Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kseni

metoda Serdeva nowoczesne modelowanie twarzy

Polecane posty

Gość ilovemakeup
Kamasutro Bardzo dziękuję za zdjęcia, chciałam cię zapytać jak to teraz wygląda, czy zniknęły ci te zgrubienia i co najważniejsze czy ruszasz brwiami normalnie, bo kiedyś widziałam na konsultacji u doktora dziewczynę która była miesiąc po zabiegu brwi i nadal nimi nie mogła ruszać a zgrubienia były bardzo widoczne, właściwie od razu zobaczyłam, że miała coś robione z brwiami. Te zdjęcia „po tak wykadrowałaś, że widzę tę fałdę, którą opisujesz, ale prawie nie widzę brwi więc nie wiem czy ci się to wszytko wygoiło. Jeśli chodzi o efekt to moje zdanie jest takie, że na zdjęciach „przed wyglądasz mimo wszystko gorzej jest poprawa. Rzeczywiście jeśli chcesz pozbyć się tej fałdy będziesz chyba musiała wykonać plastykę powiek górnych, ale ja uważam że w twoim wypadku, aby poprawić wygląd oczu potrzebne były te oba zabiegi tzn: plastyka powiek i lift brwi. Sama plastyka powiek nie dałaby dobrego rezultatu, bo u ciebie jednak wyraźnie końcówka brwi opadała, a po samej plastyce mogłoby być jeszcze gorzej. Rzeczywiście lekarz powinien był cię uprzedzić o tym, ale chcę ci powiedzieć że w tej chwili masz piękny kształt brwi i nie wiem czy dla ogólnych proporcji twarzy to nie jest ważniejsze niż ten delikatny nadmiar skóry na powiece, który moim zdaniem przy dobrym makijażu w ogóle nie będzie widoczny. pozdrawiam ciepło i dziękuję za zdjęcia :)

Gość anziel3
Kamasutro Odezwij się proszę, napisz jak się sprawy mają? Nie musisz wysyłać mi zdjęć, ale Twoje relacje są bardzo cenne. Pozdrawiam jeszcze lipcowo :)

Gość zavirkos
hmm ale czy tylko Serdeva jest taka nowoczesna? tak czy siak radze odwiedzic dobrego chirurga (typu dr Szymanski) i sie skonsultowac, to przeciez nic nie koztuje

Gość kasia1973
czesc dziewczyny ja juz jesten po korekcie nici Serdeva.Teraz efekt jest.Bardzo bałam sie bólu.Na szczeście był znacznie mniejszy.Podobalo mi sie ze lekarz bez żadnego problemu zrobił poprawkę.

Gość ta samam kamustra
zgrubienia zniknęły, no prawie - nad lewym okiem wyczuwalne. Ale fałdy mam straszne! No odczekam z rok i zrobie wycięcie powiek bo bez tego sie nie da. Tak jak napoisać ilove makape - powinny byc oba zabiegi równocześnie. Nie potrafie doradzić innym. Metoda dobra nie dla wszystkich aczkolwiek skuteczna.

Gość ta samam kamustra
brwiami ruszam bez problemu. kasia kiedy robiłaś poprawkę?

Gość kasia1973
hej.Poprawkę robiłam 2 tygodnie temu.Tak jak już wcześniej wspominałam efekt jest co prawda tylko ja go widze ale b.duża poprawa-oby tak zostało.Mile zaskoczona byłam brakiem silnego bólu.Zwlekałam z zabiegiem ponieważ wiedziałam co mnie czeka.Na szczęcie było zupełnie inaczej niż za 1 razem.Na tabletkach byłam 1 dzień a kolejne kilka dni ból nie był dokuczliwy.

Witam, posiadam na sprzedaż kartę rabatową 5% dla Artplastica w Szczecinie za przystępną cenę, jeśli ktoś ma zamiara wykonać zabieg za 5 tys czy 10 a może i więcej myślę ,że to dobra inwestycja, karta jest wazna jeszcze przez 6 miesięcy od dnia dzisiejszego i mogę ją przepisać na dowolną osobę. mój mail : arachnoidea1@wp.pl

Gość VIKULINA1000000
Cześć! Niedługo rozpocznę swoją pierwszą, dobrze płatną pracę. Moim 'odwiecznym' marzeniem jest skorzystanie z osiągnięć chirurgi plastycznej i poprawa swoich kompletnie nie zaznaczonych kości policzkowych.. Zamierzam skorzystac z usług doktora Gumkowskiego. Dzwoniłam i dowidywałam sie o ceny. Jestem pełna optymizmu ale i niepewnosci, co doktor powie na moja operacje, czy wdł. niego jest rozsadna.. Czy ktoras z was moje kochane kafeterianki ma doswiadczenie w tym zabiegu u tego doktora..? BARDZO prosze o wpisy. Całuje i pozdrawiam wszystkie z was:**

Gość kotek3
czy jest ktos kto robil nici na piersiach lub posladkach?Prosze o opisanie efektow zabiegu.

