Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

ja mało jem raczej :O od kiedy pamiętam nie miałam dużego apetytu.. w ogóle najlepiej mi smakuje jedzenie mojej babci, a daleko od niej mieszkam :P

Royal Flush>>>> nie wprowadzam w blad :)...nie popelniam ich, nie moge sobie na to pozwolic :) a ile wiem ? jedni patrza oczami a ja uzywam jeszcze innych zmyslow :) wiem wiem :) OOOO zaczelo sie :D xymena>>> to ty ! hehe na jakims topiku powiedzialem mu ze jego posty sa nudne jak skladniki na jajecznice i cokolwiek by do nich nie dolozyl zawsze to bedzie pierdolona jajecznica .....

to jest bezczelnośc z ich strony tak bezpodstawnie uzywac...naduzywac gwiazdek, jestem oburzona FOCH Gwiazdeczka brzmi słodziusio, ale do mnie słodziusie rzeczy nie pasują :D:D

Royal Flush>>>czytam ...... xymeno >>>nie rodzila mnie 12 godzin :)...napisalem ze pierwszym 12tu godzinom mojego zycia towarzyszyly burze i blyskawice :), albo cos w tym rodzaju o ile pamietam :)

Royal Flush>>>>moze wiedzialem ale nie mialem czasu :P nadrobie to :) xymena>>>. jesli mam byc szczery to gdybym tego sluchal w aucie zawsze bylbym spozniony :)...ten kawalek jest dobry jak bede jechal na wakacje wtedy nawet koszuke stosowna zaloze :)

w aucie zdecydowanie ciezsza :)....ale jak wiesz nie stronie od spokojniejszych utworow enigma ,enya era, nie sa mi obce ...lubie trance wszystko zalezy od nastroju i okolicznisci :)....nie mozna mnie zaszufladkowac w jednym gatunku muzycznym ....

"skoro zdecydowalas sie napisac do kogos o kim nie wiesz nic to znaczy ze czytalas mnie gdzies wczesniej i uznalas ze jestem kims komu mozna zaufac czyz nie ? "........................tak Kablu,...do pierwszej lepszej osoby bym nie napisała a do Ciebie tak,bardzo mi zależało. "zadajesz za dożo pytań"............Ty zadałeś mi również Skreśliłeś mnie już na początku a z tego co zauważyłam pewna osoba zadaje Ci o wiele więcej pytań....więc dlaczego??