Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belgiuum

Jak to jest że za prawomocnie skazanego pedofila Polańskiego który uciekł

Polecane posty

"Lotosss -parę filmów jest OK " jesteś znawcą kinematografii że takie luźne oceny wystawiasz ? Polański jest wybitnym artystą i reżyserem, wiele ujęć które zastosował są słynne i pionierskie w sztuce kina.Szkoły filmowe na świecie się go uczą.Do tego fabuła. Oczywiście nie zaprzeczam że jest zbokiem napalającym się na małolaty .Jedno nie wyklucza drugiego.

Gość Ale to byla 13 letnia modelka
to znając życie nie wyglądała jak 13 latki z podstawówki tylko na sporo więcej , moze facet nie wiedział ile ma tak naprawde lat, moze powiedziała ze ma np. 18 lat ??? tego nie wiecie ...... Moim zdaniem - przykład jak z Jacksonem - poczuli kase to chcieli wyciągnąć. Dzis dorosła juz ta kobieta twierdzi , ze sama zgodziła się na seks więc o co kamann ......

Gość klopp
Twierdzi tak, bo dostala pewnie za to kupe kasy od Polanskiego, aby tak wlasnie zeznac.

prawo w cywilizowanych demokratycznych krajach jest takie że nie wolno uprawiać sexu z dzieckiem, jeżeli dziecko tego chce i prosi o sex to też nie wolno ponieważ dziecko nie jest w stanie decydować o tym co jest dla niego dobre a co złe to nie jest mój wymysł zaznaczam tylko takie jest prawo więc mówienie że 13 latka chciała, namawiała, błagała, prosiła, wołała nie jest tłumaczeniem to Polański jest dorosłym mężczyzną pod opieką jego była ta dziewczynka.

Gość ja też się wypowiem
A co miał zrobić jak mu co druga 13tka dawała doopy a wyglądają takie nieraz jak 25tki. Poza tym ona nie ma do niego żalu. To po co robić aferę?

Gość ja też się wypowiem
aliksandra - ta dziewczynka była pod opieką matki, która sama nadstawiała ją Polańskiemu i wielu innym reżyserom, żeby jej córeczka zrobiła szybką karierę w Hollywoodzie.

Gość ja też się wypowiem
Poza tym - co 13tki robią wieczorami w domach Jacka Nicholsona i jemu podobnych?

Gość ja też się wypowiem
Bez makijażu się nie liczy. Zobacz sobie jak niektóre gimnazjalistki robią z siebie dwudziestki gdy się odpowiednio pomalują i odpicują. A już na pewno, gdy chcą zrobić karierę przez łóżko.

[ Temat: Jak to jest że za prawomocnie skazanego pedofila Polańskiego który uciekł przed ogłoszeniem wyroku wstawiają się najwyższe władze państwowe. No chyba, że dla kaeteriuszy seks z 13latką to coś normalnego i też go bronicie ] naciski środowiska artystów, układy i układziki , bicie piany pod sondaże i medialna burza w szklance wody i tyle Polański i tak wyjdzie za kaucją i nigdy nie stanie przed amerykańskim sadem a artysci gadajacy o skandalu w tv są groteskowi