Gość Histeryjnuk
Mnie tez interuja nici na posladki. Jestem z Poznania i chcę wybrac sie na konsultacje do Warszawy. Czy mozecie podac mi stronke doktora?

Gość ewela303
Witam.Mam pytanko czy sam zabieg boli?Mam straszną ochote na te nici ale cholernie sie boje zabiegu.Odpiszcie.Prosze.Pozdrawiam

Czesc dziewczyny :)) Czuje ze bede tu jedynym facetem, ale niestety minela 30 (jakis czas temu) i niestety opada tu i tam. Ja co prawda bolu sie nie boje bo jestem juz po dwoch liposukcjach i operacji plastycznej nosa, ale niestety podbrodek mnie tak denerwuje ze musze cos z tym zrobic. Zastanawiam sie czy ktoras z was robila sobie podbrodek ?? Bo nie wiem czy uda mi sie tym razem bez skalpela... bylbym wdzieczny za info

Gość Hajra
Czesc Chlopaku, ja mam nitke w podbrodku. Doktor Gumkowski zaaplikowal mi nitke zeby poprawic profil i ulozenie brody. Zaraz po bylo ciezko bo nie moglam odchylic glowy do tylu i troche to trwalo (kilka tygodni) ale teraz nie pamietam, ze cos mialam robione. Idz do doktora i zobacz co Ci doradzi, tylko nie ufaj mu slepo bo potrafi namawiac do wydawania kasy jak malo kto albo ma podatny grunt bo przeciez zawsze mozna cos sobie poprawic ...

Gość mokra eustaszka
podbijam wątek... chcialabym podniesc brwi...ale po tym co tu czytam ochota mi odeszła :O macie jakies nowe info ?

Gość Garganel
miesiac temu robilam lift twarzy metoda Serdeva.Po samym naciagnieciu twarz wyglądała super,czyli w dniu zabiegu.Niestety pozniej opuchlizna siniaki .Ból po zabiegu odczuwalny nadal.A efekt?Niestety jestem rozczarowana .Nie polecam.A miało byc tak pięknie

Gość buszka_34
Przyznam ze o tej metodzie nie słyszałam,ale i tak nie daje tak długiego czasu utrzymywania sie wypełniacza co ten produkt z kwasem hiaulronowym http://beautymed.pl/produkty/wypelniacze/ellanse Oczywiscie kazda z nas wybierac odpowiedni dla siebie zabieg,ale pomyślcie sobie o tym,ze wreszcie nie bedziemy musiały powtarzac zabiegu np.podkreslania kości policzkowych.

Gość Happy lift
Ja chciałam sobie wykonac Happy lift w IQ Medica ,nawet byłam zdecydowana i w klinice odradzono mi ten zabieg,jako ,że jest po nim zbyt wiele powikłań.Z tego też względu klinika,nosi się z zamiarem odstąpienia od tej metody.Powiedziane mi,że zależy im na tym ,aby pacjent był zadowolony.

Gość klara09
buszka-mas zracje,w sumie mnie tez nie zawsze odpowiadało zeby powtarzac zabieg raz na rok,bo tez ten czas rozpuszczania sie kwasu jest szybszy i ja szybko widzialam u siebie znowu zmarszczki.Dlatego ta opcja zabiegu o którym piszesz rzeczywicie jest bardzo kuszaca.Tylko teraz jeszcze kwestia pieniędzy.Ile kosztuje taki zabieg?

Gość filemmmka
Garganel,a trzeba bylo zrobić sobie zabieg Perfectha derm subskin.Mnie jak doktor robił to dzięki temu ze strzykawka miała stężenia 20mg/ml to zrobił mi jeszcze policzki.I mysle ze warto jest czesto poddac sie takim zabiegom niz wierzyc w idealne działanie kremów.Pod warunkiem jednak ze trafimy na ten dobry i sprawdzony gabinet.

Gość nebu
do kamasutry żałuję,że wcześniej nie przeczytałam tego co napisałaś, bo jestem po zabiegu i też mam dziurę w brwi. Co więcej miałam normalne powieki, a teraz są zrolowane i jedno oko większe od drugiego. jestem załamana. jak twoje oczka teraz się przedstawiaja? do kasi 1973 cieszę się,że po poprawce jest lepiej, bo jest i dla mnie nadzieją. Napisz, czy efekt dalej się utrzymuje.

Gość ilovemakeup
hej Nebu a ile czasu jesteś po zabiegu ?

