobbinguja bo zawsze moze isc do innego szpitala gdzie chetnie go wezma 

Czyli mówisz że macie jakiś przelicznik

Ta sama laska mając typa z 5k wyda mu 2k ale mając z 50k wyda mu 20k?

Laska która chce 20 tys. nie bierze typa który ma 5 tys.

6 minut temu, libed666 napisał:

no czyli zgadlem i umie obslugiwac odkurzacz pilot od telewizora i sam sobie piwo przyniesc 😄

Robi przetwory na zimę, zmienia pościel, potrafi obsługiwać pralkę, jest dobrym kucharzem itd. Nie robi tego dla mnie, ani za mnie. Robi, bo chce, lubi i ma dwie zdrowe ręce. 

Ja też, dlatego na równi z nim wykonuję wiele prac przy remoncie mieszkania. Tak było od początku naszego związku. 

• Thanks 1

2 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał:

Nie ja nie lubię pracujących lachon a one nie lubią mnie 

Lubisz kûrwy upośledzone uwiązane do dicka

• Haha 1

1 godzinę temu, Fajny ten sen tak napisał:

Jeszcze z rodzicami mieszkasz w jednym pokoiku to nie zrozumiesz jak to jest płacić za 50m2 i chcieć to wykorzystać w takim razie jak najlepiej 

akurat nie w jednym pokoiku 😄 mam swój.

Przed chwilą, salix napisał:

Laska która chce 20 tys. nie bierze typa który ma 5 tys.

Patrzy się na aspiracji mój szwagier miał 800 teraz 20k

zwykle to sie bierze z mobbingu kardiochirurga nie mobbinguja bo zawsze moze isc do innego szpitala gdzie chetnie go wezma 

Wypalenie zawodowe w wieku 35 lat? To tylko policja mi przychodzi na myśl albo inne służby. Ale tam by nie zarobiła hajsów na apartamenty, a podobno z tego żyje. No nic, musimy poczekać aż gigaczad kolejna farbe puści 😜

Przed chwilą, kris888 napisał:

akurat nie w jednym pokoiku 😄 mam swój.

Nie zrozumiesz nie mając swojego domu lub mieszkania tego rtv, w pokoju wystarczy stacjonarny i tyle a dwa to już luksus

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Wypalenie zawodowe w wieku 35 lat? To tylko policja mi przychodzi na myśl albo inne służby. Ale tam by nie zarobiła hajsów na apartamenty, a podobno z tego żyje. No nic, musimy poczekać aż gigaczad kolejna farbe puści 😜

policjant i wypalenie ? chyba w tym wieku na rente idzie z przepicia

w kazdej pracy mozna meic wypalenie ale jednak w tych gdzie jest presja szefa, czasu itd albo ciezka tyrka czesciej sie ma

Edytowano przez libed666

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się