Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

i będę musiała zmienić stopkę. ale lubię ją.. bo choć naprawdę mówili na mnie słońce to jest to troche nieadekwatne:)

ja też idę:) dzisiaj nie mam nic szczegolnego do zrobienia więc posiędzę tutaj :) do zobaczenia później:)

:D ona widziała Twoją, ja jej też wyśle.. więc nie pozostanie jej nic innego :D musi pokazac:)

musi pokazać:D śmiesznie brzmi ale racja:D kurde w piżamie sie ejszcze snuje, nie lubie wstawać jak sie ciemno już robi...:/ ale musiałam odespać zarwaną noc

no chyba nie bardzo... a do tego musze wziąc kąpiel przy swiecach bo prund pieprznął. nie mam go w kuchni, łazience,kiblu i w mojej sypialni.dobrze chociaż ze w reszcie domu jest ech:/ gdzie kabel?:(

yeeeyj :) dziewczyny dajcie mi jeszcze 0,5 godziny :) ....tanczmy do konca utworu :) Zuziu :) prundu nima ? drobiazg :)...mowili im ciemniej tym przykjemniej :) ide zagrac jeszcze kilak kawalkow i wroce :)...takie sa przynajmniej zalozenia ......................................... :classic_cool:

ja myślałam że będę miała spokój. a tu jednak nie.. goście przychodzą:-o:-o:-o i do tego nie moi... rodzice zaprosili a ja mam sprzątac😭 przychodzą o 18 a my w proszku:( juz umyłam schody na zewnątrz i wewnątrz posprzątałam łazienkę wc korytarz umyłam talerze szklanki . ciekawe co jeszcze..:(

e tam magnolia,fajnie:) przynajmniej cos sie dzieje:) ja tam lubie znajomych rodziców. strzelisz se wieczorm z rodzinka kielicha to ci sie humor poprawi

jeszcze ????????????/.hmmm zapominalas wymienic wode w aquarium :) no przyjemno przyjemno :classic_cool: :D Zuziu ;).... jeszcze pare minut i wracam :)