Gość nebu
W SUMIE TO DOPIERO NIECAŁE DWA TYGODNIE. JEDNAKŻE DYSPROPORCJE JAKIE BYŁY NA MOJEJ TWARZY PO ZABIEGU WPĘDZIŁY MNIE W DÓŁ PSYCHICZNY. FAKTEM JEST,ŻE OBECNIE WYGLĄDAM DUŻO LEPIEJ NIŻ TUŻ PO ZABIEGU, ALE DUŻA OPUCHLIZNA NA ŁUKU BRWIOWYM NADAL SIĘ UTRZYMUJE (LEKARZ TWIERDZIŁ,ŻE JAK ZABIEG PÓJDZIE DOBRZE TO REKONWALESCENCJA TRWA DZIEŃ, A JAK ŹLE TO DWA). W CHWILI OBECNEJ NAJBARDZIEJ FRUSTRUJE MNIE FAKT, IŻ POZA UTRZYMUJĄCĄ SIĘ OPUCHLIZNA, BRWI WRÓCIŁY NA "STARE MIEJSCE", JEDNA POWIEKA WYGLADA JAK DAWNIEJ A DRUGIEJ NIE MAM, BO "SIĘ ZWINEŁA" CO WYGLADA JABYM MIAŁA OCZY RÓŻNEJ WIELKOŚCI. NO I POZOSTAŁ BÓL PRZY KICHNIĘCIU I NAJMNIEJSZYM DOTYKU.

Gość ilovemakeup
Nebu jak twoje brwi?, zeszła już opuchlizna czy zostały ci jakieś zgrubienia na okostnej ? i w ogóle ruszasz brwiami normalnie ? no i oczywiście napisz czy jesteś zadowolona bo to najważniejsze

Gość nebu
opuchlizna jest nadal , ale całe szczęście to nie to co było jeszcze tydzień temu i czuję pod skórą nici, które można nazwać zgrubieniami. Ból znikł całkowicie i brwiami mogę poruszać w miarę swobodnie. Brwi jak już wcześniej pisałam wróciły na swoje miejsce, a moje powieki różnią się wielkością. Nikt nie jest mnie w chwili obecnej w stanie przekonać o skuteczności tej metody. Nawet jeżeli trafi się ktoś kto będzie zadowolony z efektów użycia nici Serdeva to jestem przekonana,że euforia potrwa niedługo, bo efekt znika szybciej niż nici zdążą się rozpuścić. Naprawdę odradzam tą metodę, gdyż wiele osób (w tym ja) kusi niska cena i teoretycznie mała ingerencja w organizm. Ja przed pójściem na zabieg poczytałam trochę opini na temat nici , ale wszystkie negatywne wypowiedzi traktowałam jako uprzedzenie do dr Gumkowskiego. Od momoentu zabiegu stopniowo traciłam "pozytywne wrażenie" i zaufanie jakie miałam w związku zjego osbą , gdyż przekonałam się ,że zwyczajnie mnie okłamał. 1.Twierdził,że zabieg nie boli i jestem pierwsza, która narzeka na ból (jak widać na tym forum nie jestem jedyna). 2. Mówił ,że to zabieg weekendowy tj w piątek zrobisz a w poniedziałek do pracy. Ja robiłam w czwartek a w sobotę dopiero zaczęły mi wychodzić olbrzymie sińce. Musiałam nakładać tonę korektora , ciemne cienie i włosy rozpuszczone na twarz. W poniedziałek w pracy musiałam wymyśleć bajke o upadku, bo każdy się pytał co mi jest. Podsumowując, z doświadczenia wiem,że będziecie na siłę dopatrywać się choćby najmniejszych pozytywnych opini na temat tej metody, a na końcu i tak przeżyjecie rozczarowanie. Wystarczy poczytać opinie osób, które poddały się endoskopowemu liftingowi twarzy. Narzekają,że efekt mija w błyskawicznym tempie, więc co dopiero oczekiwać po zwykłych niciach. Ja gdybym mogła, to zapłaciłabym dodatkowe pieniądze ,żeby cofnąć czas i nie robić tego zabiegu.

Gość inoev74
dobrze ,że ktoś szczerze o tym napisał, każda z nas szuka metody odmłodzenia,ale niestety wiele metod ,to kicha.Ja robiłam fokusa,a póżniej nici hialuronowe i też nie polecam ,bo efekty mierne.

Gość kubacccka
Ja nie robiłam tego zabiegu,ale poki co jestem zadowolona z cellucare.Robie sobie 502 bo w sumie jeszcze potem bede mogła zwiekszac.Poki co tyle spokojnie wystarcza a juz doskonale ta dawka radzi sobie ,jesli tak mozna powiedziec z pierwszymi oznakami starzenia.

Gość ewwka_marchewka
A cellucare jest w jakiś jeszcze innych dawkach,czy tam jak to sie mowi stezeniu kwasu ?