Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajla bajlaaaa

ubezpieczenie zdrowotne

Polecane posty

Gość hajla bajlaaaa

czy orientuje sie ktos co w sytuacji kiedy: -jestem absolwentem skonczylam szkole -nie jestem zarejestrowana w urzedzie pracy jako bezrobotna -nie mam ubezpieczenia zdrowotnego do urzedu srednio chce isc sie rejestrowac dlatego ze wciskaja staze za marne 600zl...ale chyba nie mam wyjscia... prosze powiedziec czy orientuje sie ktos ile kosztuje wykupienie prywatnie takiego ubezpieczenia zdrowotnego?

Gość hajla bajlaaa
wiem ze za darmo,dlatego jutro tam chyba pojde bo nie mam wyjscia ciekawi mnie ile kostzuje takie ubezpieczenie gdziekolwiek... boje sie tylko ze gdy dostane kolejna beznadziejna propozycje stazu tak jak moi znajomi dookola to zawiesza mnie na 120 dni i co wtedy? tez nie mam ubezpieczenia;/

Gość wahajaca sie
a slyszalas jaki jest rynek pracy absolwentow?? :o Ileas tam nie ma pracy (dosc pokazna to byla liczna, nie pamietam, ale zrobila na mnie wrazenie) i nie zanosi sie na poprawe. Zobaczysz, pobedziesz bez pracy i sie bedziesz cieszyla, ze ktos Cie na staz wezmie.

Gość hajla bajlaaa
jasne,ze lepeij jest cos miec niz nie miec tyle tylko ze moj zawod nie polega na siedzeniu za biurkiem 8 godzin.....

Gość wahajaca sie
na stronei NFZ poszukaj jaki jest koszt

Gość dhahdah5
dobrowolne ubezpieczenie nfz okolo 300 zl miesiecznie

Gość hajla bajlaaa
juz jestem bez pracy od czerwca wiec wiem co to znaczy,szukam szukam codziennie wysylam cv codziennie chodze i je gdzies zostawiam i co? NIC.... ale nie to mi chodzi, ciekawi mnie w dalszym ciagu ile kosztuje ubezpieczenie zdrowotne...

Gość afafajfaf
Zawsze mozesz sie zapisac do jakiejs darmowej szkoly tylko dla tego ubezpieczenia

Gość hajla bajlaaa
Składka na ubezpieczenie zdrowotne za miesiące: lipiec, sierpień, wrzesień 2009 r. wynosi miesięcznie nie mniej, niż 294,92 zł czyli w jakiejs firkie ubezpieczeniowej jest tak samo.... chcialam sie tylko zorientowac ile to kosztuje poprostu...

Gość gahahhadhhd
ale nie jest tak ze w firmie ubezpieczeniowej masz, firma to jest dodatkowe, musisz miec i tak nfz zeby miec ubezpieczenie w firmie.

w PZU od ok. 130 zł wzwyż za ubezp. ambulatoryjne i szpitalne ale może być i ponad 2 razy więcej, zależy od wieku i płci, starsze osoby mają dużo drożej

Gość gsagsa4ww
ale i tak musisz miec nfz, wiem bo sam zylem bez ubezpieczenia przez 10 miesiecy, troche strach, zwlaszcza ze mnie raz dosc mocno pobili jak bylem bez ubezpieczenia, no ale dalem rade i teraz narazie mam... ale nie chcial bym tego powtarzac, wtedy jakos bylem twardszy

Gość hajla bajlaaa
uczylam sie,skonczylam szkole jedna druga wystarczy...chce do pracy,jestem rat.med w moim zawodzie w moim miescie w tym momencie pracy nie ma... no nic jutro bede atakowac ten up

Gość dens
W PZU jest to dodatkowe ubezpieczenie,a nie powszechne ubezpieczenie zdrowotne

Gość ga9g0a90g87
idz do UP tylko sie przygotuj na patologie, ja wolalem nie miec ubezpieczenia niz byc zapisanym w up, co tydzien sie pojawiac i czekac w kolejce ze smierdzacymi zulami a potem jezdzic bez sensu przez pol miasta zeby na ciebie popatrzyli jak na idiote i dac cv do podpisu... Znajdz jakas policealke lepiej niz up, a inna prace mozesz znalesc sama, chociaz UP moze ci w tym tez pomoc :) Pozdrawiam, wybierz co dla ciebie bedzie dobre :)

Gość hajla bajlaaa
rozumiem tak myslalam ze w pzu to dodatkowe.. no dobrze a co z osobami ktore w up sa zawieszone bo nie przyjely oferty pracy?

Gość hajla bajlaaa
skonczylam juz dwie policealne mam 2 lata chcialam zaczac prace w swoim zawodzie ale niestety realia sa inne;/

Gość sgasgagg5gaga
to musza czekac az sie skonczy to zawieszenie, nie pamietam ile to trwa, bylem bezrobotnym przez rok a potem jak mowilem juz wolalem bez ubezpieczenia... btw a po co odmawiac pracy, na staz tez idziesz na kasting i czy cie przyjma czy nie to od nich zalezy, ubierz sie brzydko, nie przespij nocy, nie umyj sie wieczorem, wlosy potargaj i jakies stary ciuchy zaloz i nie przejmuj sie ze cie przyjma :)

Gość sgasgagg5gaga
ja mialem dwa cv, jedno jak mnie posylali na rozmowe do pracy a drugie na staz :) W tym na staze mialem tylko to ze skonczylem liceum i w zasadzie nic

Gość sgasgagg5gaga
ale nigdy nigdy nigdy nie chce tego spowrotem, to bylo przez to ze mialem roczna przerwe na studiach, a potem znow wylecialem po semestrze, teraz nieco lepiej jestem na 3 roku... ale jakos bylem mlodszy i naprawde bylem twardszy, czasem sie dziwie teraz jak ja to znioslem tamte czasy ... no ale to prawda ze sie starzejemy, szkoda ze ten czas w ktorym mialem tak duzo sil musialem poswiecac na takie pierdoly a nie rozwijanie sie

Gość f688r8r
ale ubezpieczenie trzeba miec, poslizgnie sie czlowiek i reke zlamie to juz z okolo 1000 w plecy... w srode mam egzamin jak sobie to wszystko przypomnialem to taka wene na nauke zlapalem ze juz mnie tu niema ;) Pozdro :)

Gość hajla bajlaaa
zarejestrowana a co bedzie to bedzie..........:)

Gość Miraa

To nie jest duży wydatek, wszystko zależy od pakietu jaki wybierzesz. Tak czy inaczej warto to zrobić a najlepiej poszukać najtańszej wersji w multiagencji Cuk, w której też wykupiłam polisę. 

Gość emma

polecam ubezpieczyciela ergo hestia