Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miligada

powroze z kart

Polecane posty

napisalas ,ze czeka mnie zwiazek??ale czy to cos powazniejszego czy jak zwykle szybko sie skonczy??:( czy to bedzie juz ten "wlasciwy"?

Gość Dorotaaaaa
tylko,ze ja zapytalam, czy powiedzie mi sie rozmowa w czwartek, a nie, czy cos sie zmieni w moim zyciu.....zmartwilas mnie mimo to odpowiedzia, ze nic sie w moim zyciu nie zmieni.... :-( :-( normalnie sie zdolowalam... :-( :-( :-( moze choc w milosci dobrze rokuje...? prosze, przeloz 3 razy...

Witam, chciałabym się dowiedzieć jak potoczy się moje życie uczuciowe, czy w najbliższym czasie wydarzy się coś w tym kierunku. Czy mój przyjaciel czuje do mnie coś wiecej. Proszę przełozyć 11 kart. A co z moim życiem zawodowym? -7 kart. Basia 11.10.1987

Gość Annastka
ja 09.03.1992. on 12,11,1971 czy bedziemy szczęsliwi mimi nawału pracy? czy zostanieny małzeństwem? jak tak to kiedy?będziemy miec dzieci? zdrowe/ ile? a kiedy?

Gość madziula199090
magdalena 23.09.1990 chcialabym sie dowiedziec co mnie czeka w przyszlosci. 14 kart

Gość krychulaaa
witam chce spytac czy moj zwiazek z kamilem on12.03.84 a ja 27.03.85 bedzie trwaly czy nasze drogi sie rozejda?

Gość gosss
kiedy spotkam "tego jedynego" ??? czy to może ten z którym od niedawna się znam??? proszę 9 kart pozdrawiam

Gość zaczekana
Witam, od nastu lat jestem w nieformalnym związku chciałam zapytać czy staniemy w końcu przed ołtarzem i czy będziemy mieli dziecko? Ponadto od jakiegoś czasu staram się o samodzielne mieszkanie czy jest szansa że niedługo uda mi się je zdobyć? 15 kart Z góry dziękuję za odpowiedź!

Gość
prosze o odp. na pytanie co dalej z moim zwiazkiem? czy przetrwa? 8 kart pozdrawiam :)

przepraszam powtarzam sie, bo nie wpisalam ile masz kart przelozyc 4 razy poprosze:) i tu pytanie wklejam jeszcze raz: napisalas ,ze czeka mnie zwiazek??ale czy to cos powazniejszego czy jak zwykle szybko sie skonczy?? czy to bedzie juz ten "wlasciwy"?

Witam Cię Miligado.Czy mężczyzna, który ma się pojawić w moim zyciu..bedzie poznany w realu czy przez internet? 18.10.1970 przełożenie kart 9

ja 29.09.1989 on 29.05.1986 kiedy weźmieny slub i kiedy wyjade zagranice? jesli nie mozesz mi odpwiedziec na pytanie prosze mi powiedziec co czeka mnie w niedalekiej przyszłosci lub coklwiek prosze przelozyc 9 kart

ja 29.05.1986 ona 29.09.1989 czy bedziemy razem i czy bedziemy szczesliwi? co czeka mnie w najbilższych miesiącach? prosze przełozyc 5 kart

mysia pysia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;) moja siostra blizniaczka dzis urodzila coreczke,wiec bedziecie mialy urodziny w tym samym dniu ;)

Gość krychulaaa
no coz wrozka nas olala!!!!