Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie moge

MOKRY KASZEL POMOCY

Polecane posty

Gość juz nie moge

od kilku dni meczy mnie kaszel. najpierw byl suchy a teraz jest mokry, pije syrop a potem nie spie cala noc:( co mam zrobic? jak to wyleczyc domowymi sposobami?

Gość dzisiaj jest powtorka
Domowymi? To chyba tylko syrop z cebuli (niezastąpiony), gorąca herbata z miodem i ciepłe łóżko. A jaki pijesz syrop??

Gość juz nie moge
prawoslazowy ale on zwieksza tylko kaszel. a lezalam w lozku po gripeksie herbacie i innych cudach 4 dni i nic. nie chce antybiotyku a boje sie ze na tym sie skonczy:(

Gość dzisiaj jest powtorka
Kup sobie takie wykrztuśny i pij 3 razy dziennie, ale nie na noc. Ja obecnie mam Flavamed - rewelacja. 2 dni i kaszel przechodzi... czuję się o niebo lepiej..

Gość juz nie moge
a co na noc? ascodan pomoze na mokry kaszel zeby nie atakowal cala noc? juz naprawde nie wiem co robic a nie mam jak isc do lekarza nawet az do poniedzialku

Gość bhuygvcftrdx
to ze kaszel stal sie mokry to bardzo dobrze.to ze kaszlesz w nocy swiadczy o tym jak duza ilosc sluzu jest w drogach oddechowych.jak przyjmiesz na noc syrop przeciwkaszlowy to albo nie zadziala alebo niepotrzebnie bedzie zalegal w drogach oddechowych. w tej chwili ; 1.pij duuuuuzo cieplego(mleko z miodem,herbata z miodem i cytryna itp.) 2.łykaj dzisiaj rozpuszczalna aspiryne 3x dziennie(dziala przeciwzapalnie) 3.zrob sobie inhalacje (np garnek z rumiankiem ) 4.polecam ACC-TALBLETKI rozpuszczale.super rozrzedzaja wydzieline. nie bierz nic na kaszel(zwiekszenie odruchu)tylko pozbywaj sie dziadostwa rozrzedzajac sluz! a i niech ktos ci oklepie plecy porzadnie:):P zdrowka zycze