Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlatego ja wole

Facet mnie zostawił

Polecane posty

Gość dlatego ja wole

Przyjaźnił się z dzuewczyna o 7 lat młodsza od siebie, zawsze był przy niej w trudnych chwilach wmawiał mi że to przyjaźń, miesiąc temu się wyprowadził właśnie do niej, zostawił mnie i córeczkę nadal nie moge w to uwierzyć,,,

Gość dlatego ja wole
powiedziałm i jeszcze że wnosi sprawę rozwodową do sondu, było mi bardzo przykro, płakałam ale z niego świni, naszczęście córkę odwiedza i zabiera na spacerki :)

Gość gttytyy
dziwisz sie ze cie zostawil? skoro dorosła kobieta i matka pisze 'sondu" bo podstawówki nie skonczyla i nie wie ze jest tylko "sądu" to czego się dziwić? Jeszcze powinien pozbawić cię praw rodzicielskich abyś z ciebie dziecko przykładu nie brało :O

Gość dlatego ja wole
przepraszam za ten błąd ze zmęczenia poprostu. Czekam na poważne wypowiedzi.

Gość vwefwef
Przecież już sama przyjaźń z inną, przejmowanie się jej problemami, wspieranie jej, to zdrada psychiczna. Jaka różnica czy ją potem bzyknął czy nie? Równie dobrze już dawno mogłaś przejrzeć na oczy.

Gość dlatego ja wole
przyjaźnił się z nia dłużej niż się znamy, myślałam na początku7 że to przyjaciółka . Miałam obawy ale on ciągle mnie uspokajał...

Gość Pani Elegancka
Ah no cóź sama sobie jestes niestety winna do takich sytuacji nie wolno dopuszczac.Przyjażń damsko-męska niestety nie istnieje,gdyż wcześniej czy poźniej zostanie skonsumowana właśnie przez te problemy i pocieszanie.Co innego jak facet ma kolegów a co innego jak druga kobietę,bo tak to niestety można nazwać.Związek powinien opierać sie tez na przyjażni i zaufaniu....

Gość dlatego ja wole
Wiem to zawsze mówiłam mu to ale On się obrażał i wypominał mi że mu nie wierzę. Nadal mnie to boli jak on mógł to zrobić już nie chodzi o mnie ale również o mała.

Gość dlatego ja wole
w sumie to siem nie dziwiem rze mnie zostawił. ostatnio ciongle siem kłuciliśmy. wyzywał na mnie. czensto prosiłam zeby pżestał do niej chadzać. muwił ze to tylko pżyjaźni. ja mu wieżyłam .

dlatego ja wole w sumie to siem nie dziwiem rze mnie zostawił. ostatnio ciongle siem kłuciliśmy. wyzywał na mnie. czensto prosiłam zeby pżestał do niej chadzać. muwił ze to tylko pżyjaźni. ja mu wieżyłam wredne babska :D

wredny podszyw! Ostatnio duzo się przez nia kłócilismy, nie miałam ochoty na seks przez zmęczenie mam jeszcze zbędne kilogramy... Chyba sama sobie zasłużyłam, ale sama dziecka nie zrobiłam więc...

Gość ja też wole
przez zmęczenie mam jeszcze zbędne kilogramy... :D:D

Jak się chodzi na siłownię mając małe dziecko to cię matki polki zjadą, a jak ja poświęcam się w pełni dziecku to też waszym zdaniem źle