Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic mam.

odkad facet mnie olal nabawilam sie kompleksu

Polecane posty

Gość co robic mam.

wiem ze to glupie ale od tego zcasu mam kompleks wzrostu ze jestem za wysoka, jegoobecna dziewczyna jest niska wiemz e to glupie wiem ale nie umiem sie otrzasnac

Gość fakt głupie bo wzrost na pewno
nie mil tu znaczenia

Wzrost nie ma tu znaczenia. Wydaje mi sie, ze jestes po prostu zadrosna. I tyle. Wysokie babki górą:)

Gość co robic mam.
wiem ze nie ma, wiem ze to gluie ale ciaglemnie to dreczy a minal juz dawno rok ciagle sie zadreczma i obwiniam

Pewnie, ze nie o wzrost chodzi. Ale czego się nie robi zeby pocieszyć strapioną... :)

Gość co robic mam.
jasia ty umiesz czytac? ja nie prosze aby mnie tutaj ktos pocieszal czy litowal sie nade mna tylko co mam robic? sama zdaje sobie spraweze to glupie ale to wsiaknelo we mnie ten komoleks i nieu miem sie go wyzbyc

No własnie. Minął ponad rok, a Ty ciągle myslisz o przeszłości? Dziewczyno otrząśnij się. Przestań mysleć na ten historyczny temat. Zajmij sie teraźniejszością. Życie Ci koło nosa przelatuje, a Ty zamartwiasz się, bo Cię chłopak dla nizszej zostawił. Czas najwyższy rozejrzeć się za jakimś przystojnym facetem, a nie płakac nad swoją smutną dolą.

Gość nie martw sie
ja tez jestem wysoka i moja najlepsza kumple jeszcze wyzsza a ma takie powodzenie ze szok, ja juz powodzenia nie mam niestety :( tak to jest po slubie hehe

A moze chodzilo o doklejane pazury, sztuczne rzesy i kilogramy podkladow na twarzy ? ;) Jakis powod byl...lecz skoro Cie olal,Ty, zrob to samo 🖐️

Gość co robic mam.
ani ja a ni tamta dziewczyna nie jestesmy "sztuczne"

Gość N astra miłos najlepsza
jest Nowa tamtego Zapomnij wymarz z pamieci pomódl sie do św Rity Ona pomaga w róznych sprawach jest od spraw trudnych przeczytaj jej zyciorys modlitwy do niej do kupienia w ksiegarni archidiecezjalnej koszt ok 2 zł :))) Modlitwa da spokój i ukojenie nasunie tez Ci rozwiązanie a może i męża od Boga:)))