Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

to przez Kabla...on jest taki optymistyczny...jakbym ja miala jego podejscie do zycia to bym hohoho...! ...dziekuje za kciuki, ale i tak sie boje...:o hmm... ...a moze oplakatowac miasto co? :o

magnolia ....moze i bajka ale bardzi pouczajaca :) a ninja ? ninja musi zyc w "cieniu"...watpie by cie sie tam spodobalo..... to ja i tylko znowu ja>>> :) pewnie ze bede trzymal kciuki :) fajnie widziec cie w dobrym nastroju Quicksand >>> :) 🖐️...

rzeczywiście..żyć w cieniu jest głupio... ale teraz tez zyje w cieniu... więc na jedno wychodzi..:-o Chciałabym prosic Was wszystkich, że gdybyście spotkali sie z ciekawym doświadczeniem fizycznym to zebyście mi je przedstawili, ok??:) niestety czeka mnie to samo co rok temu... konkurs projektów na uczelni:-o i musze tam coś zgłosić..:-o a doświadczenie z wodą i whisky jest.. jak sie dowiedziałam prymitywne..:( 🌻🌻🌻

Gość kabel ma okres
i nie może się bzykać

moglabym oplakatowac miasto.. >>. no co ty mala ? chcesz za darmo pracowac i jeszcze w koszta wpieprzyc ? :D Cien o ktorym ty mowisz magnolio jest zaledwie przedsionkiem cienia o ktorym ja mysle :) Royal >> :D nie moze byc... :D ? po co ci tyle kredek jednego koloru ? :classic_cool:

Gość ojeju jeju jeju oj oj
kabla zgwałcił pokemon pikaczu

pieprz go ...i tak pojutrze zamknie interes jak mu skarbowka sex zaproponuje [do doopy dobierze] za przekrety :) pomysl ....plakaty+ klej+ twoja praca+ nedzna pogoda + vat :) = zero zysku a kosztow swoich w cholere :).....

ojeju jeju jeju oj oj >>>.jesli nie umiesz poslugiwac sie mlotkiem to go nie dotykaj :)....nie bedziesz musiala skomlec :classic_cool:.....masz okres ? nie ? to dlaczego uzywasz tego koloru ? :P

Kabel więc jakie doświadczenie zaniose jak Ty je pochłoniesz??:D wymyś coś...napewno wiesz... liczy sie oryginalność pomysłu..:(

magnolia >> wiem :D do tego zestawu wystarczy wielka kostka lodu :) ....ciezko taka przelknac wiec zostanie w szklance :)...wniosek pij szybko zanim rozpuszczony lod z dobrego drinka zrobi ci kaluzanke :) (lure)